25.12.09

מתקתק99

New member
../images/Emo232.gif../images/Emo230.gif../images/Emo232.gif../images/Emo230.gif../images/Emo232.gif../images/Emo230.gif|

בוקר של כיף תיסלם מילים: יענקל'ה רוטבליט לחן: יאיר ניצני הענן הלבן התמסר לרוח הבוקר, וכמו נער צוחק הוא צהל כיוצא במחול. קרו שמש נגהה ופרעה לו תלתל בתסרוקת ונפרש כמו כנף והמריא להפליג בכחול מתהפך על גבו ומושיט זרועותיו להגיע אל כדור נעלם שממתין לו אי שם במרום שהרוח הדפה בתנופה שהדף הבל פיה שדאה ותעה ונפוג ונמוג מן החום איזה בוקר של כיף איזה כיף שהיה לי הבוקר איזה כיף על הבוקר אח, איזה בוקר בכיף איזה כיף הוא אמר איזה כיף שהיה לי הבוקר איזה כיף על הבוקר אח, איזה בוקר בכיף הענן מעיניך דואה אל השמש ברוח ונפוג ונמוג והכל שוב נשטף בכחול בליבי שניתר ושקע ונמלא געגוע ואני שוב כנער צוהל יוצא במחול איזה ערב של כיף איזה כיף שהיה לי הערב איזה כיף על הערב אח, איזה ערב בכיף איזה כיף הוא אמר איזה כיף שהיה לי הערב איזה כיף על הערב אח, איזה ערב בכיף איזה בוקר של כיף איזה כיף שהיה לי הבוקר איזה כיף על הבוקר אח, איזה בוקר בכיף עוד ועוד, עוד ועוד אוהב אותך מאוד עוד מאוד, עד מאוד, עוד ועוד

yosef 30

New member
וווואי ווואי איזה בוקר

נשמה תודה רבה על הכל. היה לי אחלה ערב ויש לי אחלה בוקר
) שיהי סופ"ש מלא אור ואהבה.
יוסף.

מתקתק99

New member
בום בום סופר דאדי ... ../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo49.gif

בום בום - סופר דאדי - בום בום
בום בום שאקי בום בום סופר דאדי שלום לך מתוק אולי אפשר להתחיל השם הוא בום בום סופר דאדי בחור לא רגיל קלטתי תמבט שלך מכיר גם תתרגיל אז בוא תכיר מאמי ואולי תבין תגיל יש לי עגיל בצד שמאל משובץ יהלום בכל מקום שרק אדרוך יהיה שטיח אדום הפנטזיה הגברית, כן אני החלום ראפר אמיתי שילמד אותך לזרום אז עם אופנוע כבד הוא מגיע למסיבה מסביבו רק גברים שמחפשים את הקרבה הם מפנים לו תדרך ישר אל הרחבה הוא מנענע את הישבן ומרעיד תאדמה אז תנו לסופר דאדי בום בום וכבוד עצום הוא גורם פה לכל אחד מהכיסא לקום עם מבט סוחף וישבן קסום שגורם לכל אחד שמסתכל להיות המום בקושי בן ... וכבר אלף מחזרים כל הגברים במועדון רק עליו מסתכלים הוא 1.75 , הסנטימטרים הקדושים יש לו גוף כזה מרשים שזה מטריף לי תחושים אז חבר כדאי שתזהר, הבחור הזה קולט מרחוק כל ממזר יש לו מבט חודר שיהפנט גם עיוור וישבן מקסים שהוא יודע לנער אז תן לו בום בום שאקי בום בום סופר דאדי יהההההההההה................................

yosef 30

New member
עוד תשע שעות וארבעים דק' ../images/Emo13.gif

מתקתקי אני חולה עליך יא ג'חנון אחד
. כפרה עליך איזה יצירתיות. על הבוקר קראתי את זה וגמרת לי להתרגש מכל הלב. עוד קצת ונוכל להרים כוסית ביחד
שיהיה לך המשך יום קסום. יוסף.

מתקתק99

New member
אוטוטו...סופרדאדי...בן...../images/Emo24.gif

אתה גורם לי 'להשחים' ...
במקום לטפל בלקוחות חדשים...אני מתעסק עם חכם וקנין...
עוד נרים כוסית לחיים ולרגל יום הולדתך ...
נשמה טהורה שלנו, ...תהנה מהיום הזה ... ומהשנה העומדת בפתח ...
מאחל לך יום הולדת קסום מלא הפתעות והתרגשויות חיוביות

מזל טוב יוסף החביק../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo238.gif|ר

עד מאה ועשרים ואז תבוא ונדבר על ההמשך.... חיבוקים ממני וגם מבן זוגי

jjaki

New member
התאריך הגיע וכעת אוכל לאחל לך

מומלדת שמח -------> ליוסף היקר! יום הולדת שמח, יום הולדת שמח לך, הרבה המון מלאנאלפיים מזל טוב, תמשיך להיות כמו שאתה! בחור הכי מקסים! ותצליח בכל מה שתרצה וכל מה שתאחל לעצמך. מאחל מכל ה-
חיבוק ע-נ-ק

yosef 30

New member
שבת שלום שלום אהובים שלי ../images/Emo140.gif

תודה רבה לכוווווולם על כל הברכות והאיחולים. ביליתי עם ברים טובים שאני אוהב. היה מצויין. מחר אני בדרך לעוד מסיבה שבמושב בצפון. נעשה איזה מסיבה קטנה יהיה לנו את הדיג'י של להקת מטבוחה למי שמכיר יהי שמח. אז לחיים
ולחיים בריאים ושמחים מלאי אור ואהבה. ובריאות. חיבוק גדול
לכווווולם יוסף.

למעלה