Что

../images/Emo127.gif יש תשובה נכונה ../images/Emo70.gif

איך עלית על זה? הטכנולוגיה שהספרדי הדגים קצת שונה: הפחם הלוהט אכן מחמם את ה"סיר" הזה, מחזיקים בידית הארוכה ו"מלטפים" את המיטה מלמעלה וכך מחממים אותה מלמעלה. זה מה שהוא הראה. מעניין, שגם השחקנים עלו על התשובה הנכונה, דהיינו, הכלי משמש לחימום המיטה. כשהייתי פעם בטיול סירות ואוהלים בקרֶליה, בסוף אוגוסט, הלילות היו קפואים. היינו מחממים במדורה אבנים גדולות, ואח"כ מגלגלים אותן לתוך האוהלים.

מי שעשה את כל ארמונות אירופה

ראה כאלה מוצגים ליד המיטות. היה להם עוד דבר מיוחד, מעל המיטות היתה מסגרת עליה תלו מין אפיריון, אבל נמוך מאוד, כך שמעל הישן היה חלל קטן סגור ששמר על החום. למבקר של היום, זה נראה כמו מיטה גבוהה מאוד, אבל למעשה זאת המיטה יחד עם "קופסת" הבד העבה שמעליה.

תוכלי למצוא תמונה של

דבר כזה? ואז נראה באיזו מידה תיארתי אותו נכון. לי אין מושג איך לחפש.

the YOOK

New member
אני חושב שבסרט "שודדי הקאריביים"

הראשון משתמשים בכלי כזה...

../images/Emo35.gif שאלה מספר 4.1.

שאלה ראשונה מ"בליץ" אכזרי: משתתף שחקן אחד בלבד ללא עזרה, שחייב לענות על שלוש שאלות, כשלכל שאלה מוקצות 20 שניות בלבד. לא פלא שהשחק נכשל כבר בשאלה הראשונה. חידה (די אכזרית): עגול, עם זנב, והכל מופרד. מה זה?

wesnoth

New member
אממ..

יש לי כמה רעיונות, אבל לפני אני אשאל כמה שאלות: 1. זה כלי בישול? 2. משחק כלשהו? 3. משתמשים זה ביום יום? בכול אופן חשבתי על משהו לא כל כך סביר כמו נייר טואלט חתוך או משהו בסגנון... אולי זו מחרוזת בכלל?

בנוגע לאפשרות השלישית,

אינני בטוח שכולם משתמשים בזה יום-יום. אך בוודאי יש אנשים שמרבים להשתמש בזה. בנוגע לשאר השאלות, התשובה הכללית היא "לא".

למעלה