גלו את השם

דRדכוסי

New member
../images/Emo35.gifגלו את השם../images/Emo70.gif

עשיתי כבר פעם אחת חידה של לגלות את השם אז הנה עוד אחת: זהו שם של בן/בת (לא אומר, כדי להקשות)! יש לשם הזה 2 הגדרות (כך שאם בהגדרה הראשונה לא תדע את השם/ לא תיהיה בטוח תוכל לוודא זאת ע"י ההגדרה השניה ולהפך) הגדרות: 1) עיר תנ"כית כפול 2 2) חג ערבי שמסתיים ב6
מי שמכיר כמובן מתבקש לא לגלות
זכור תמיד את הסימנים המוסכמים שנקבעו בפורום (כאן)
לחידה הזאת יש עוד הגדרה שאני לא זוכר אותה כרגע (אם אתה מכיר את החידה ויודע מהי ההגדרה בבקשה רשום אותה כתגובה להודעה זו
ההודעה ניכתבה בלשון זכר אך מיועדת לשני המינים

דRדכוסי

New member
../images/Emo35.gif עוד חידה

תענו על החידה הראשונה ואז גם על זו: במסעדה עגולה היה רצח חוקרי המשטרה באה למקום לבדוק ולחקור את העובדים המנהל אמר:"אני באותו זמן לא הייתי בשטח המסעדה" עובד הניקיון אמר:"ניקיתי את הפינות של המסעדה" המלצר אמר:"אני אגשתי אוכל לסועדים" מיהו הרוצח? מי שמכיר מתבקש לא לענות

דRדכוסי

New member
../images/Emo35.gifעוד חידה

החידה מוצגת פה יותם שהוא זה שכתב את החידה אמור לדעת את התשובה לדעתי התשובה היא 21 דקות מהסיבה ש: 1 ו2 עשו הלוך זה 2 דקות 2 חזר זה עוד 2 דקות לקח את 5 אז זה עוד 5 דקות 2 חזר זה עוד 2 דקות לקח את 10 אז עוד 10 דקות כולם הגיעו לצד השני ו10+5+2+2+2 זה 21 בשרשור הנוחכי יש 3 חידות שהצגתי שאתם עונים תגידו על איזה חידה אתם עונים!

דRדכוסי

New member
../images/Emo35.gifעוד חידה

החידה מוצגת פה יותם שהוא זה שכתב את החידה אמור לדעת את התשובה לדעתי התשובה היא 21 דקות מהסיבה ש: 1 ו2 עשו הלוך זה 2 דקות 2 חזר זה עוד 2 דקות לקח את 5 אז זה עוד 5 דקות 2 חזר זה עוד 2 דקות לקח את 10 אז עוד 10 דקות כולם הגיעו לצד השני ו10+5+2+2+2 זה 21 בשרשור הנוחכי יש 3 חידות שהצגתי שאתם עונים תגידו על איזה חידה אתם עונים!

n u t

New member
טוף נו...

הניסוח של השאלה יותר מדי פשוט אבל אני אענה, עובד הנקיון שהמסעדה העגולה ולכן אין שם פינות...

tzimi

New member
זה ממש קל...../images/Emo108.gif

עובד הניקיון כי אין פינות...

המלצר ../images/Emo3.gif

כי הוא מנהל רומן עם עובד הנקיון ושכנע אותו לבוא עם אליבי מטומטם כל כך בשביל לשאת באשמה במקומו.

tzimi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

אוי נו עד שהצלחתי משהו בפורום הזה אני רואה שענו לפניי....לא פייר....

tzimi

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifתפוז והשטויות שלהם...../images/Emo108.gif

Rejee

New member
../images/Emo62.gif

עובד הנקיון המסעדה עגולה ואין פינות. בדיוק כמו שתכניס פרסי לחדר עגול ותגיד לו שבאחת הפינות יש שקל.

DarkSpidey2000

New member
פתרון (שכחתי את הסמלים... בעע...)

השם הוא עידן עי -את העיר הקיפו פעמיים דן - צום הרמדן מסתיים בשעה 6 בבוקר/ערב (שכחתי)(סנילי, נו מה)

למעלה