אנשים יקרים ...

קנגורית

New member
../images/Emo35.gifאנשים יקרים ...

מה עושים כאשר אתה נכשל בכל מקצוע אחר מלבד זה שאתה רוצה לעסוק בו ואז גם בו אתה לפעמים מרגיש תסכול?

black ross

New member
חמודה אני מבינה לליבך

גם אני לצערי הרב יש מקצועות שאני טובה בהם יותר ויש לעומתם מקצועות שאני לא יכולה אפילו לקבל ציון עובר ..... אין מה לעשות חוץ מלהשתדל להצליח !!! חוץ מזה יש קורס שנקרא מיומנות למידה ולפי מה ששמעתי זה אחלה של קורס אולי תבררי עליו ?

black ross

New member
אופס ../images/Emo163.gif

חשבתי שאת מתכוונת ללימודים .....
אוקיי עכשיו צריך לנסח את התשובה שלי מחדש .. אם המקצוע שאת עוסקת בו הוא מקצוע שאת ממש טובה בו אבל את לא ממש נהנת לעבוד בו אז...... אני אומרת שאם יש משהו שאת טובה בו אז כנראה שאת גם ממש אוהבת אותו אחרת לא היית טובה בו (הבנת?).... לפי דעתי את פשוט קצת שחוקה ואת צריכה לקחת לך הפסקה קטנה ופשוט לא לחשוב על כלום אני יכולה להבטיח לך שכשתחזרי מהחופשה את תהני מאוד ממה שאת עושה וזה כבר לא יהיה מתסכל ..... אוהבת
שירן

בת ה י ם

New member
קנגו מתוקה

תעצרי רגע ותחשבי כמה אנשים עוסקים במה שהם באמת אוהבים??? או עושים דברים שבהם הם ממש מוצלחים? מעט מאוד ! רובינו עובדים לצורך קיומי ומשתדלים להנות מהעבודה ולעשות בה את המירב. ואם למשל זה היה תלוי בי הייתי מקימה גן לחינוך מיוחד או איזה כפר לחריגים או או או אבל מישהו צריך לשלם משכנתא ואת החוגים ועוד מיליון הוצאות אחרות אז אני כאן משתדלת להנות בעבודתי.

למעלה