kundason2003

New member
לדעתי אין צורך במצעד.

ולמרות זאת השתתפתי בו. אני חושב שאם קהילת להט"ב דורשת שיוויון, שלא תבדיל את עצמה במצעד משלה, מספיק מצעד אהבה אחד בשנה.

דווקא יש צורך.

אבל לא במתכונת הזאת. לחצות את רחול אבן גבירול, אחד ממעוזות הליברליזם היותר בולטים, מכיכר רבין לספורטק רק כדי "לחגוג את חג הגאווה", זה מיותר. למה לא להעביר את המצעד למקומות קצת פחות פתוחים בת"א? למה לא להתמקד במסר במקום בחגיגה? למה לעשות "הפנינג גאווה" ולא לשמור את זה לערב? חלק יקראו למה שאני מציע פרובוקציה. אני אקרא לזה מחאה.

EO117

New member
אתה יודע המצעד נועד לפוזות

וגיבוש הקהילה. מה שהכי עיצבן אותי היה שיח"ד הפריעו לנאומים מ"שינוי"-רון לוינטל, חבר מועצת העיר ת"א-יפו וכבוד שר המשפטים וסגן רה"מ, יו"ר התנועה-טומי לפיד. פשוט ביזיון!! לא זכור לי שאנחנו הפרענו לאיתי פנקס, יוסי ביילין ויעל דיין מיח"ד.

MichelleS

New member
לא רק יחד

כביסה שחורה, חד"ש, בנק"י, יחד והרבה אנשים נוספים וארגונים אחרים הפריעו לנאומים של שינוי. זאת בעקבות שני מקרים אשר גרמו לנו לאבד את אמוננו בנכונות של שינוי לתמוך בקהילה. לפני מספר חודשים שינוי הצביעה, כחלק ממשמעת קואליציונית, נגד חוק נישואים אזרחיים אשר כלל בתוכו את הקהילה הגאה. בימים אלו מנוסח חוק חדש ביחד עם המפד"ל אשר משאיר בחוץ זוגות חד-מיניים. החוק אף יגרום נזק לקהילה בכך שהוא יבטל הישגים משמעותיים שהושגו בעזרת בג"צ בעקבות העמימות של החוק המדבר על ידועים בציבור.

EO117

New member
כמו שטומי אמר בנאומו:

השלב השלישי בתהליך חוק נישואים אזרחיים, מתן זכות נישואין לקהילה. על הקהילה להבין שהדברים בקואליציה לוקחים זמן וזה יהיה בעתיד. אך זה לא אומר שצריך להפריע לנאומים מטעמנו שכיבדו אתכם בנוכחותכם ובמיוחד שמדובר בשר וס.ראש הממשלה. על המילה כבוד שמעתם?

kundason2003

New member
תפסיק לבלבל בשכל

דעה שלי לא מייצגת את כלל שינוי, וחוצמזה, גם חברי יחד אומרים בפה מלא שהם לא חושבים שהמצעד צריך להערך במתכונת הנוכחית, ועל העבודה בכלל אין על מה לדבר.

היה בהחלט כיף

אמנם אני קצת נשרפתי בשמש.... אני בהחלט נהניתי. גם בגלל כל המוסיקה והצבע והאנשים והכיף, וגם בגלל שהתלוו אלי אחלה של נוער מאחלה של מפלגה. תצפו גם לתמונות שלי בקרוב... (אליה.... תתכונני...
)

ילושקה

New member
חחח..ליאור..

אני אתכונן
ובקשר למצעד- היה באמת כיף! במיוחד לצעוד עם הדגל הע-נ-ק הזה!
תודה לכל מי שעזר ובא למצעד! תודה מיוחדת...לדור
ולכל המבוגרים שעזרו שם!
אליה

kundason2003

New member
וול, תנק יו!

אליה, יום ראשון עם חצאית ובלי מכנסיים, זוכרת? (איזה מזל שחברה שלי לא קוראת פה, חי חי...)

EO117

New member
מה הקטע ביניכם??

האם יש רומן סוער בין היושב ראש לחברת הנוער...?!

בונא יא חרפן

"אאחחללהה נוער מאחלה מפלגה".טובבבבב............ ליאור, לא שיש לי בעיות עם משהו מהנוער כי כולם בסדר אבל עדיין קצת להירגע ולא ללק (לא יכול לכתוב, סלוניק ימחק לי את ההודעה, שוב). אני נהנתי למרות המחסור (הנראה לעין) של לסביות וטרנוסטים מקוריים ומופרעים וגם השמש כי המצעד הוא עדיין הפריק שואו הכי גדול כיום בעיר.

tt 4 ever

New member
עוד אחת

יאיי אני מצליחה להעלות? תראו כמה דגלים של שינוי ^^

למעלה