הזמנה למרוץ למען החיים

הוועד למלחמה באיידס עורך בימים אלו מסע למען החיים. בימים אלו שהמצב הכלכלי קשה ומערכות הבריאות קורסות תחת עומס, הוועד למלחמה באיידס יוצא לקמפיין הישרדות איננו מבקשים כסף אלא רק לדעת כי אתם איתנו במאבק למען חברה ישראלית צודקת ומקבלת כמו גם במאבק למען ההסברה אשר בימים אלו הוא היחידי אשר מהווה חיסון למחלה. ביום שבת ה-17 ביולי החל מ-9:00 בבוקר בלהבים הוועד למלחמה באיידס עורך את האירוע הספורט והבריאות הגדול של הדרום. בתוכנית: • המרוץ למען החיים 10 ק"מ נושא פרסים שלא נראו כמותם בארץ (הרשמה למרוץ עולה 20 ₪ בטלפון 03-5100616). • מסאג'ים מפנקים במחירים עממים. • מפגן צניחה מרהיב. • שיעורי אירובי וקייק בוקסינג המונים בהנחיתם של מדרכי אירוביקו • הפעלות ופעילויות לילדים בהפעלתם של 'אדיר יוזמות חינוכיות. הכניסה חופשית.

../images/Emo32.gif "שבת מלכה" בפורום החיפאי

"שבת מלכה" - 16.7, יום שישי, קבלת שבת באווירה מיוחדת. גיטרה, שירים, הפעלה חברתית וכיבוד קל לכל חברי/ות הקהילה. מתכנסים ב- 20:00 יום שישי ,בבית הפורום החיפאי.(הילל 47). 5 ₪ דמי השתתפות.

B e i n g

New member
../images/Emo124.gifהזמנה לפורום חדש ברשת../images/Emo34.gif

שלום לכולמן אתמן מוזמנימות לפורום חדש ברשת - פורום פוליטיקלי גייז בNRG.
בפורום ידונו נושאים הקשורים בפוליטיקה במובנה הרחב, זו העוסקת ביחסים בין הפרט לחברה ובין הפרטים, בעיקר בהקשר של זהויות מיניות. נרצה להסעיר את המחשבה ואת גבולותיה. בנוסף, תרבות גאה תהווה חלק בלתי נפרד מהפורום, וגם מקום לשפוך בו את הלב כשזקוקים לכך. בואו לבקר, לכתוב, לשתף, להעיר, להאיר ולהוסיף. כולכם מוזמנים בברכה ובחום.
הפורום הוא פורום חדש, מה שנקרא בחבלי לידה ובשלבים ראשונים. יש רעיונות, יש כיוונים, ויש גם זמן. לאט לאט יבנה שם משהו יפה ומקום נוסף להיות בו. שתהיה לכולכם שבת שקטה ורגועה. מאור

../images/Emo32.gifאל תעשו תוכניות לשישי הקרוב!

היכונו היכונו! השבוע, יום שישי, 23.7 נפגשים בערב לקומזיץ בחוף מייקרוסופט (דרומית לדדו, מול בניין מייקרוסופט) בשעה 21:00. כל אחד ואחת מתבקשים להביא כמה תפוחי אדמה, בקבוק שתיה, כיסא או שמיכה לשבת, קרש לשרוף והרבה מצב רוח טוב come to see and be seen...

Yuval Y

New member
../images/Emo22.gif הומוסקסואליות, לפי ויקפדיה

הומוסקסואליות היא משיכתו המינית של אדם אל בני מינו. המושג כולל בתוכו גם את מושג הלסביוּת, כלומר משיכה מינית של אישה כלפי אישה אחרת. הומוסקסואלים משתמשים במילים "גאה", "עליז" ו"גיי" לציון מיניותם באופן עקיף. סמל ההומוסקסואלים הוא משולש ורוד הפוך, שבעבר שימש את הנאצים לסימונם (ולסימון יהודים בעלי מומים ועוד) כחלק מהשמדת האחר בתקופת מלחמת העולם השנייה. דגלם הוא בעל שישה פסים בצבעי הקשת המייצגים את המגוון והעושר המאפיינים כיום העדפות מין ומגדר. על מנת לציין אבל - מוסיפים פס שחור. [לנוסח המלא]

sid2

New member
משולש ורוד - לא כ"כ קשור אבל בכל זא

אגב באמסטרדם בירת הולנד יש אנדרטה גדולה מאוד בצורה של משולש הפוך לזכר כל אותם גאים שניספו בשואה ובכל יום שואה (לפי יום השואה ההולנדי)יש שם טקס אזכרה .מקום מקסים שקודקוד המשולש פונה לאחד מהשובלי המיים שעוברים שם . קרוב לקודקוד נוסף יש חנות קטנה ומקסימה שמורת מילון סוגים של מנות וגלויות גאות מקסים וזול מאוד . ואגב חובת ביקור לכולנו אפשר להוריד לעליים ולשבת עם הרגלים בתוך הנחל ( להיזהר מהברוזים - חובבי אצבעות )

../images/Emo34.gifמייק המל קופץ לביקור../images/Emo42.gif

על רקע משבר החריף באגודה.. ביום ראשון הקרוב (25.7) בשעה 20.00 מייק המל, יושב ראש אגודת ההומואים הלסביות הבי הטרנס בישראל, קופץ לביקור
האירוח ייתקיים בפורום "הצבעים שלנו" בתפוז אנשים, שאלות ניתן לשרשר כבר עכשיו

Yuval Y

New member
זוג לסביות טוענות לאפליה בקאנטרי

בראשל"צ יום ראשון, 25 ביולי 2004, 7:42 מאת: יובל אזולאי, הארץ ביקשו לרכוש מנוי משפחתי, אך נאמר להן כי משפחות חד מיניות אינן מתקבלות. בקאנטרי טוענים שהן לא הציגו מסמכים לאישור זוגיותן [לכתבה המלאה]

sid2

New member
עצוב מאוד ....

שעוד יש אנשים אירגונים וחברות כ" דבילים שלא מסוגלים להבין מה זאת אהבה . ויותר מזה חבל שהמדינה שלנו נותנת יד לדברים האלו . אני מנוי לשייפ בחיפה ושם גם אני ובן זוגי מקבלים את ההנחה למנוי משפחתי ולפני זה הינו רשומים להולמס פלייס בחיפה וגם שם קיבלנו מנוי משפחתי או זוגי . לא היתה בעיה . יש כאן בעיה שורשית ולדעתי צריך לעקור אותה מבסיסה . בכל מקרה בהולמס ובשייפ אין בעיה . אגב גם רשת מלונות פאתל מאוד אנושים בעינין וכשסיפרתי להם שאני מגיע עם בן זוגי למלון שלחו לנו לחדר פרח שוקולדים יין ו 2 כוסות נחמד נכון ?!

miccpi

New member
יש לי הצעה:

לפרסם כאן ובכל מקום אפשרי את האירגונים-מקומות-עסקים וכו המתיחסים לזוגות חד מיניים בטבעיות -נכון להיום זו אכן"אטרקציה" אבל אולי בעוד מס שנים זה יהיה הכי טיבעי שבעולם - למשל בן זוגי ואני חברים ב"בשביל הירוק" חוג ידידי הקק"ל לקח קצת זמן,,, וחילופי מכתבים,,וכמובן הסברים,, אבל בסופו של דבר קיבלנו התיחסות משפחתית לכל דבר, כולל דברי הדאר שנשלחים אלינו לא כשני פרטים כי אם כזוג -= משפחה אחת, כן ירבו,,
מיקי

miccpi

New member
וסיפור חביב לסופ"ש../images/Emo9.gif

בעקבות פירסום מסויים בטלוויזיה החלטנו בן זוגי ואני לבדוק אפשרות להחלפת המזרן-שידע לילות ארוכים של,,שינה (נאמר)
התקשרתי לחברה לקבל פרטים ולוודא שאכן המחיר הוא אותו מחיר המפורסם בפרסומת(יען כי בין עמי אני חי,,) נציג המכירות החביב ענה באדיבות על שאלותי,וביקש לדעת כמה פרטים על מנת להתאים מזרון "אישי" ע"פ גובה משקל העדפה על תנוחת השינה וכו,, לאחר שקיבל את מידותי עבר לשאול על "ואישתך,? גובה משקל וכו,, הסברתי שאכן אנחנו שניים זוג אבל אין "אישתי" יש בן זוגי,,הוא התמהמה,, כיחכך בגרונו והמשיך,, קיבל את הפרטים הרלונטים והמשיך בשיא הטבעיות לשבח את המזרון ו סגולותיו, לסיום כמו כל איש מכירות כשרצה "ליסגור עיסקה" ביקש כתובת וכו, וכמובן קיבל,ואז,, לאחר היסוס,, סיפר לי ששמע שיש בעירנו מועדון פעיל של האגודה- ,,, מכאן התפתחה השיחה,, לאישית, הוא אמר משהו בנוסח" איזה אומץ יש לך לומר לאדם זר שאין לך אישה כי אים בן זוג," השיחה התפתחה כמובן לשיחות נוספות- שלא במסגרת עבודתו, שבסופן הבחור יצא מהארון מול הוריו, ואים אני לא טועה- אמו אפילו השתתפה בקבוצת תהלה,,,סתם סיפור קטן לסופ"ש,

Yuval Y

New member
הא? ../images/Emo12.gif

הוכחה נוספת לכך שאנחנו מקרבים אנשים ומצבים מיוחדים, ו'אין מקריות'.
כל הכבוד על האומץ לענות בכנות ופשטות שיש לך בן זוג, וכל הכבוד לבחור על שבלע את הרוק והמשיך בעיסקה. זה גם 'סיכון מקצועי' כששואלים שאלות אישיות לקבל תגובות שלא מצפים להן
ויתרה מזאת, כל הכבוד על הפתיחות שלו לומר שהוא מכיר מועדון פעיל... ואני שמח לקרוא שדיברתם, והוא קיבל את האומץ לצאת מהארון, ואמו קיבלה אותו

bareshet

New member
יש לכם בר מצוה? האתר הזה בשבילכם

שלום לכל הגולשים היקרים! רציתי לספר לכם על אתר נפלא שנבנה ממש בימים אלו, והוא מיועד לנושא ה-"בר מצוה". באתר יש כמעט כל מה שצריך לבר מצוה (כך מתוכנן בכל אופן) כיום ניתן דרך האתר להשיג מדריך לבר מצוה במקומות שונים בארץ. כן! ממש כך! הייתי מבקש מהגולשים היקרים שיחוו דעה על הענין, וכן אם תוכלו, תנו לנו רעיונות כיצד מומלץ לפרסם אתר נפלא זה באופן שיגיע לקהל היעד המתאים. אשמח מאוד אם תגיבו על הענין. נא לשלוח אימייל לכתובת: [email protected] כתובת האתר: bareshet.org תודה רבה לכולם!

Yuval Y

New member
../images/Emo91.gif השיר שלנו: רועי יוצא מהארון

רועי יוצא מהארון עידן רינג/ מערכת MSN הערב ב"שיר שלנו": רועי בר יוצא מהארון. אחרי שנים שהוא מנהל חיים כפולים, ואפילו מנהל רומן מדומה, הוא שם לזה סוף. יובל אברמוביץ', המגלם את הדמות, מספר למה היציאה מהארון בפריים טיים משמעותית כל כך לבני הנוער 19/07/2004 [למאמר המלא]

Yuval Y

New member
בימ"ש בצרפת ביטל נישואים חד מיניים

יום שלישי, 27 ביולי 2004, 15:52 מאת: סוכנויות הידיעות, הארץ בני הזוג התחתנו לפני כחודש וחצי. ראש העיר שהשיא אותם הודח מתפקידו. זוגות חד מיניים: ה"איחוד האזרחי" שמציעה הממשלה מפלה אותנו [לכתבה המלאה]

sid2

New member
הגיעו לארץ...........

200 צרפתים היום - עולים חדשים , אולי אלו החברים שבוטלה חתונתם ??? אני חושב שהעולם עקום אבל ממש , לא מבין מה קורה כאן עם כל השטויות האלה מאשרים חתונות לא מאשרים חתונות . ממש בושה וחרפה וגזענות לאנושות , נראה לי כל כך רחוק ממני אבל תמיד מצליח לגעת בי באיזו נקודה .

טליאמתי

New member
סיזיפוס היה מוצא את מקומו שם...

צעד אחד קדימה וכשכבר נדמה ש... עולים מדרגה שני צעדים לאחור... מאכזב וכמו שאמר מישהו בתגובות לכתבה: נמאס כבר.

למעלה