../images/Emo34.gif

מחר מתקיימים ארועי הגאווה בת"א, ואת זה כולנו יודעים כי כולנו (ודירבלאק אם לא כולנו!) נוסעים למצעד הגאווה. רציתי רק לשאול אתכם- מה דעתכם על לגיטימיות המצעד? האם הוא חייב להתקיים? בשביל מי הוא? מה מטרתו? והכי חשוב- למה כולם צריכים לדעת עם מי מישהו שוכב? מחכה לתגובות.

EO117

New member
בתשובה,

היי ליאור, אני מאמין וחושב שגם לקהילה בזאת, מגיעה זכויות ושלא ייצחקו\ייפגעו ולא ייתנו זכויות כמגיע לכל אדם אחר. ושאלתי למה לא יהיה מצעד?! האם זה אסור במדינה דמוקטית? האם לאותו ציבור לא מותר לחגוג?- זה לא עניין של לגיטימיות, זה עניין של רצון. תמיד ראיתי בזה כעדלואדיע של הקהילה ולא משהו אחר. אף פעם לא הבנתי מה מטרתו, והוא מתקיים לקהילה כחג שמראה ש"אנחנו כמוכם". ועל שאלתך האחרונה, לא הבנתי מה ברצונך.

eviv

New member
האם אתה חושב

האם אתה חושב שאופי המצעד צריך להיות כמו עדלאידע או שהוא צריך להיות מצעד בעד שיוויון? האם אתה חושב שהמצעד צריך להיות מצעד פוליטי תחת סיסמא אנחנו שווים לכולם או אנחנו גם בני אדם, או שמא המצעד צריך להיות פירסומת למסיבות סוף השבוע? נראה לי שאלו היו השאלות המנחות שכוונו... אבל אם לא אז אלה שלי :)

EO117

New member
איזה מקריות...

בדיוק אני קורא עליך,יוראי ועמוס את כתבת "המורדים", אני מחזק את ידיכם וכל הכבוד על האומץ שהפגנתם?! לשאלותייך-המצעד צריך להיות מצעד לשיווין באופי עדלאידע. פחות לערב פוליטיקה. המצעד אגב הוא "פרסומת" לכל המסיבות שיהיו בסופשבוע הקרוב...

wizibusy

New member
לא הבנתי

כתבת המורדים? יוראי ועמוס? אמרת כאן משהו בציניות? וד"א השאלות לא היו האם המצעד הוא "פרסומת", לכול המסיבות שיהיו בסופשבוע הקרוב אלא האם הוא צריך להיות ככה.

EO117

New member
שום ציניות כלל

יוראי נבחר לאחרונה לתפקיד יו"ר מועצת התלמידים של ת"א ויחד עם עמוס הביאו לפרסום המחדלים בבחירות הארציות-הוצאנו משורתינו שני פולטיקאיים צעירים :) קח קישור

wizibusy

New member
כבוד לא משיגים כאשר אתה בלי מכנסיים

אני בא מחר למצער עם מספר אנשים מצומצם מהאזור שלי + הרבה אנשים מעפולה. אך אני חייב לציין שמצעדים כאלה פרובקטיבים אינם מעלים את הכבוד שלי לקהילה, וכאשר אני חושב על אנשים אחרים אשר אינם מקבלים את הקהילה אני לא בטוח שמצעדים שבהם מתפשטים אנשים ועושים דברים פרובקטיבים מעלים אצלם את הערכה על הקהילה. כבוד לא משיגים בזה שאתה מוריד את הבגדים, אז יש זמן לחגיגות וזה בסדר גמור אבל שלא ישימו את זה במסווה של להיכנס לתודעה של הציבור ושל קבלה והבנה, כי זה ממש לא דרך לעשות את זה. כן זה כיף,כן זה מרגש, כן זה נועז, אבל לא - זה לא מעלה את הכבוד של הקהילה בעיני הציבור ולא זה לא מוריד את הסטיגמות שדבוקות לקהילה, עם כבר זה מעלה אותם ונותן להם לגיטימציה.

wizibusy

New member
זה כבר מתחיל לעצבן אותי...

אני כול הזמן שומע אלירן אלירן אלירן...ואני אף פעם לא מזהה אותך...נראה לי שאפילו נפגשנו בכנסת אבל אני לא זוכר ולא זוכר שמות! מי אתה אלירן?חחחח ד"א היה ממש כיף במצעד!בקרוב אני אעלה חלק מהתמונות, ושירשור חדש...

EO117

New member
ים...

אני הייתי לידך חצי מהזמן... עזוב, אני מזהה פרצופים אבל לא שמות! מה אני מפורסם בשינוי?
ספר מה אמרו עליי, מעניין לדעת.

wizibusy

New member
אאוף!איזה פונקצית זיהוי גרועה יש לי

תאמין לי כבר הגעתי למסקנה הזאת בכמה מהנסיעות שלי באוטובוס...אפילו עשיתי על זה דיון עם מישהי שלא זיהיתי במשך שעה... את בטוח שהיית לידי!? אוףףףףף למה אני לא מזהה\זוכר... חחח לא מצטער אתה לא מפורסם...אבל אתה כותב בפורום הרבה אז אני קורא וכו'...

tt 4 ever

New member
ים אני לא זיהיתי אותך שם:|

אלירן פשוט ניגש אליי. ואותך אנלא זוכרת:|

EO117

New member
לא הייתי מזהה את ניקי ללא תמונה

שהיא שלחה לי מראש, אז ראיתי אותה וכדי שתזכור אותי, אמרתי לה: ניקי?-כן-מגיע לך חיבוק גדול!-חיוכים-
גדוללללללללללללללל. בזמן החיבוק איזה לסבית אחת רצתה להתחיל עם ניקי, אז עשיתי לה סימן שאנחנו "ביחד" והתאכזבה והלכה.
גדוללללללללללללללל לכל נוער שינוי {ולניקי בפרט :)}

EO117

New member
סליחה?! אתה הראשון שאמרתי לו "שלום"

שהגעתי לת"א, אח"כ אמרתי שלום לגל, דור, איליה, ליאור, אביאל, איקי וכו'. כשהתחלנו לצעוד במצעד הייתי לידך בהתחלה אח"כ עברתי לצחוקים שהיו בהתחלה של החבר'ה שלנו במצעד. וגם עוד שהיינו מתחת למרפסת, הייתי לידך.

ילושקה

New member
א-ל-י-ה ../images/Emo127.gif

בואו נעבוד על זה כולנו עד שנצליח להגות את השם בצורה הנכונה... :)

למעלה