אני רק שאלה

kopy20

New member
צור/צרי איתי קשר בפרטי

אשלח לך את הפרקים שפיספית יש לי את כל העונה ה-7 על המחשב

שאלה

האם אמרו משהו על זה שרורי פתאום עובדת אצל פירס, למרות שלפני שני פרקים היא סרבה להצעת העבודה? או שפיספסתי משהו?

מה יא

New member
מה, רגע, אני לא מבינה!../images/Emo96.gif

יש עונה חדשה? שכבר משודרת? למה לא ידעתי על זה?
ואממ... איזו עונה זאת כבר?
והאם היא האחרונה? בטוח שאלו את זה מלא פעמים, אבל חיפשתי ולא הצלחתי להבין מהתשובות כי הבנתי שהרוב כבר ראו את מה שמשודר עכשיו.. בקיצור לא הבנתי -.-

יש עונה חדשה, היא משודרת בהולמרק.

זאת העונה האחרונה. יש שידורים חוזרים של הפרקים של השבוע בימי שישי שבת, מ8 בערך שני פרקים ברצף.

האם זה נכון?? ../images/Emo58.gif גדול מאוד

שמעתי שהתחילו לצלם את עונה 7, זו לא הייתה אמורה להיות העונה האחרונה, ואז השחקנית שמגלמת את רורי רצתה יותר מידי כסף והדיל התפוצץ, ואז באמצע העונה הוחלט היא האחרונה. לכן יש פתאום קפיצות קצת לא קשורות, כמו שרורי פתאום נוסעת לעבוד בחו"ל, פתאום היא וכריסטופר מתגרשים, כדי שלורליי תסיים את העונה עם לוק. האם זה נכון? או שתמיד תוכנן שזו העונה האחרונה?

o0Invisible0o

New member
היה ספק ולא ידעו אם זאת תהיה עונה אחרונה

או לא..הוחלט לסיים את הסדרה בעונה השביעית אחרי שהפרק האחרון שודר! אז הקפיצות בעלילה נראה לי שהיו מתוכננות, כי תמיד הייתה את האופציה שזאת תהיה העונה האחרונה.. והיה איזה שהוא קטע עם אלקסיס בלדל שלא רצתה להמשיך בסדרה..

la laura

New member
כן?! הם מתגרשים??? ../images/Emo10.gif

זה כ"כ לא הוגןן.. אני אולי המוזרה כאן, אבל אני כ"כ אוהבת את לורליי וכריס... אני כל הזמן רציתי שהם יהיו יחד, עוד אז כשהם שכבו קצת לפני שג'יג'י נולדה נראה לי... איך שמחתי.. אני תמיד חשבתי שהיא ולוק נורא לא מתאימים... ואיך כריס אמר? YOU AND ME, IT FITS... זה פשוט ככה.

hila1986

New member
בלבול לגבי העונות

שלום! לפני הסכסוך הנודע, בנות גילמור הייתה משודרת בערוץ 3 לאחר מכן ערוץ 10 קנו ובנקודה הזו כבר הפסקתי לראות.. הפרסומות עיצבנו. עכשיו אני מעוניינת להמשיך לראות את הסדרה, לאחר כמה שנים טובות. : ) אבל אני לא סגורה באיזו עונה סיימתי.. לפי מיטב זיכרוני מהעונה ה- 4 לא ראיתי. לכן, שאלתי היא, מהי העונה האחרונה ששודרה בערוץ 3?

רותוש123

New member
תיקוןן לשאלה שלי למעלהה..

מה שם הפרק האחרון בעונה ה6... ואיזה מספר הוא... תודה..

meduza74

New member
../images/Emo13.gifשידורים חוזרים של עונות ישנות...

יש לי הצתה קצת מאוחרת.... אהבתי מאד את הסדרה, ואז נולדה לי ילדה מהממת (כמובן) וקצת שכחתי מהגילמוריות....עכשיו היא בת שנתיים וחצי ופתאום נזכרתי שוב אין לי מושג עד איזו עונה ראיתי, אבל רציתי לשאול איפה, והאם בכלל יש שידורים חוזרים תודה

Ss H A D A S sS

New member
../images/Emo45.gifגמאני מצטרפת לשאלה../images/Emo13.gif

אני פשוט התחלתי לראות רק מעונה 6

jess r

New member
בסוף החודש הזה

אמורים להתחיל שידורים חוזרים מהעונה השלישית והלאה בהולמרק.

meduza74

New member
תודה, חפרתי באתר הולמרק

ולא מצאתי את זה אבל אני אסמוך עליך ! יש לך מושג באיזה שעות של היום ? תודה רבה

למעלה