Что

droryonit

New member
../images/Emo62.gif

אולי כדי לסמן את המטרה לקשתים האחרים בעזרת הסרט האדום - משהו כמו הנותב המודרני.

droryonit

New member
הבהרה

במחסניות של נשק ישנם קליעים חלקם נותבים (למיטב זכרוני כל כדור חמישי).כשיורים קליע שכזה ניתן לראות את מעופו בקו אדום בוהק (בעיקר בלילה) זה מקל על היורה לדעת אם הוא פגע במטרה או לא ולשאר היורים מסביבו זה מראה להיכן הוא יורה. נותב בויקיפדיה ייתכן שהסרט האדום שקשור לחץ שימש לאותה מטרה?

ועוד בכיוון זה

אולי הסרט הוצת לפני הירי, בין אם לסמן את המטרה בלילה ובין אם לצורך הבערת השטח/השדות/האסמים וכו' של האויב?

souhami

New member
אולי

לדמות דימום דימוי של דימום יכול להכניס ללחץ לא מעט אנשים או אולי ליצור הבדלה. אני לא יכול לנחש למה אבל אולי

souhami

New member
אולי

לצורך סימון של היורה אולי למפקד הקשתים היה סרט כזה וככה הוא יכול היה לכוון אותם בעזרת החץ שלו

souhami

New member
אז אולי!

הסרט האדום שימש כדי לראות את השפעת הפגיעה על המטרה בעיקר בלילה כאשר ראו שהסרט האדום נעצר סימן שהחץ פגע שמטרה מסוימת, אם הסרט האדום נפל לקרקע אחרי הפגיעה, אז המטרה חוסלה, אם הסרט האדום לא זז, סימן שהפגיעה הייתה בחפץ דומם, אם הסרט האדום פוגע ונע, וסימן שהוא פגע במטרה אך לא השפיע עליה. ואו! אם זאת לא התשובה בהחלט המצאתי שיטה יעילה לקרבות ליליים בימי הביניים חחח

souhami

New member
נגמר לי

אני מצליח לחשוב על עוד שימוש לסרט אדום פרט להוצאת המעיים של הבנאדם אחרי שתוקעים לו חץ בבטן

souhami

New member
שאלה

הסרט היה אמור להידלק או שהוא נשאר שלם גם לאחר הירייה? צצה עוד שאלה פה: האם הסרט נשאר כמו שהוא גם לאחר הירי?

למעלה