אתם בטח תדעו

tiktak1

New member
../images/Emo35.gifאתם בטח תדעו

בקשר לסרטי הקולנוע שנעשו על הסדרה. כמו בכל סדרה יש תמיד סרטים שנחשבים הטובים ביותר "הקלאסיים". אז מבין סרטי הקולנוע - מה נחשב להכי טוב ??

קודם כל

חפש בארכיון הסקרים, היה שם אחד לפני כמה זמן על הסרט החביב עלינו. ברור לך שאנשים לא יענו איזה סרט נחשב הכי טוב אלא איזה הם הכי אהבו.. אני באופן אישי חושב שהמפגש סרט מצוין מכל בחינה שהיא. גם את דורות אני מאוד מסמפט.. ואת הסרטים של המקורית אני לא זוכר מספיק כדי לחוות דעה

CaptainOok

New member
הסרטים הנחשבים

הרבה אנשים נוטים להאמין שהסרטים הזוגיים הם *ה*סרטים של הסדרה, ב-ה' הידיעה, והסרטים האי-זוגיים הם פשוט גרועים. למען האמת, אני נוטה להסכים. ולהלן הדיעה הכללית שלי על 10 הסרטים: 1 - ארוך ומשעמם. 2 - לא רע בכלל. 3 - אף פעם לא ראיתי מהתחלה ועד הסוף כמו שצריך, אבל יש שם את כריסטופר לויד (Great Scott!), אז כמה גרוע זה יכול להיות? 4 - הסרט הכי מצחיק בכל הסדרה, חובה לראות. 5 - לא ראיתי עדיין (שבוע הבא בסינמה). 6 - כנ"ל (עוד שבועיים). 7 - תראה... תשמע... דאטה מצחיק וזהו בערך. 8 - הסרט הכי טוב שנעשה (בעולם סטאר-טרק כמובן). 9 - |פיהוק| מי לעזאזל אישר את הסרט הזה? 10 - עדיין לא החלטתי אם אני אוהב או לא. צריך לראות את זה שוב כדי להחליט. מקווה שעזרתי!

Bajoran Priest

New member
המממ

סליחה על השאלה ה(מאוד) מרגיזה, אבל העברת הרצאה על קלינגונים ועוד לא ראית את הסרט השישי????

CaptainOok

New member
../images/Emo108.gif צודק...

תשמע... תראה... תבין... יש נסיבות מקלות, לא? נהנת מההרצאה? מצויין! מה אכפת לך מה המרצה ראה ומה הוא לא ראה?

Bajoran Priest

New member
האמת היא שלא הייתי בהרצאה../images/Emo163.gif

ראיתי בבילון5 באולם שליד באותו הזמן...
פשוט הסרט הזה הוא די קריטי בכל הקשור לקלינגונים, אבל אני אקח את דבריהם של האנשים פה והאמין שזו הייתה הרצאה טובה. אז...איך יצא לך לפספס את הסרט? הוא הוקרן כבר די הרבה בפעמים בכבלים ושות'..

CaptainOok

New member
אל תבין אותי לא נכון

אמנם לא ראיתי את הסרט, אבל אני יודע בדיוק מה קורה שם, אני מאוד מודע לעובדה שהוא חשוב להיסטוריה של הקלינגונים. כמובן שדאגתי להכניס את אירועי הסרט להרצאה. איך יצא לי לפספס? אני מניח שמזל רע...

sysiphus

New member
6 הוא בין הסרטים הטובים בסדרה

6 הוא, לדעתי, הסרט שכתוב הכי טוב. התסריט שלו מבריק, לא רק עלילה מושכת וטובה, מרתקת ומעניינת, אלא הדיאלוגים מהמשובחים במסע - Ever. בייחוד בגלל המון בדיחות פרטיות של הדמויות על עצמן והעובדה שהן מזדקנות וכבר לא "במיטבן". סרט MUST. אני תמיד מתלבט בינו לבין הסרט השני, מי מהם הסרט הכי טוב בסדרה. 8 טוב, אבל טוב באקשן, ולא טוב בכל הרמות כמו 2 או 6. 2 ו-6 כתובים בצורה מצוינת ויש בהם סצינות מצוינות, שלא לדבר על אקשן. אבל ב-6 הכל הרבה יותר עוצמתי בגלל שזה הסרט האחרון של הדור המקורי. והנה החלטתי, סרט 6 הוא הסרט הכי טוב של TREK לדעתי. WOW. אני מתרגש. החלטה. זה בטח לא יחזיק מעמד בפעם הבאה שאני אראה את 2 או 8, אבל כרגע... 6 הסרט הכי טוב של TREK.

python 4

New member
לדעתי, כל הסרטים היו גרועים,

היו פרקים של DS9 שהיו יותר מעניינים מהם. לא התלהבתי בכלל. וזה חוץ מהמפגש - שהיה סרט ממש מותח ומעניין. למעשה גם נמסיס לא רע.

סניילמן

New member
השמיני הכי טוב אבל...

1 - נחמד לזמנו אבל חלש לזמני 2 - אחד הטובים 3 - אהבתי, מיוחד ואחר 4 - דבילי במיוחד 5 - הכי גרוע. לא להתקרב. 6 - טוב למדי ותמיד כיף לראות את סולו כקפטן האקסלסיור 7 - המוות של קירק היה קונבנציונאלי מדי היו צריכים לעשות את זה בקרב אפי 8 - הסרט הכי טוב. סרט טוב בכל קנה מידה. 9 - חביב כמו פרק כפול בסדרה 10 - דווקא אהבתי למרות נקודות החולשה הלא מעטות

python 4

New member
אני לא מבין מה יש לכולם נגד

נמסיס... אבל אני מניח שכבר עשיתם דיון על זה בעבר אז לא חשוב.

TUVIX

New member
הDVD באמת סרט מעולה זה סרט

שסוגר מעגל אני לא זוכר בדיק איפה שמעתי את זה אבל אחד ההגדרות של AI שבאמת אינטלגנטי זה היכולת להקריב את עצמך למען מישהו או משהו. וDATA עשה את זה בצורה מדהימה כמובן שהייתי הרבה יותר שמח אם הוא היה נשאר חיי אבל אז הסוף היה סתם סתמי.

CaptainOok

New member
../images/Emo58.gif ? אני לא בטוח...

צודק. מישהו מקבל פלאש-בק לסוף הסרט השני?...

טפאל

New member
6,2, ו4 הכי טובים

הם פשוט מעולים בראשון יש כמה חלקים נחמדים אבל רובו משעמם (יש לפחות חצי שעה מהסרט הם רק מראים את הספינה זזה) החמישי משעממם (חוץ מהחצי שעה הראשונה שהיא מצחיקה) השביעי בסדר את השאר לא ראיתי

Bones McCoy

New member
הדירוג שלי אם זה מעניין עדיין ../images/Emo4.gif

1 - מושקע וטוב לזמנו אבל המדים, אוי המדים (וספוק עם אפרו
) 2 - מעולה. 3 - חביב. 4 - משעשע ולא יותר. 5 - הכי מצחיק שנעשה - רצוף קלישאות ומימרות. 6 - טוב מאד. 7 - מיותר. כמו פרק בסדרה tng. העקר ספינר (דטה) מפגין כשרון. 8 - מצוין. 9 - חביב ולא יותר. שוב כמו פרק בסדרה... 10 -
מתלבט קשות. מקווה שזה לא קץ הסרטים כי זה ממש לא שירת הברבור.

למעלה