mich78

New member
../images/Emo34.gif

היפה ביותר שעשיתם למען הוריכם ? מה הדבר הנחמד שעשיתם למען המשפחה ? מה הזכרון היפה שזכור לכם בתור משפחה ? מה הדבר הנחמד שהוריכם ו/או משפחתכם עשו למענכם ?

אנפה2

New member
אמי בבית אבות , דיור מוגן כבר 3.5ש'

לפני חצי שנה נפלה ושברה את אגן הירכיים, סעדתי אותה עם שיתוף קל ביותר מצד אחותי, והרבה מצד בעלי, קרסתי וכמעט התמוטתתי, אמי מאוד תובענית, ואני מאוד ציתנית. יום אחד בשעה 22.00 דפקו בדלת ביתנו , ניגשתי ושאלתי מי זה ? ענו לי : משלוח פרחים, הסתכלנו בעלי ואני זה בעיניו של זה ולא הבננו מה פשר השמחה, אין יום הולדת, אין יום נשואין, לא נולד אף אחד, הילדים מזמן כבר לא חיים בביתנו, פתחתי את הדלת ואיש הגיש לי זר פרחים, נתתי לו טיפ והוא הלך, היה שם פתק והיה כתוב בו כך : לאמא ואבא היקרים ! יודעים שקשה קצת כרגע עומדים מאחוריכם, תומכים ,ואוהבים. שמות הילדים ומשפחותיהם. זה היה שווה את כל הקושי , לראות איך הילדים שלנו רואים את ההתמודדות הלא קלה שלנו עם הסבתא, ומצאו לנכון להביע הזדהות.

pf26

New member
זכרונות טובים

כשאבי חלה, הרופאים נתנו לו חודשיים. הוא החזיק מעמד 8 חודשים. את החודשים האלה נצלנו לפרידה כואבת אבל אוהבת. נסעתי אליו שעות באמצע השבוע, וגם בסופי שבוע, כדי להיות בחברתו. האזנו למוזיקה, קראנו ספרים, שוחחנו המון ובעיקר הזכרנו אחד לשני כמה אנחנו אוהבים. בורכתי באבא נפלא. הוא חסר לי כל יום. זכרון יפה במשפחה הגרעינית שלי אין לי כ"כ. ישנם זכרונות של שבתות וחגים נהדרים בקיבוץ אצל אבא וסבתא וסבתא. דבר נחמד - אבי "הוציא רשיון נהיגה" אחרי שביתי הבכורה נולדה, כדי שיוכל לבוא לבקר אותנו. זה הראה שוב כמה אני חשובה לו. במשפחה שהקמתי ישנם המון רגעים יפים, אבל הם עדיין לא בגדר זכרון, כי אנחנו עדיין חיים אותם: טיולים, שיחות לתוך הלילה עם הילדים, צפיה משותפת בסרט... מקווה שגם להם הרגעים האלה משמעותיים לעתיד.

49צהוב

New member
הדברים היפים

הדבר הטוב/יפה שעשינו לאבא שלי הוא לעזור לאמא לסעוד אותו בבית עד יומו האחרון, היא נשבעה שלא תעביר אותו לבית חולים והוא היה מרותק למיטה 4 חודשים- דאגנו למטפל והכל הכל, ונתנו לו את ההרגשה הטובה ביותר בימיו האחרונים מה שהורי עשו לי ולאחותי היה טיול שורשים לארץ הולדתם, טיול שנתן לי הבנה אחרת לרקע שלהם

למעלה