Yuval Y

New member
לשנה הבאה בסדום ועמורה

חיים ש. פינקלמן מברך את כל ההומואים והלסביות לכבוד יום חגם 24/6/2004, אתר NRG

Yuval Y

New member
הומואים בגל"צ

בצעד תקדימי תשודר בתחנה הצבאית תוכנית מיוחדת שתארח גאים וגאות שמשרתים בצה"ל בועז גריילסמר 25/6/2004 10:26, אתר NRG

avivpack

New member
לא להאמין שיש דבר כזה באינטרנט...

כנסו ותראו בעצמכם אני הייתי בשוק! רצ"ב הכתבה.

טליאמתי

New member
קראתי ולא התרשמתי! למה להיות בשוק..

כשיש הרבה סיבות טובות יותר להיכנס לשוק! האם חשבת לתומך שרק אצל אנשים בעלי דעות 'נחשלות' קיימות דעות כאלה? יש לא מעט 'אינטליגנטים' שנשארו עם דעות של איש המערות. בעצם... למה לפגוע באיש המערות???! ד.א. השבוע נתקלתי במקרה בגליון "לאישה" מה-6 בפברואר ובו סיפור שנקרא: "אומרים לנו שיש מין אחר". בעיקרו זהו סיפורו של שי טובלי שמוגדר שם כ: "פעם עתונאי והיום מורה רוחני". הוא מספר איך הפך מהומוסקסואל לסטרייט. שהכל עניין של איזון בין אנרגיות הגבר לאנרגיית האישה ושההומוסקסואליות היא תוצאה של הפרת איזון זה במשך הדורות הקודמים. שכל אחד יכול ל'החזיר לעצמו את האיזון' בעזרת מדיטציות ורוחניות. לא ידעתי האם לצחוק או לבכות מפני שבעיקרון אני אדם שמאמין ב'אדם באמונתו יחיה' ו'חיה ותן לחיות' ומכאן שזכותו להאמין במה שהוא רוצה, אבל לא יכולה שלא לחשוב האם בעוד כמה שנים לא נמצא בדיוק באותו מקום כתבה בשם: "איך חזרתי להיות הומוסקסואל" וכמה זמן זה יקח.......... יום נעים לכולם.

ת ה ל ה

New member
לצערי את צודקת

מנסיוני הפרטי עם אנשים שונים עדיין רווחת הדעה שאין שום בעיה לשנות נטיות חד מיניות ולחזור להיות סטרייט, ושכל ענין ההומוסקסואליות הוא בעצם בחירה אישית, מוזרה אמנם, אבל בהחלט דבר שניתן ל"תיקון". עוד יש לנו הרבה עבודה לעשות עד שנגיע כולנו, ילדים כהורים לשלווה ולנחלה בענין הזה. חבל מאד מאד. כל טוב דליה

יעל Y

New member
תוקפנות פסיכולוגית

דבורה לוז יזמה וכתבה משלה בספר נפלא 'אמא יש לי משהו לספר לך' שעבורי היה באמת העוגן הראשון בנסיון להכיל את הידיעה. זו כתבה עויינת וכבר נאמר 'הפוסל בחברו במומו פוסל'. ישנם פסיכולוגים שמנצלים את המצוקה ההורית ושל הנערים / ות ומנבאים הצלחה טיפולית בנסיון לשנות את הזהות המינית. המשפחה / הפרט נכנסים לטיפול שמצריך משאבים נפשיים וכספיים רבים ורק מגביר את התסכול, הריצוי או העמדת פנים כדי לשרוד את המלכודת הטיפולית. היחידים שיוצאים מסופקים הם המטפלים שמרוויחים עוד מזומנים. לשמחתי ישנם היום פסיכולוגים ומטפלים שלא משתפים פעולה עם העושק הרגשי והכספי הזה, ומסייעים בטיפול בתהליכי קבלה והכלה. ההשוואה המגוחכת בין זהות מקצועית נלמדת נרכשת לזהות מינית רק מלמדת על עומק הבורות. אני רוצה לאחל שדבורה לכל אנשי תהלה ולשותפים רבים נוספים, שימשיכו את שליחותם הברוכה.

Yuval Y

New member
מצעד ענווה

תגובה לגיא דותן 24/06/2004 | זאב - מנהל פורום "גייז דתיים" באתר ואללה | na קטע מהמאמר: לאחרונה פורסם באתר קטע מאת גיא דותן בשם: "שאלה גנטית", שמדבר על המטפל רפי יעקבי ושינויים ש-לפי טענתו-מתרחשים אצל המטופלים ההומואים שלו. רפי יעקבי טוען שהוא נלחם בדעה שאידיאולוגים של הקהילה ההומו-לסבית מפיצים אותה כאילו ש"הומואים זה גנטי ואין מה לעשות", בטענה כי "יש לו מטופלים שהשתנו". במיוחד הוא מאשים את גב' דבורה לוז ואת יונתן דנילוביץ' בהפצת שקרים טיפוליים שמונעים מהומואים רבים לרצות להשתנות ולהיות "סטרייטים מאושרים" .

Yuval Y

New member
"ברחתי מהגוף שלי" [עדי רונן]

24 שנים היתה עדי רונן כלואה בגוף של אישה. היום, אחרי ניתוח חזה, עדי הוא גבר, כמו שתמיד הרגיש. המסע הארוך והאמיץ לאמת הפנימית החל אצלו כבר בכיתה א‭,'‬ נמשך כשטיפס(ה) עד דרגת סרן בצה"ל, ויסתיים כשיעבור ניתוח נוסף. גם אורנה בן-דור, שיצרה לערוץ 8 את הסדרה "עוד סקס ישראלי‭,"‬ נשבתה בקסמו רוני קובן [המאמר מופיע בסופשבוע מערבי, ובאתר במבילי]

למעלה