איך זה שאין?

תומרוק

New member
../images/Emo35.gifאיך זה שאין?

רדיו ישראלי ברשת שמשמיע רוק מתקדם ,ישראלי ואחר,אני משוכנע שיש פה אנשים עם מספיק חומר מוזיקלי...טוב בכל אופן,אולי זה בעצם הגיוני שאין...אבל לעת עתה,אני ממליץ בחום על רדיו שאולי חלקכם או רובכם מכירים כבר,שמשמיע רוק מתקדם,די מעניין לדעתי... תנסו ותחליטו... http://www.live365.com/stations/infomas?play תהנו לכם מי שינסה...

תומרוק

New member
איך זה שאין?

רדיו ישראלי ברשת שמשמיע רוק מתקדם ישראלי ואחר?או שמא יש ואני לא יודע?
בכל אופן לעת עתה צירפתי קישור לרדיו שמצאתי היום שלדעתי הוא טוב ומעניין,אז אתם מוזמנים לנסות ולהנות. בהחלט יכול להיות שחלקכם או רובכם אפילו מכירים את זה כבר..אני מצאתי אותו היום,אז החלטתי לפרסם. תהנו בכל אופן. תומרוק

מורנא007

New member
רדיו ברשת

עם כל הכבוד ל- UK70s, אני ממליץ להאזין לאורל-מון auralmoon מהסיבה ש- uk70s מתמקדים בשנות ה- 70 ובעיקר באנגליה (לא שזה רע) אבל עדיף להרחיב את האופקים. בנוסף, ב- auralmoon את/ה יכול/ה להזמין שיר, והם ינגנו אותו

תומרוק

New member
אני לא המלצתי על הuk70s

לא שנראה לי בכל אופן...אני המצלתי על 70 english progressive(הפוך..)ייתכן שזה אותו הדבר אך לא נראה לי כי הסתכלתי באתר שנתת והרשימת השמעה היתה שונה...את auralmoon אני לא מכיר ואני מניח שאני ינסה בשלב זה או אחר... תודה על ההמלצה... תומרוק

מורנא007

New member
אתה צודק

זו לא אותה תחנה, למרות השם הדומה והעובדה ששתיהן משדרות מאותה רשת שידור של www.live365.com.

הגודל כן קובע

למרות שלרוב האנשים כאן יש מספיק חומר מוסיקלי בשביל ימים (ואפילו שנים) של רדיו פרוגרסיבי, אין מספיק רצון לכך. חלק מהסיבות הן מספר האנשים המועט שמאזין לתחום, אשר ממילא רוב מי שכבר שומע פרוג מכיר את כל מה שיהיה ברדיו. בנוסף מדובר על אלבומי קונספט לרוב ולכן יש חשיבות להאזנה באלבומים שלמים. חוץ מזה בניגוד למספר המאזינים המועט התחום הוא נרחב ביותר וקשה למצוא תת-זרם אשר יענה על רצון כולם. מידי פעם ערוצי הרדיו הישראליים עושים ספיישלים על זאה, פרוג פינק פלויד ועוד.

תומרוק

New member
כן אבל ברשת אפשר..

להשמיע אלבומים שלמים(ויש גם תחנות שעושות את זה..לפעמים).וזה לא מדוייק שמכירים הכול...אני די בטוח שיש פה אנשים שיכולים לחדש להרבה מאנשי הפורום(אני יודע שלי...)הרבה מאוד..ולהשמיע דברים שלא הכרנו.. אבל בסדר...בכל אופן,הרדיו שהצעתי לדעתי הוא טוב...

אפשר גם אפשר

אבל כפי שנאמר בהמשך הודעתי, למצוא אלבום אשר מעל ל 10 אנשים בפורום יגדירו אותו כפרוג, ובנוסף יהיו כאלה שלא יכירו אותו זה בלתי אפשרי, ולכן ביסוס תחנה כזו יוביל רק לוויכוחים אינסופיים לגבי פרוגיותן של אינספור להקות. אפשר גם לחדש, אבל גם זה יהי קשה, בו נניח תכיר 4 מתוך 5 אלבומים שינוגנו, השאלה היא אם תטרח להישאר 3 שעות בשביל ה45 דקות החדשות... אם אתה רוצה לטעום דברים חדשים, תוריד מהאינטרנט ואז תחליט אם לקנות או לא...

תומרוק

New member
תשמע..

הויכוחים לא קריטיים,גם ככה יש פה תמיד ויכוחים(א) אם יהיו יותר ויכוחים יהיה יותר אקשן..יותר מצחיק גם לפעמים(ב) אבל הויכוחים זה לא העניין פה..לא עושים את זה בשביל הויכוחים,ולא אמרתי שצריך לשבת עלהמחשב כל היום ורק לחכות שיבוא משהו שאתה לא מכיר,אבל...שני דברים,דבר ראשון,אנחנו הרבה אנשים בפורום ומספיק עוד אחד ששמע משהו מלהיב כדי ליידע את כולם,ודבר שני,גם ככה יש זמן מה ביופם שנמצים על מהחשב ,כך שאם כבר נמצאים על המחשב אפשר להשאיר את זה פתוח ולפעמים להיתקל בדברים חדשים ומענינים וךפעמים סתם לשמוע מוזיקה טובה(לא לפי כל הדעות כמובן...)

שומע, עבור

אני באופן אישי לא רואה בכך צורך. אתה רואה? תפתח אחד ותוכיח שאני טועה.....

תומרוק

New member
הלואי ו...

היה לי מספיק חומר על המחשב,ואני מתכוון מקורי,כי להוריד ולהשמיע זה רע!אולי עוד כמה שנים,אחרי שהאוסף שלי יהיה מספיק גדול...אבל כרגע בהחלט אין לי מספיק חומר ...ב-כ-ל-ל....אבל יום אחד...אולי...מי יודע....

למעלה