אתם בחרתם-aint mindless

../images/Emo35.gifאתם בחרתם-aint mindless../images/Emo35.gif

אני מבקשת, לא לרחם, קדימה..... תפציצו בשאלות אתה הילד...

מתחילה--->

שנקשרת מאוד למישהי מהאינטרנט? נפגשת עם בנות מכאן? איזה מאכל אתה הכי אוהב? האם אחרי החתונה בבית שך תכניס נט?

aint mindless

New member
טוב,

לא נקשרתי לאף אחת מהאינטרנט, ואין לי גם כוונה להיקשר. לא נפגשתי עם אף אחד/ת. עדיין. ואני יודע שבבית שלי אחרי החתונה (בדיוק כמו בבית של לפני החתונה), יהיה לי נט וטלוויזיה וכו....

aint mindless

New member
אממ..

אני בתפוז כבר שנה, אני איך הגעתי ואם אני לא טועה, הפעם הראשונה שנתתי את המספר שלי, הייתה לביג סנופית.

איך אתה מגדיר

את עצמך מבחינה דתית? מה הדעה שלך לעיניין איסור נגיעה? שבבניקים/הנושרים.- למה זה קורה?

aint mindless

New member
אני

דתי. לא חרדי, לא לאומי ולא חסידי. דתי. אני לא שומר נגיעה, אבל יש כאלה שאם הם גם לא ישמרו, המצב יהיה להם קשה עם עצמם, אז עדיף שישמרו. אני יודע באיזה מקום אני נמצא לכן אני לא חושש. אם נתעלם שנייה מהטייטלים "שבבניק/נושר", כי זה לא האישיו, אני אגיד לך שלדעתי, מי שהוא נמצא בישיבה רק כדי לרצות את ההורים, ובפועל הוא עושה דברים שבחור ישיבה לא אמור לעשות, זה מגעיל. אני הכי לא מסמפט (שונא זה יותר מדי), את אלה שמשקרים לעצמם. זה פאטתי.

תחביבים-

מה אתה אוהב לעשות שמשעמם לך? סרט אהוב, ספר אהוב, שחקן טוב לדעתך, צבע שולט, אוכל.

aint mindless

New member
אה..

כשמשעמם לי אני נמצא באינטרנט לרוב, ואולי זה נראה שאני כאן הרבה, אבל אני גם משלים בגרויות פעמיים בשבוע וגם עובד, אז יש לי גם שעות "לא מתות". סרט - אין לי סרט אהוב, העיקר שיהיה סרט טוב. ספר - יש הרבה: "צופן דה וינצ'י", "מלאכים ושדים, "אשתו של הנוסע בזמן, "האי של סופיה", "צלה של הרוח" ועוד... ברשותך אני אומר גם סדרות אהובות - דרמה: אבודים. קומדיה: המשרד. שחקן?.. סטיב קארל. הבחור פשוט אמן. ירוק/כחול.. כל דבר שיש בו שילוב של עגבניה או תפו"א.

aint mindless

New member
הייתי

באנגליה (לונדון) בערך 10 ימים.. היה חלומי! מאדם טוסו, כיכר פיקדילי, בקינגהאם פאלס, האנדרגראונד של לונדון ועוד.. ועוד.... אני מתכוון לחזור לשם בשנים הקרובות..

למעלה