אני בי?...

Hadardasit

New member
../images/Emo35.gifאני בי?...../images/Emo35.gif

יש לי חבר ואני אוהבת אותו מאוד. הבעיה היא.. שתמיד הרגשתי משיכה משונה לנשים. נאי לא יודעת מה זה אומר, אבל תמיד נראה לי שאני נמשכת לנשים. לא התנסתי עם אישה אף פעם. סיפרתי על כך לחברות שלי, אבל הן חושבות שאני צוחקת איתן. אני ממש לא צוחקת איתן, אני לא יודעת איך להתמודד עם זה. איך אני אמורה לדעת אם אני בי? אם יש לי באמת משיכה לנשים, או שזו רק סקרנות?

עגבנינה

New member
גם לפי דעתי

אל תילחצי יש לך מספיק זמן לברר לאיזה מין את נמשכת.... אני מציעה לך לא להתעמק כ"כ בהגדרות, תעשי מה שטוב לך ותראי שבסוף התשובה תבוא לבד

sarah

New member
איך שכחתי! ברוכה הבאה מעיינוש!../images/Emo13.gif

ד"א, גם היא הייתה פעם בפורום הארי פוטר

חברי ה"פ יקרים!

אני רוצה להבין דבר אחד....מה אתם עושים שם לאנשים שכולם הופכים לבי?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifובכן ליאור יקירה../images/Emo123.gif../images/Emo152.gif

אנחנו תופסים אותם בסימטאות חשוכות עושים להם שטיפות מוח, בעזרת סלאשים מגוונים... ואז שולחים אותם לפה
מה נראה לך ?

sarah

New member
כמובן

סקר אינו יכול להוכיח איזה זוג מתאים ביותר, אלא רק איזה זוג לדעת ציבור מסויים הוא המתאים ביותר. סקרים, לפחות מהסוג האלה- מוכיחים דעה בלבד---וגם זה בספק מסויים. שרה

k t

New member
../images/Emo12.gif

*לוקחת צעד גדול אחורה* *בורחת*

sarah

New member
לא. זה לא זה. זה פשוט שילדים שהם

1)אוהבים לקרוא 2)בעלי משקפיים (כ35 אחוז מהפורום ממושקף) 3)קצת (או יותר מקצת) חנונים (בערך אותו אחוז מהפורום, לא בהכרח הממושקפים) 4)חכמים- כי הם (אנחנו) חנונים שקוראים ספרים ובעלי משקפיים 5)אוהבים לגלוש באינטרנט 6)חשופים למסרים חברתיים חולניים כמו האקרי/דראקו אנשים כאלה, יקירתי- הופכים לביסקסואלים אני חושבת שיש לנו רק לסבית והומו אחת ואחד בפורום
באעבה, שרה

יע לה

New member
אוקיייייייייייייייייייי

החתימה שלך ענקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ! אוהבת נורא... ובקשר לשאלה שלך... אמממ... הייתי בדיוק באותה הדילמה לפני מליון שנה בערך, הייתי במערכת יחסים רצינית (שנה וחצי) והיה לי את הקראש הכי גדול בעולם על ידידה... אני הייתי בדילמה אז מכיוון שהרגשתי שזו בגידה... אמממ... פשוט... את מוזמנת לעשות כמוני... להיפרד מהחבר וללכת לשפוך את ליבך לחברה... למרות שזה תלוי כמה זמן אתם יחד, ו... אם את מאוהבת וכאלו... אני דיי יצאתי מהעניין בסדר, אם את שואלת את עצמך... פשוט נפרדנו, כאמור, אחרי שנה וחצי ביחד וסיפרתי להיא ... ו... 2 דברים יצאו מכך... ראשית הבנתי סופית שאני דו, ושהגיי דאר שלי פועל מצויין... ושנית... היא סיפרה לי שהיא לסבית ושיש לה כבר חברה שנה... היא נשכחה אט אט... אבל היא נתנה לי את הבטחון העצום שיש לי כעת ואת הגאווה שלי בעניין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני מודה לה על כך... עד היום! אז.... את ממש לא צריכה לפחד מלהיות כזו... תזכרי שזו עדיין את! ושזה גיל כזה, שמותר לך לתהות מי את ומה את... אז בצירוף חיבוק ענקקקקקקקק אני מוסרת לך
מרובה... ו... תהני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יע לה

New member
תיקון טעות !!!!!!

ההודעה הקודמת מיועדת לזו ששאלה את השאלה ולא למכה אפורה... מצטערת !

MadonnaFan

New member
אה אה אה...

קודם כל תודה
אחרי כל: אני יכולה, אולי, להיות סטרייטית מחמד? כי לאחר תקופה ארוכה של תהיות, ייתכן שאני *שיעול*סטרייטית*שיעול*. ייתכן. אולי לא. בכולופן... לעצערכם אני אשאר פה מכמה סיבות: א. שרה ואורה שורצות פה ב. רספי שורץ ומנהל פה
ג. רוב האנשים פה מחבבים את אורלי שלי
כך שאני יכולה לצפות בעוד ועוד תמונות שלו בלי שאף מנהל יתלונן שאני מציפה ד. אה, זהו. נחמד פה וכאלה

למעלה