McWeekend!

RockinKeren

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo76.gifMcWeekend! ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
בנות רציתי להתנצל על שבוע שעבר שלא פתחתי את המקוויקנד וביקשתי מעדי להחליף אותי, הפעם זה דווקא לא היה מעצלות יתר.XD זה היה מוצדק לשם שינוי.
אבל מעכשיו אני אהיה זאת שפותחת את המקוויקנד.XD סופ"ש נעים בנות

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifמקוויקנד!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Room On The 3rd Floor Too Close For Comfort Lies
Three Days Grace- Pain Three Days Grace - Riot Three Days Grace - Time of Dying Three Days Grace - Get Out Alive Breaking Benjamin - Dance With The Devil Save The Last Dance For Me - Michael Bublé cover - הדמעות
אני שוכחת לטעון את הMP, אז אין לי מוזיקה בזמן האחרון
הלהקה המגניבה של השבוע:
Three Days Grace - חברה החליטה לתת לי כל יום שיר אחר שלהם לשמוע כדי שאני אתחיל לאהוב אותם
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=ZfFOiy6eW0U צ'אבי מדהים שלי
(מצחיק אותי שאני רואה את השוער שותף לחיבוקים של הקבוצה
) http://www.youtube.com/watch?v=gGkKwwwt0k0 אני פשוט מאוהבת בבן אדם. אין לי מה להגיד חוץ מזה.
לאס וגאס - הגיע הזמן שאני אתחיל להשלים את כל מה שהפסדתי... אושן 11
ספר / פיק השבוע:
מלא מלא מלא פיקים על כדורגל ועל על טבעי. http://jen-jm.livejournal.com/137873.html זה אחד הפיקים הכי הזויים על כדורגל שיש (קרן, אני חייבת לך על שהכרת לי את הבלוג שלה!) בקיצור: בויאן וקנאלס הם זוג. בויאן מתעורר בבוקר עם זנב, וקנאלס (שהוא השולייה של איקר קסיאס שהוא הקוסם הכי טוב שיש שבדיוק לא נמצא בכפר), בויאן וג'רארד פיקה (שהוא החבר הכי טוב של בויאן) יוצאים אל המכשפות כדי שיעזרו להם. ססק פברגאס הרופא מצטרף אליהם כי הוא מתאהב בפיקה, וכשהם מגיעים אל המכשפות הם מגלים שם קרפד שחור בשם כריסטיאנו רונאלדו והמכשפות אומרות להם שהקללה תהפוך את בויאן בסוף לזאב, אז הם יוצאים להשיג פרסה של חד קרן. ארבלואה ואסטבן גרנרו הם אחים אלפים וגנבים מעולים, אבל הם לא מוכנים לעזור להם, אבל איברהימוביץ' מוביל אותם אל גן חדי הקרן שעליו שומר לאו מסי, ולאו מסי מפגיש אותם עם קרלס פויול שהוא מאמן דרקונים. והדרקות שהוא מאמן, צ'אבי אלונסו, מרכיב את קנאלס אל בית הקברות של חדי הקרן והם משיגים את הפרסה. הם חוזרים למכשפות כדי שיסיתו את הקללה אל פפ גוארדיולה, שהוא המכשף של המלך שהטיל את הקללה על בויאן כי הוא דחה אותו! בקיצור - זה הזוי
וזה אדיר!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
92 במבחן בביולוגיה שבכלל לא ידעתי שיש לי ולא למדתי אליו! אני מקבלת 150 שקל לצומתספרים לכבוד ראש השנה
גיליתי שהספר הרביעי של "הירושה" (אראגון והמשך הסדרה) ייצא באנגלית בנובמבר!!!!! ואז הוא יתורגם לעברית! אני מתרגשת!!!!
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
אחות שלי אתמול בלי קשר לשום דבר: מקוויקנד! אני *מסתלת עליהם בהלם*: למה את יודעת מה זה מקוויקנד?!?! אחות שלי שואלת חידה: איזה רעש יש לאסימון שנופל? כולם חושבים. אחרי כמה ניחושים אח שלי אומר: אוי! נפל לי האסימון! דודה שלי *אחרי כמה רגעים*: רגע זוהר, אז מה התשובה. אח שלי: מה נעה, עוד לא נפל לך האסימון? (באיזשהו שלב בחידה אני ואח שלי התחלנו לשיר): "הלו מרכזיה, שלשלתי אסימון... אני בשביל נשים, מוכן עוד אסימון לשים!" - אין על הגששים!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
הקאבר שסנוגסי שלחה לי בטוויטר של If I Die Young - ידעתן שנוגה יודעת לשיר?
המלצת השבוע:
להשתגע זה כיף! תעשו את זה!
התמונה הכי חמה:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהמון זמן לא יצא לי לקרוא ספר עלילתי טוב

ועוד מעט יום כיפור ואני זקוקה לספר!

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאמממ... אני אביא לך רשימה:

האלכימאי עולם ללא קץ שם הרוח - זה ספר מדהים! שוליית הרוצח (זה ספר ראשון בטרילוגיה, שהיא הראשונה במעין סדרה שמורכבת משלוש טריולוגיות... הספרים הבאים הם: רוצח מלכותי, גורלו של רוצח, ספינת קסם, הספינה המשוגעת, ספינת הגורל, שליחותו של ליצן, הליצן הזהוב וגורלו של ליצן) ההוביט אנה ומלך סיאם הטרילוגיה "חומריו האפלים" של פיליפ פולמן (המצפן הזהוב, הסכין המעודן, משקפת הענבר) סדרה שקוראים לה "ספטימוס היפ" - יש כרגע ארבעה ספרים בעברית נער החידות ממומביי החטופה מאינקנדאר וחוץ מזה יש לי כמה ספרים שאני אישית קניתי אבל עוד לא הספקתי לקרוא: משחקו של המלאך (של זה שכתב של צלה של הרוח) ערפילי אבלון הקתדרלה על יד הים הדרך לגן עדן וכעיקרון יש לי המון ספרים להציע, השאלה איזה סגנון את אוהבת...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאת האלכימאי קראתי

ויש ספרים שאני רוצה לקרוא,פשוט לא יצא לי לקנות אותם עדיין.והם גם חדשים אז לא יהיה אותם בספרייה,לא שהלכתי לשם מאז בית ספר...

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifהאלכימאי מדהים פשוט ../images/Emo99.gif

תראי, אני לא ממש יודעת לדבי ספרים ישנים/חדשים... אני קונה את הספרים שלי, כי אני אוהבת לקרוא כל דבר כמה פעמים...

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifעוד לא קראתי, אבל לפי התקציר

זה הסיפור מנקודת המבט של מורגן

אני כבר שנה מחפשת ספרים של המלך ארתור

ואין לי מושג איפה למצוא אותם או לקנות אותם.. וזה ממש מבאס.. את יודעת אם יש ערפילי אבלון בחנויות?

Noa L black

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זה נשמע הפיק הכי, אבל *הכי* אדיר בעולם. O: ואני מתה לקרוא אותו! אבל אני יודעת שלא יהיה לי כוחXD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחח, אין בעד מה?XD

באמת שזה אחד הפיקים שהכי אהבתי. וקראתי המווווווווווון פיקים של כדורגל.XD אני ממש אוהבת את הבלוג הזה, הבעיה היא שהוא עולה לוקח לו שעה וזה גומר לי את האינטרנט. -_-"

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifהתאהבתי בבלוג שלה..

כאילו... היה שם פיק על צווארון לבן!!! למרות שאין לי כל כך כוח לקרוא שם כרגע.. די ירד לי החשק לקרוא בחגים...

ריהותם

New member
../images/Emo23.gifסוף שבוע ראשון של שנה חדשה../images/Emo13.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Red Hot Chili Peppers-I'm With You(Album)
הלהקה המגניבה של השבוע:
Red Hot Chili Peppers
קליפ שעשה לכן את זה:
2 מהחברים המהממים שלי הכינו לכול החבורה ברכה של שנה טובה בוידאו.יצא מהמם!
http://www.youtube.com/watch?v=wwKEQpvAvKE
האנטומיה של גריי סקראבס
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
שבוע עמוס בעבודה!!היה מאוד קשה אבל מתגמל
השבוע נגמר מהר למרות שלקח לו זמן לעבור
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
לא לבוא לקנות מתנות לחגים בערב חג.יש מלא אנשים ולדחות לרגע האחרון זה לא טוב.
התמונה הכי חמה:
שנה טובה!

Serena16

New member
הסרטון ../images/Emo45.gif

מכירה את ההרגשה הזאת של שבוע עובר מהר ולאט בו זמנית

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכפרה על החבירם המהממים שלי!../images/Emo23.gif

השבוע היה קצר כי הוא היה ארבעה ימים,אבל בגלל העבודה הוא הרגיש כמו שבועיים...

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifאהבתי את הסרטון ../images/Emo13.gif

זה רעיון נחמד... אולי אני וחברות שלי נכין סרטון לאיזה חג

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifסרטונים מהלב זה תמיד טוב

כמו הסרטון שעשו במינימפגש אצל רייבן. זה רעיון מגניב,אני בעד

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifשבוע יומולדת!../images/Emo171.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo34.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
האמת, לא שמעתי אותם יותר מידי
Gym Class Heroes: Stereo Hearts ft. Adam Levine או בכלל לא שמעתי מוזיקה כל השבוע
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
הקליפ של Misery שמצחיק אותי כל פעם מחדש
איך להיפטר מהבוס! - לראשונה ניצלתי את היותי 16+ בקולנוע D:
ספר / פיק השבוע:
באדולינה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אנשים מסוימים ושוליים מאוד
משהו ששימח:
יומולדת
באמת שיש לי את החברים הכי מדהימים בעוווווווולם~! פאקינג 93 במתמטיקה חאחאחאחא ביקור "מפתיע" של אדם יקר
אמא טסה לחו''ל ותחזור עם מלא מתנות להלהלה
משהו שהעציב:
שום דבר מיוחד
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Simple Plan - Untitled
המלצת השבוע:
המלצה לשם ההמלצה
התמונה הכי חמה:
אני החלטתי שביומולדת שלי אני נסיכה וכך אכן קרה

למעלה