../images/Emo34.gifשבת שלום!!
יום ששי - סיכומשבועי - הכל בסדר _____________________________________________________________________ WELCOME
משוטט בדרכים
EyeSeeYou - ברוכים הבאים! מזל טוב ל ELP שהחליף את השם לאייל מור..(יופי של שם אגב). למרות שהסיבה לא הייתה הכי חיובית, לצאת מארון זה תמיד טוב. גם ארון וירטואלי (שוב - כל עוד חושבים על זה קודם!) _____________________________________________________________________ מהנעשה בפורומנו הפעם הצלחנו לעמוד בכבוד בפינת הטריוויה של מרקו, אפילו את הדמות המבולבלת הצלחנו לזהות בקלות יחסית (ואניאומר - לחזור לתמונות הקשות!!!)... עודד24 הצליח להפגין ידע רב ואני מצוטט "מי זה פוצ´יני, ולמה הוא לא סיים?" (נראה לי שהוא מת לצערו). גילוש השבוע סיפר להורים - הם דווקא לקחו את זה בסדר יחסית ואני מקווה שדברים ישתפרו עם הזמן... זה הזמן להזכיר את המשפט הידוע "כשאתה יוצא מהארון ההורים נכנסים אליו".. אנחנו צריכים לזכור את זה, לתת להם זמן. בסופו של דבר לדברים יש נטייה להסתדר. סקיפ יצא מגדרו השבוע כשקרא כתבה שבה נאמר הביטוי "רצח על רקע הומוסקסואלי". אני חושב שאלו שאריות של תקופת גן העצמאות והמאורות האפלות. גם זה יעבור. וחשוב גם לזכור, שרציחות על רקע כזה עדיין קיימות. אסור לנו להתעלם מזה...! מרמן שאל שאלה על המשיכה של גייז לדיוות.. בעיני זה נושא שעוד יחזור ויעלה בפורום - אבל אנקדוטה קטנה מהשרשור ברשותכן, בנות: הוא סיים את ההודעה שלו בשאלה :מה דעתכן, גבירותי? ענינוף ולירונר קפץ בחיחיחי חוחוחו חהחהחה אינפנטילי והכריז "אבל רק הבנים ענו". לירונר, אנחנו הומואים. אנחנו על מיניים.
חוק הנישואים האזרחיים עלה להצבעה ונפל (למרות האימיילים ששלחנו). למישהו יש רשימה של הח"כים שהצביעו בעד ונגד? נראה לי שלכתוב להם תודה יכול להיות מאוד במקום.. אני לפחות אעשה את זה.. עוד נושא (קצת מלחיץ לחלקנו) הוא המשפט שנערך השבוע שבו החליט שופט שלעשות אאוטינג לגולש בפורום הוא דבר חוקי לחלוטין. אני עוד מברר מה זה אומר, מבטיח לעדכן. _______________________________________ איידס. לספר? או לא? ומתי? אז ברור שכולנו נגיד "לספר, מייד!" הרי אנחנו בריאים. אבל מה אם היינו עם איידס? ומה אם כל מי שנתקרב אליו יברח מייד? אז אולי היינו חושבים על זה אחרת. נסו לרגע לראות דברים מנקודת המבט האחרת - תגלו שלא הכל ברור. _____________________________________________________________________ מקום של כבוד: EyeSeeYou. רצית? קיבלת!_______________________________________ לקסיקון גאווה תפוזי אחד הפרוייקטים הגדולים ביותר של האשכול יצא לדרך השבוע - לקסיקון הגאווה. הלקסיקון רץ במקביל בכל פורומי האשכול ואני חייב לאמר שזה עובד הרבה יותר טוב ממה שהאמנו! אז קודם כל מגיעות לשרימפי מחיאות כפיים על הרעיון הנהדר, והמון תודה לכל מנהלי הפורומים על ההתגייסות והעזרה. הערה קטנה בנושא הזה ברשותכם - אם יש לכם הגדרה לאות שכבר "נסגרה" - שרשרו אותה לשרשור הפעיל האחרון. אנחנו נעשה סדר אחר כך. _____________________________________________________________________ הסקררררר תהיות של ערב שבת של חיים חפר הפכו לסקר פורום. מערכות יחסים זוגיות של הומואים הן... מתוך 29 איש 3 חשבו שהן קלות יותר. 3 חשבו שהן מסובכות יותר. 16 טענו שהם שונות ואין מה להשוות. 5 אמרו שהן בדיוק אותו הדבר. ולשניים לצערי המושג מערכת יחסים עוד לא ברורה. הסקר החדש עלה לאוויר. _____________________________________________________________________ חדשות>>חדשות>>חדשות>>חדשות>>חדשות מאמרים חדשים: מדריך לבדיקת איידס - מאמר מתורגם מהאתר HIV+ פרק עשירי ביומנו של מר מומין - אחד הדברים המרגשים ביותר שקראתי השבוע. שרימפי חונך יומן אלטרנטיבי בתפוז - הפרק הראשון הוא בעצם העתקה והדבקה של שיחה שניהלנו בבוקר של שיפוצים אצלו בחדר. מאוד מאוד שונה מהיומן בגוגיי... אבל בהחלט משעשע (להגנתי אומר שזה הוא שהתחרפן, אני רק הינהנתי) לירונר הוסיף מאמר לגאווה 2002 - המאמר הוא מאוד אישי ומאוד מעניין. במיוחד למי מתאנו שמכיר את לירונר תקופה ארוכה, למרות שהמאמר די מספר הכל. שווה לקרוא. גם המאמר של יובל (redrose) מאוד מעניין. אצלו הגאווה זה משהו אחר לגמרי. ____________ קישור להנאתכם (הפעם עיוני): עובדות על ילדים של הומואים ולסביות _____________________________________________________________________ סאלאמת כל טוב (תיזהרו מבני מזל עקרב)
יום ששי - סיכומשבועי - הכל בסדר _____________________________________________________________________ WELCOME