San Francisco

nini18

New member
נשמה יפה שלי חיפש שנים אהבה במקומות הלא

נכונים ורק עכשיו הבין שבבילויים זה לא המקום למצוא אהבה אמיתית צריך להביט בפנים לאהוב את עצמך ואז למצוא ..מענין איפה הוא פגש את ציקס חחחחחח אני מתה מתה עליו רוצה שיישב ככה ימים ולילות ויספר לי על החיים שלו יכולה להקשיב לו חודשיםםםםםםםםםם מה חודשים שנים שרק ידבר וידבר וידבר (טוב לא בטוחהשרק אבל הבנתן את הרעיון הכללי חח
) .............

InbarKiii

New member
חחחח אני איתך

גמככה הוא מסוגל לדבר לנצח
ולי לגמרי לא אכפת להקשיב חחח ואת צ'יקי בטוח הוא הכיר באיזה מועדון חחח

nini18

New member
../images/Emo41.gifכמה מחמאות ב 4 דקות חחח ראיון YT המנחה

ממש חמודה מחמיאה לו בלי סוף והקטע עם דימדומים ואם גייקוב אני רק מסתכל לא נוגע חחחחחחחחחח גדוללללללללללל ואז הוא נזכר הוא כבר בן 19 לא 17 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה עליו נשמתי
http://www.youtube.com/watch?v=gtW3rVGiVzo&feature=player_embedded

mayarel

New member
אווו איזה ראיון חמודדדדדדד חחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה מצחיקה המראיינת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעולה הקטע שהיא אומרת שהיא TEAM כל הזכרים בסרט חחחחחחחחחחחחחחחח אוי ואיך הוא מוצא את עצמו כל פעם מסרב להתמזמז עם מי שמנחה אותו גבר\אישה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא כמעט הצליחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
חחחח אני בידיוק כמוהה

טים כולםםםם חחח והיא חמודה אבל הקטע שהיא רוצה לעשות ממנו אישה קצת מטריד חחח הוא יהיה הגלאם דיווה הזכר הכי טוב, זה כן D:

mokasosex

New member
הראיונות הכי כיייפים זה שהוא נהיה בסט באדי

עם המראיינת חחחחח אוי היא קצת דפוקה בראש
אבל אדם מקסיייםיםיםיים (L)

nini18

New member
אהה מה שכן היה מיוחד זה שאדם שיחק הרבה עם

ליטל חחחחחח

InbarKiii

New member
ועםםםם טארנס שאני מאוד מעריכה ../images/Emo99.gif

חחח וטומי יפיוףףףף עם האודם D:

nini18

New member
../images/Emo23.gifאדם על הצד שר סליפווקר יפיוף

http://www.youtube.com/watch?v=-VZPwQ_Ie_U&feature=youtu.be ד"א אמרו שההופעה לא היתה משהו כי הוא שר נורא מהר את כל השירים ולא שר WLL והיה מאוד חם זו הופעה בבמה חיצונית הרבה אנשים לא קמו לרקוד ואמא שלו היתה בקהל

למעלה