../images/Emo34.gif
בואו נשלים בקאמבק ^^ אוקיי, אז כל יום שלישי מדי שבוע [בעיקרון זה שבועיים, אבל נראה לי שזה מעט מדי ואני רוצה לתת לכולן הזדמנות] תפתח הפינה שנקראת בואו נשלים. מה זאת הפינה בעצם? פה אני נותנת לכן בייס [עם קרדיט כמובן] ומשרשרת להודעה הראשית כמה קטגוריות. חלק עליון, חלק תחתון, נעליים, שיער, אביזרים. כל החלקים שנדרשים כדי שהדולי תיהיה שלמה. ואז כל אחת פשוט משרשרת לקטגוריה שהיא רוצה את הסמל
והולכת ומכינה אותו. כמובן שרצוי שהיא תכין אותו כמה שיותר מהר, ובמקרה שהיא לא יכולה הבאה אחריה תשלים את החלק, ואם היאלא תצליח אז הבאה אחריה, וכך הלאה. אני מעדיפה שלא תרשמו
אני אעשה מחר. אבל אם אתן באמתבאמת רוצות ואין לכן זמן אז אין בעיות רק אל תמשכו את זה יותר מדי. הפינה היא שבועית ולכל אחת תיהי הזדמנות. בקשר לאביזרים- אפשר יותר ממישהי אחת שתעשה אביזרים, אבל שכל אחת תעשה רק משהו אחד. וככה אם שתיים עושות ושתיהן עושות מלא אביזרים זה נראה לא כלכך טוב
כל המוסיף גורע? מכיוון שזו באמת הפעם הראשונה מזה הרבה זמן, אני אשרשר לכאן שני בייסים כדי שיהיו שתי דוליז וליותר מארבע בנות תיהיה הזדמנות. ובנוסף, אשרשר [אשלשל XD] הודעה שבה תוכלו להציע טיפים ורעיונות לנושאים** ^^ [**מדי פעם יהיה נושא לפינה. חורף, קיץ, חגים ומועדים.] בייס בהודעה הבאה.
לא להגיב עדיין!!!!!! ותגיבו רק להודעה המתאימה.