או

../images/Emo35.gif או ../images/Emo70.gif

מיום ליום אני מקבלת פידבקים חיוביים (לא שאני באמת זקוקה להם, אבל תמיד נחמד לקבל), שעשיתי את ההחלטה הנכונה כשהחלטתי להתגרש, שעברתי תהליך נכון, שנפתחה לי דלת לחיים חדשים
מה אתכם? מרגישים אותו הדבר? מתחרטים קצת? חושבים לפעמים "מה היה אם..."?

אני מרגישה כמוך../images/Emo24.gif

לאחר שנה וחצי של נישואים קשים ... וגירושים עוד יותר קשים... מרגישה שאני נושמת שאני חיה .. מחייכת ..חזקה מנוסה לא פוחדת להיות לבד מכיוון שיותר גרוע מלהיות לבד זה להיות עם מישהו ולהרגיש לבד

felka

New member
אני ממשיך בקו של כל שינוי הוא לטובה!

אני התגרשתי בלי לדעת האם Xית שלי אוהבת אותי או לא ומה היא רוצה בחיים כי תשובה יחידה שקיבלתי הייתה "לא יודעת". אני מקווה שאף אחד לא יחיה את האי וודעות שאני חייתי. בגלל שתקופה לפני גירושים בדרך כלל מלווה בדיכדוך מתמשך והרבה אמוציות שליליות השינוי נראה באמת חיובי מאוד, אבל זה לא סימן לכך שמעשה הוא נכון או לא. הדלת לחיים פתוחה תמיד. אנחנו בוחרים להכנס לשם או לא. אני טוען שזה בכלל לא משנה מבחינת PURE RATIONALITY האם אנחנו ביחד או לחוד. מה שכן קובע זה רגשות ותגובות שבאות שתוצאה מרגשות אלו. חיים הם מדרגות: עולים לאט לאט. העיקר לא לעצור. ברגע שאנחנו נמצאים הרבה זמן ביחסים לא מוצלחים ולא מצליחים לטפל בזה אנחנו מתחילים לעצור.

דקר26

New member
דפנטלי !!!!!! [ובעברית.חיובי בזנטי!]

מרגישה שעשיתי את ההחלטה הטובה של החיים! [מודה שהחלטה להתגרש הרגיש לי יותר שלמה מהחלטה לומר לו "I DO" בדיעבד רק בהשוואה בין 2 הפרפרים בבטן] מתחרטת? אממ.. מתחרטת רק שלא יצא לי לחוות את החיים שאחרי החתונה..[ שהרי כבר שבוע אחרי החתונה הלכתי לפתוח תיק בבית הדין] שבהתחלה עוד שיחקתי את המשחק של "אממ הוא לא מגיע כי הוא חולה" מתחרטת שהייתי נחמדה אליו ולא באתי ואמרתי "צ'מע יא בולבול של ברבור בר אתיופי,למה אמא שלך לא חשבה על אמצעי מניעה כשאבא שלך הציע לה לעשות את זה במושב האחורי" באמת בשורה התחתנה אני ממורמרת רק מהעיניין שהייתי נחמדה אליו מידי, ואלי זה מתאים לשירשור אחר אבל.. כן אחרי הגירושים פיתאום הבנתי שאין דבר כזה להיות נחמדה מידי, לא שרעה זה הסיגנון שלי אבל..מתחשבת פחות בצד השני כשזה אומר לבטל את הרגשות שלי לעומתו. ואגב כל הסביבה הקרובה [גם שלו] די מבסוטים ממני ומזה שהחלטתי לצאת מזה מהר. יש עדין קרובי משפחה שלו שלא מדברים איתו וכל פעם שיוצא לי לנהל איזה אירוע ואני רואה חלק מהמשפחה שלו.. אני נוכחת מחדש לראות ש"אוהבים אותך דקר" עושה לי סבבה על הלב. דקר שפורקת עול בלא עוול בכפכם

tunalover

New member
אני ידעתי שאני עושה נכון מהרגע...

שהודעתי לו שזה נגמר. הוא חשב שאני מתבדחת והייתי צריכה להבהיר לו שאני רצינית. עד היום הוא שואל מידי פעם מתי אני אתעשת על עצמי ונחזור - גם לא בחלומות. ככל שהזמן עובר אני יותר ויותר מעריכה לטובה את ההחלטה שעשיתי - הגענו למצבים אבסורדים של חוסר כבוד והערכה האחת לשני וממש ממש שלא היתה שום הצדקה להמשיך ובעיקר שעברתי את הפסגה והשארתי מאחור את האהבה. ולגבי "מה היה אם" - אני מעדיפה שלא לדמיין את זה אפילו

רק שיר

New member
כן ולא

כן- כי אני מרגישהשאני חווה דברים חדשים שלא היתה לי נגיעה בהם וזה בעיקר כולל את העצמאות שלי שלא היתה ונבנתה ביום בהיר אחד כשהבנתי שאני אמורה לסמוך אך ורק על עצמי ואני עומדת בזכות עצמי ואף אחד אחר לא ידאג לי, לכן הגיע הזמן לשנס מתניים ולהיות מפוקסת ומתבייתת אל עבר מטרות!! ולא- כי ביום שהחלטתי להתגרש הבנתי שזה המעשה הכי נכון לעשות.

למעלה