Hubert Hubert

New member
מוליייי, למה אתה כזה קשה.

דגל הגאווה = gay הסימלון השני שאין לי מושג איך קוראים לו = מסמל את המין הזה, man. מה קיבלנו? gayman. כמו בניל גיימן.

Yvaine

New member
זהו, שניל הוא לא Gayman, אלא Gaiman

אבל אני סתם קטנונית

evil i

New member
וואו, את יודעת עליו כל כך הרבה

אז למה שלא תכתבי עליו ספר או משהו?

Yvaine

New member
ובכן,

http://tarbut.nana.co.il/Article/?ArticleID=401982&sid=123 כאן יש תמונהש של החתול שהיה על החזה שלי, אם לזו התכוונת...

ailag

New member
זאתי בסוף כתבה משהו?

אני אמנם לא אובייקטיבית (היה לנו בלוג משותף ואז היא העיפה אותי ביום אחד, קיללה אותי ומחקה תגובות שלי שם) אבל זאת די עובדה שהכתבת שם היא היחידה שדחפה בתור כשמאות אנשים חיכו להרצאה. בעסה שהיא גם קיבלה כסף על הכתבה. יש שם גם הוצאת דיבה: "כדי לשכנע את הסופר-תסריטאי המבוקש להרצות בכנס, סיפרו לו מארגני אייקון שהוא מרצה בפני יוצרי סרטים מקומיים וסטודנטים לקולנוע." (זה היה נכון, היה שם שת"פ. היא טוענת שרימו את ניל)

Yvaine

New member
לא מכירה את הכתבת,

אבל הכתבה הזו לא שווה כלום [וגם לא ביקשו ממני אישור לפרסם את הציצים שלי באינטרנט! זה לא פייר!]

sherban

New member
זה פייר, זה פייר

מה שכן, אני חייב לשבח (איות?) את ניל על כך שהוא לא חיפף. כל הכבוד על ההשקעה.

Yvaine

New member
ואת זה אתה אומר על הציור הישן ../images/Emo3.gif

מעניין מה תגיד אם תראה את המחודש, הוא עבד עליו דקות ארוכות (כמה כיף שמשקיעים בי).

sherban

New member
הלכת שהוא יקשקש עליך פעמיים?

פשוט תקעקעי את זה פעם הבאה. יחסוך לך לעמוד בתור כל פעם מחדש.

Yvaine

New member
שלוש ../images/Emo3.gif

אבל לא ממש עמדתי בתור בשביל זה. ואגב, כבר קרה שמישהו קעקע את החתימה של ניל (על הזרוע). ניל לא היה מרוצה. בכלל. ואני גם ככה מפחדת ממחטים

ailag

New member
חתמו לי על הספרים ביום שישי../images/Emo45.gif

נתתי לניל חולצה שחורה של "לא לגברים בלבד" מטעם אוק"י. והוא ענה: אוקיי, אני אלבש את זה - זה בצבע הנכון! אם זה שחור אני לובש! (הוא לובש רק שחור בגלל שאין לו כוח להתאים צבעים) כולם מתלהבים כל כך מהיד שלחצה את שלו או מזה שהוא חיבק אותם, ואני הייתי חולה די הרבה בחמישי-שישי אז כל הזמן החזקתי קלינקס ביד ימין והערתי: "הו לא. היד שלחצה את זו של ניל". (מה לעשות שהאף שלי חשוב יותר) לא זוכרת כבר אם סיפרתי פה ולא מוצאת בינתיים. אבל התוכנית, שלא יצאה לפועל, היתה לבוא אליו ולשאול אותו: "תגיד, נכון לא אכפת לך לחתום רק עוד פעם אחת על חזה?" הוא יענה "טוב נו.." ואז להצביע על איזה בן ולהגיד "אז תחתום על שלו." תוכנית נוספת היתה לכתוב "ניל גיימן" בעברית בכתב חתימה על היד, לטעון שהוא חתם לי ולראות מי לא מבין. אגב, התמונה של החתימה היא לא על ספר שלי, אבל היא על האבסולוט ועל כן מגניבה.

ailag

New member
קסם../images/Emo28.gif

הספר טייל לבית שלי כשלא הסתכלת, צילם את עצמו בסלולרי ואז חזר אליך. הוא מתגעגע אליי. תן לי אותו, זה הדבר ההומאני ביותר לעשות לספר המסכן.

למעלה