oferun

New member
גאווה באילת - בתי מלון מחירים מיוחד

קלאב הוטל - קיסר - גלי אילת החל מ 240 ש"ח

מישהו הולך לפסטיבל גאווה באילת?

בחודש יוני יהיהי לכמה ימים הפנינג באילת ואני יודע שיש מצבעים מצויינים לדילים בבתי מלון באילת והרבה מסיבות ופעילות לגייז. מישהו מגיע?

stefan10

New member
בעניני אילת ואירוויזיון באיסטנבול

אני כרגע בבירור עם ספקים טורקיים לגבי חבילות עם כרטיס כניסה לאירוויזיון באיסטנבול במאי שקרב ובא.(אם יהיו כרטיסים) לגבי יוני באילת אני אולי אוכל לשאול את ג. בעניין אם תהיה הענות כאן.

stefan10

New member
דיברתי עם ג. לגבי אילת ביוני

הוא שאל לאיזה תאריכים מדובר במצעד הגאווה שם.עכשיו כמובן תלוי ברמות המלונות וכמה שיהיו יותר נרשמנים ומתענינים יש סיכוי להשיג מחיר קבוצתי טוב יותר מאשר הרשמה עצמאית של כל אחד מהמעונינים אשמח לתגובה ותשובה.ביי

stefan10

New member
ממה שביררתי עם איסטנבול

נשארו רק כרטיסים לחזרות של חצי הגמר ב 11/5 ותחרות חצי הגמר ב 12/5 וכן לחזרות לפני הגמר ב14/5 .לגמר עצמו ב 15/5 לא נשארו כרטיסים אם מישהו מתעניין נא לכתוב לי לאישי.בשימחה.המחירים משתנים מהחזרות שם יותר זול לתחרות חצי הגמר כל האירועים בתלבושות .ומרגע הזמנת הכרטיס יש 100% ד.ביטול

Eli OlympuS

New member
אירועי הגאווה באילת

הם בכלל בחודש מאי ! 20-22 למאי, אני וכמה חברים נהיה שם בטוח, ולדעתי יהיו יותר אנשים משנה שעברה... ויש כבר כמה הצעות לדילים במלונות :

stefan10

New member
טוב אם כמה יתארגנו וירצו מחיר

למלון באילת בתקופה זאת אוכל לברר לכם מחיר תלוי בכמות החדרים והלילות ביי

ז י ק ו

New member
הזמנו כבר בקלאב הוטל..

אנחנו חמישה ח'ברה, זה יוצא לכל אחד 240 שקל לכל הסופ"ש. באמת תגרושים

אני מתלבט אם להגיע

אחותי גרה שם אז לא תיהיה לי בעיה איפה לישון אלא הבעיה עם מי להיות

שמנת20

New member
אני באגמים

הזמנו סויטה באגמים, לא הייתי שם אף פעם ואני מקווה שהמקום נחמד. ניפגש במסיבות חברים !

Eli OlympuS

New member
אגמים מהמם !

הייתי באגמים, וזה פשוט מדהים, המיטות פשוט נוחות, לא תרצה לצאת, ואם תצא, יהיה לך אחלה אויר, אחלה נוף ובריכה שעושה חשק לשיזוף...

chubichab

New member
בא לי כבר לרדת לאילתי

יש לי כל כך הרבה תכנונים שם ורעיונות לביצוע

למעלה