שבת שלום!!

MARMELAD

New member
../images/Emo34.gifשבת שלום!!

יום ששי - סיכומשבועי - הכל בסדר _____________________________________________________________________ WELCOME
משוטט בדרכים
EyeSeeYou
- ברוכים הבאים! מזל טוב ל ELP שהחליף את השם לאייל מור..(יופי של שם אגב). למרות שהסיבה לא הייתה הכי חיובית, לצאת מארון זה תמיד טוב. גם ארון וירטואלי (שוב - כל עוד חושבים על זה קודם!) _____________________________________________________________________ מהנעשה בפורומנו הפעם הצלחנו לעמוד בכבוד בפינת הטריוויה של מרקו, אפילו את הדמות המבולבלת הצלחנו לזהות בקלות יחסית (ואניאומר - לחזור לתמונות הקשות!!!)... עודד24 הצליח להפגין ידע רב ואני מצוטט "מי זה פוצ´יני, ולמה הוא לא סיים?" (נראה לי שהוא מת לצערו). גילוש השבוע סיפר להורים - הם דווקא לקחו את זה בסדר יחסית ואני מקווה שדברים ישתפרו עם הזמן... זה הזמן להזכיר את המשפט הידוע "כשאתה יוצא מהארון ההורים נכנסים אליו".. אנחנו צריכים לזכור את זה, לתת להם זמן. בסופו של דבר לדברים יש נטייה להסתדר. סקיפ יצא מגדרו השבוע כשקרא כתבה שבה נאמר הביטוי "רצח על רקע הומוסקסואלי". אני חושב שאלו שאריות של תקופת גן העצמאות והמאורות האפלות. גם זה יעבור. וחשוב גם לזכור, שרציחות על רקע כזה עדיין קיימות. אסור לנו להתעלם מזה...! מרמן שאל שאלה על המשיכה של גייז לדיוות.. בעיני זה נושא שעוד יחזור ויעלה בפורום - אבל אנקדוטה קטנה מהשרשור ברשותכן, בנות: הוא סיים את ההודעה שלו בשאלה :מה דעתכן, גבירותי? ענינוף ולירונר קפץ בחיחיחי חוחוחו חהחהחה אינפנטילי והכריז "אבל רק הבנים ענו". לירונר, אנחנו הומואים. אנחנו על מיניים.
חוק הנישואים האזרחיים עלה להצבעה ונפל (למרות האימיילים ששלחנו). למישהו יש רשימה של הח"כים שהצביעו בעד ונגד? נראה לי שלכתוב להם תודה יכול להיות מאוד במקום.. אני לפחות אעשה את זה.. עוד נושא (קצת מלחיץ לחלקנו) הוא המשפט שנערך השבוע שבו החליט שופט שלעשות אאוטינג לגולש בפורום הוא דבר חוקי לחלוטין. אני עוד מברר מה זה אומר, מבטיח לעדכן. _______________________________________ איידס. לספר? או לא? ומתי? אז ברור שכולנו נגיד "לספר, מייד!" הרי אנחנו בריאים. אבל מה אם היינו עם איידס? ומה אם כל מי שנתקרב אליו יברח מייד? אז אולי היינו חושבים על זה אחרת. נסו לרגע לראות דברים מנקודת המבט האחרת - תגלו שלא הכל ברור. _____________________________________________________________________ מקום של כבוד: EyeSeeYou. רצית? קיבלת!_______________________________________ לקסיקון גאווה תפוזי אחד הפרוייקטים הגדולים ביותר של האשכול יצא לדרך השבוע - לקסיקון הגאווה. הלקסיקון רץ במקביל בכל פורומי האשכול ואני חייב לאמר שזה עובד הרבה יותר טוב ממה שהאמנו! אז קודם כל מגיעות לשרימפי מחיאות כפיים על הרעיון הנהדר, והמון תודה לכל מנהלי הפורומים על ההתגייסות והעזרה. הערה קטנה בנושא הזה ברשותכם - אם יש לכם הגדרה לאות שכבר "נסגרה" - שרשרו אותה לשרשור הפעיל האחרון. אנחנו נעשה סדר אחר כך. _____________________________________________________________________ הסקררררר תהיות של ערב שבת של חיים חפר הפכו לסקר פורום. מערכות יחסים זוגיות של הומואים הן... מתוך 29 איש 3 חשבו שהן קלות יותר. 3 חשבו שהן מסובכות יותר. 16 טענו שהם שונות ואין מה להשוות. 5 אמרו שהן בדיוק אותו הדבר. ולשניים לצערי המושג מערכת יחסים עוד לא ברורה. הסקר החדש עלה לאוויר. _____________________________________________________________________ חדשות>>חדשות>>חדשות>>חדשות>>חדשות מאמרים חדשים: מדריך לבדיקת איידס - מאמר מתורגם מהאתר HIV+ פרק עשירי ביומנו של מר מומין - אחד הדברים המרגשים ביותר שקראתי השבוע. שרימפי חונך יומן אלטרנטיבי בתפוז - הפרק הראשון הוא בעצם העתקה והדבקה של שיחה שניהלנו בבוקר של שיפוצים אצלו בחדר. מאוד מאוד שונה מהיומן בגוגיי... אבל בהחלט משעשע (להגנתי אומר שזה הוא שהתחרפן, אני רק הינהנתי) לירונר הוסיף מאמר לגאווה 2002 - המאמר הוא מאוד אישי ומאוד מעניין. במיוחד למי מתאנו שמכיר את לירונר תקופה ארוכה, למרות שהמאמר די מספר הכל. שווה לקרוא. גם המאמר של יובל (redrose) מאוד מעניין. אצלו הגאווה זה משהו אחר לגמרי. ____________ קישור להנאתכם (הפעם עיוני): עובדות על ילדים של הומואים ולסביות _____________________________________________________________________ סאלאמת כל טוב (תיזהרו מבני מזל עקרב)

אני לא התחרפנתי!

בנוסף לכך זה היה מצב ממש מפחיד, גם אם הייתי מתחרפן מותר לי.
ואני בתור בן מזל עקרב(4.11) מעוניין לדעת למה צריך להזהר ממני
שבת שלום לכווווווולם

merman

New member
שרימפי, בתור עקרב נוסף - אתה באמת

חושב שאין מה להזהר מבני המזל הכי חשוך, מיסתורי, נכלולי ועקלולי בגלגל המזלות? הרי אנחנו נושכים, עוקצים, מבהילים ומקסימים כאחד? ממש כמו ביצת קינדר.

חחח

המף...אני אולי מיסתורי (יש שיגידו
)... ממתי אנחנו נושכים? אנחנו אולי כן מקסימים
המף...את האמת עוקץ אני רק אחרי שאנשים מכאיבים לי...רק אז אני יכול לעקוץ...אחרת למה לי
המף...למה אני כותב את זה תזכירו לי...
טוב נו...

icy rain drop

New member
המממממ... בתור חברה של עקרב:

כשעוד לא היה ברור אם אנחנו ביחד הוא היה נראה לי כמו בן האדם התמים ביותר ביקום ואז נחתה עלי עקיצה משמים.. יותר נכון ממנו ....... ואני כמזל סרטן רגיש עדיין קצת מרגישה אותה עדיין, כמובן שיש צלקת. (הוא בגד אלא מה.....)
אז כן הוא היה מאד מסתורי פתאום כל התדמית שהיתה לי בראש, שבניתי עליו, נהרסה, ונשאר חלל. ממש הפך את עורו.... לא עד כדי כך, אולי, לטווח הרחוק אבל באותו רגע זה נראה בדיוק ככה. אכן חשוך ומסתורי alright ....

merman

New member
נו וודאי...!

יקירתי, שמרי נפשך מהעקרב. אולי הוא טוב במיטה (הרי איבר הגוף המקושר לעקרבים הוא איבר המין) אבל הוא קנאי, רכושן, מניפולטיבי, נוטר טינה, שוהה במים עמוקים, וארסי משהו. מצד שני - בעקרב תקבלי בן זוג אינטלגנטי, מגנטי, ומעניין. עצתי, שמרי נפשך מהתהום. בטח אם את מזל סרטן רגיש ומימי. אנחנו צריכים שוורים עזי נפש שיקרקעו אותנו ויוכלו לספוג את העקיצות שלנו תוך כדי בעיטת שור טובה מדי פעם.

icy rain drop

New member
מממ אבל רשמית אנחנו תשעה ימים

ולא רשמית אנחנו קצת יותר מחצי שנה, אולי ששה שבעה חודשים... והאמת שמכל דבר שאמרת אני יכולה למצוא בו קצת. מה עושים זורקים אותו?

fayd הפשוש

New member
סליחה......

אני בן מזל עקרב מהיום בוא נולדתי זאת אומרת שכבר 16 שנה אני מזל עקרב שזה רהבה זמן ואני נכלולי טוב אוליי קצת עקלולי יש כאלו שמסכימים נושך????? רק אם הבן אדם והסיטואציה נכונה בעקרות אני לא הולך מכות בלי לינשוך זה הכי כואב והכי כיף כלומר אם אתה נושך מישהו הוא עסוק בלהיות בהלם מזה שנשכת אותו והוא לא מחזיר לך עוקץ? כן אני דיי עוקצני אבל לא לאנשים שאני אוהב! מבהיל? רק כשאני קם בבוקר מקסים? כן לזה אנ יבהחלט מסכים! ביצת קינדר? לא הגזמת קצת?

MARMELAD

New member
עקרבים.....

האמת היא שסתם זרקתי מזל (לא בגלל חוויה מזעזעת שעברתי עם בן מזל עקרב כמובן)
אבל האמת היא שגם אותי בתור בן מזל סרטן הזהירו במיוחד מהעקרבים: במיוחד שכל עקיצה קטנה משאירה לי צלקת לשנים רבות אח"כ...

kosh

New member
שכחת את הדבר הכי חשוב...

יש פורום חדש לסופר הדגול טרי פראצ´ט. בדכך כללל אתה כותב על פורומים חדשים. מה קרה? אפליה? kosh we are gray

kosh

New member
תלוי למי...

אני אוהב את הסדרה אבל מה לעשות שגרני עדיין יותר חשובה מאשר הזיון האחרון של בראיין. kosh we are gray

אני בשוק אני בהלם אני המומיה6../images/Emo70.gif

הכי גאים שיש יותר חשוב.....
אגב, קוש הוא לא דמות בבילון5?

kosh

New member
כן זה מבבילון 5

אבל מה לעשות שאתה טועה. זה לא יכול להיות שזה הכי חושב כשיש לי בבית את כול הספרים של טרי אבל אין לי את כול הפרקים של הכי גאים מוקלטים... *הכול בנימה חיובית* *למרות שאני צודק* kosh we aer gray

merman

New member
ואני בטוח שנאני אוג ודקירי ה../images/Emo94.gif

שלה היו מוצאים את עצמם מרוצים ושמחים בפורום הכי גאים שיש. the hedgehoge can never be buggered at all!

kosh

New member
../images/Emo2.gif ...

אתה לא חושב שזה קצת חסר אחריות לשלוח על חבורת הומאים חביבה את נני אוג. רק תחשבו מה היה קורה אם היא היתה מגיע לפורום... kosh we are gray

merman

New member
זה באמת נשמע לי אכזרי משהו

ברור לי שזה היה מערב בצלים כבושים, זיתים קטנים ממולאים באנשובי על קיסמים, ויותר מדי רום.

kosh

New member
ואל תשכח...

שירים גסים, קורבי משפחה מכול כיוון, ולכול מקום שנני מגיע גרני לא מאחרת וזה באמת יהיה אסון. היא תתחיל לסדר לנו את החיים כמו שהיא חושבת שצריך...

לירונר

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif זה לא היה אינפנטילי ~../images/Emo70.gif~

זה היה מתוחכם מאין כמוהו

עודד 24

New member
וואו... אז פעם אחת ידעת את התשובות

לטריוויה של מרקו, ביג דיל!
זה עוד לא אומר שצריך לתפוס תחת ולצחוק אלה שלא ידעו.
חוצמזה שזה שאתה שומע אופרות ומבין במוסיקה קלאסית עוד לא אומר שאני צריך לדעת מי זה פוצ´יני. תאמין לי שיש עוד הרבה דברים אחרים שאני יודע לענות מתוך שינה ולך אין מושג מה זה בכלל. אז לפני שאתה צוחק על אחרים תבדוק את עצמך. והנה הוכחה להפגנת הידע שלך בטריוויה של מרקו. (ראה קישורים). ואחרי זה אני חושב שלפחות התנצלות מגיעה לי.

למעלה