../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

רוצו מהר לקרוא את ההודעה הבאה
אנחנו צריכים להתכונן
ואולי כדרך אגב נקבל תשובה על הדיון עם דליה

MARMELAD

New member
../images/Emo89.gif הדיקטטור רגוע

ושמיייייח על הפרוייקט המעניין!

MARMELAD

New member
אופס... איזו בושה...

אתם רואים מה קורה שמישהו חדש מגיע לפורום ומתחיל לדבר בלי לקרוא יותר מעמוד אחד... הייתי בטוח שהדיקטטור הוא אני ורק הרגע הבנתי שלא. אז סליחה, דיקטטור.. ואנחנו כבר נשוב וניפגש כשהפרוייקט יתחיל. גיא

Druyanizem

New member
טעות מובנת...

אבל... אני הוא הדיקטטור! אבל אני סולח לך.... הפעם
מה גרם לך לחשוב שאתה הדיקטטור?

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif כבר כינו אותי כך מתישהו...

בצבא! ורק אחרי שכתבתי את ההודעה פתאום נזכרתי שהשתחררתי לפני שנתיים.... ויחסית לדיקטטור אתה די סלחן!

כמובן שהוא סלחן, דרויאניזם זאת תורה

שמשלבת עקרונות בודהיסטיים עם מלכותו הבלתי מעורערת של דרויאן. אגב, דרויאן. לא הגיע הזמן שתכתוב לנו מאמר לפורום על התורה שלך ?

Druyanizem

New member
מיכל...

עכשיו את צריכה לשאול את עצמך: האם אני באמת רוצה שהתורה של הדרויאניזם תהייה באתר שלי? הדבר הזה יכול לגרום לאנשים לעזוב את פורומך המכובד... את יודעת.... דברים טובים מתגלים מאוחר מדי... אם את באמת רוצה אני יכול לכתוב משהו

אני גם רוצה וגם אשים את זה במאמרי

הפורום. אחרי ככלות הכל הפורום הזה הוא בנושא גרפולוגיה אבל יש לו דיקטטור וצריך לדעת מה המדיניות. לא ככה ? האמת, אולי נשאל את החבר´ה מה הם חושבים
חבריה, רוצים מאמר על האידאולוגיה הדרויאנית ? (עזוב אותך דרויאן, דיקטטור לא ממש שואל את הנתינים שלו, לא ככה ?)

Druyanizem

New member
אני עדיין לא דיקטטור....

אבל בנתיים אני שואל יותר מאוחר שאני יעלה לשלטון אני לא... אז מה אתם אומרים אנשים??? רוצים מאמר על הדרויאניזם או שנמאס לםכ ממני?

shonshon5

New member
להתכונן? להתגונן.... ../images/Emo8.gif

ולמען הצדק ההיסטורי ועקרון שוויון ההזדמנויות, האם נזכה גם לשת"פ דומה מחברות פורום "בנות"? שכן, ה-
שוות התייחסות לא פחות מה-
ואולי אף יותר..
ואם אמנם נזכה, האין זו הזדמנות לחפור בכתבי היד ולנסות ולגלות מאפיינים דומים? ואפילו אולי את הצופן הגנטי? או את המספרים של הלוטו הבא? אבי, לוחם ללא חת לשוויון הזדמנויות.

אבי, המספרים של הלוטו הבא, מצויים

כמו כל דבר אחר בכתב היד....... אבל של ההיא שמוציאה את הכדורים..........

שימו ../images/Emo23.gif שימו ../images/Emo23.gif בפורום של מרמלד

התפתח דיון מאוד נסער לגבי גרפולוגיה והומואים וארונות וכל מיני רהיטים אחרים. חוץ משרשור שאורכו כאורך דף שלם, התחלתי אני הודעה חדשה עם הסברים לגבי הגרפולוגיה וככה. מי שמעוניין לעזור ולהסביר או סתם מתעניין ברוחות הסוערות שהכנסנו לשם, שלא באשמתינו.......... מוזמן לקפוץ ולראות. הלינק הוא אותו לינק כמו קודם (בהודעה שמתחתי ומעלי ומצדדי הוא העומד).

אריק!

New member
מיכלי

נדהמתי מתגובותיהם, מחוסר הסובלנות, החשדנות והדעות הקדומות, אולי פשוט נכתוב להם שהם כאלה ? עד כה הייתי בטוח שהם בעלי חוש הומור ומורל ? עד כדי כך סקפטיים ? בתקוה שהם לא קוראים אותי בפורום שלך שכן אני עלול להימחק. ואולי בתקוה סמויה שהם כן יקראו. נראה לי שטפסנו על גדר תיל של חומות הגנה ופחדים שהתנקזו לכוון הגרפולוגיה, בכל עומד עמדת בלחצים בגבורה וכשרון. להשתמע

MARMELAD

New member
אריק!

אהלן.. אני מנהל פורום בנים בלבד שם היה השרשור הארוךךךך והמתיש. רק לידיעתך - הויכוח הגדול הזה הפתיע גם אותי. אם תשים לב, היה רק אחד שהתייחס לכל הנושא בצורה כל כך תהומית. כל שאר המשתתפים אמרו שהם אולי מסכימים או לא מסכימים אבל לא בנחרצות כזו. אז מה זה אומר לנו בעצם? שההומואים הם לא מיקשה אחת. יש ביניהם כל מיני טיפוסים. אל תהיה בטוח שהם בעלי חוש הומור ומורל. הם אנשים. חלקם בעלי חוש הומור, וחלקם לא. חלקם ימניים וחלקם שמאלניים. אין חוקים. זה הכל בעצם. אני לא חושב שיש איזושהיא סיבה שההודעה שלך תימחק. סך הכל לא פגעת באף אחד. אבל אני חושב שפשוט לא הבנת, שלייחס לקהילה זו או אחרת תכונה מסויימת, זה פשוט לא עובד...
גיא.

אריק!

New member
אתה יודע מה

במדה שהובן מדברי שאני מייחס כך וכך לקהילה מסויימת, אז אני מתנצל, ולרגע לא חשבתי שההודעה שלי תימחק. ובכל זאת נשבה רוח של התנגדות, אבל כמו שאתה אומר גם נחיתה כזו על קבוצה אחרת היתה יכולה להעלות דברים דומים. להשתמע אריק.

למעלה