Hubert Hubert

New member
מגניב.

אגב, אביב, תגידי, את מציירת הכל ישירות בוואקום? כי קניתי וואקום לא מזמן וזה עדיין מרגיש לי בלתי אפשרי. אפילו אינקינג נורמלי קשה לי לעשות.

chatenoire

New member
יאפ, הכל בוואקום

זה בא עם הזמן - יש לי וואקום כבר ארבע-חמש שנים, וכמובן שבהתחלה היה קשה יותר לשלוט בו.

ailag

New member
וואי, הציור מדויק להפליא

תשלחי לו - אני לא צוחקת, בטח שלחו אבל תוודאי שאנשי אייקון הנכונים ראו ושלחו. זה שאווה. (גם אם רועי (?) קצת דומה לי שם - רק במראה החיצוני כמובן)

ailag

New member
עוד מבלוגו של הניל

http://www.neilgaiman.com/journal/2006/10/um-er-um-tea.html היה לו כיף באייקון, הקהל פה צעיר יחסית ומוזר לו שיש לנו הרבה הרצאות ובקושי יש פאנלים - בחו"ל תמיד יש הרבה אורחים ואז זה הפוך. לוידעת, להרצאות יש קסם משלהן וחבל שהוא לא יודע עברית או שההרצאות לא באנגלית.. אני גם יותר מבינה (או מתרצת? מה זה משנה) למה גם ההרצאה שנשמעה מקצועית בכותרת שלה לא היתה מקצועית מספיק. הוא לא רגיל לפורמט הזה. אצל האורחים האחרים הייתי בהרצאת פתיחה / הקראה, והרצאת פתיחה בהגדרתה זה "לספר אנקדוטות על עצמי". (דוגמת טים פאוורס מתווכח עם פנאטים דתיים, מנסה להראות להם משהו בתנ"ך, לא רואה מספיק טוב, מוציא זכוכית מגדלת, שמש בחוץ - ומאז הם בטוחים שהוא יכול להצית ספרי קודש ע"י מבט בהם)

למעלה