שבת שלום

MARMELAD

New member
../images/Emo34.gif שבת שלום

פשוט לא ייאמן. כבר הכנתי סיכום שבועי. באמצע לחצתי על כפתור לא נכון והחלון נסגר. התעצבנתי, קיללתי, הלכתי לעשן וחזרתי. עשיתי עוד סיכום. הפעם עשיתי את זה בוורד כדי שלא יהיה מצב שזה יתנתק ככה סתם. אז מה נראה לכם? הפסקת חשמל באמצע הלייף. ולצערי בוורד שלי אין שמירה למצבים כאלה
מעצבן ומרגיז. כמעט מוביל למחשבות התאבדותיות. ובכל זאת אני מתחיל - בשלישית - את הסיכום השבועי. תחזיקו לי אצבעות. _____________________________________________________________________ ברוכים הבאים! שרק, אנג´ל, ג´וני ירושלים, יובלי, מורצ´וק, הייב האחד, דניבוי, ג´ירף, רון המסטול, אוריק16, מיטל, It´s Just Me: ברוכים הבאים כולכם.... ועל פי המסורת של הפורום כל אחד מכם יקבל
שישמש אותו בשעות מצוקה
לבריאות! _____________________________________________________________________ אז... מה היה לנו השבוע..... הלקסיקון של קסאנ´ ממשיך להפגיז מדי שבוע, אותו כנ"ל לפינות המתרבות של מרקו - הטריוויה שבה כולנו נכשלים, ומשחק התמונות (שגם בו כולנו נכשלים). סחת´ן לשניכם
השבוע היו המון סיפורים אישיים: אנג´ל סיפר לנו קצת על עצמו ועל הסצנה. שרק על הבלבול בנטייה המינית הלא ברורה שלו. ג´וני על החיים עם האיידס, גילו´ש על ההתאהבות בחבר טוב. חוצמיזה היו הויכוחים הקבועים, שרשור השאדאו המסורתי שהפך לשרשור יציאות, והתלונות הקבועות שלי על הפורום... אז אחרי הדיון שהיה קראתי את כל ההודעות (גם הגבתי כמעט לכולם). הפתרון - מחר, בע"ה. _____________________________________________________________________ חדשות פורומים חדשים בפרדס: שנות השמונים 498 גרנאג´ 499 נירוונה 478 דור האיקס 425 המורדים 501 צ´אט מצלמות 500 דריה 464 רוק מתקדם 503 סטטיסטיקה קטנה - השבוע לראשונה בתולדות תפוז נרשמו יותר מ 30,000 הודעות ביממה! תגידו שלא מדהים (במיוחד שכשהפורום שלנו נפתח כאן היה מדובר על פחות מ 10,000)
שימשיך ככה!! מאמרים חדשים (המון): הלקסיקון של קסאנדו עלה סופסוף למאמרי הפורום כמו שצריך. העלאת ההגדרות לקחה זמן, והם שונו קצת אבל כרגע הלקסיקון כבר קיים. האינדקס ללקסיקון - בע"ה בשבוע הבא (בלי נדר) יומן חדש עלה לאוויר הפורום - היומן של שרימפיניון - אתם מוזמנים לקרוא את הפרק הראשון (שהוא קצת תמווה בעיני
) פרוייקט הגאווה 2002 יצא לדרך: כזכור לכם (או שלא) התחלתי לאסוף כתבות וסיפורים מחברי הפורום ומאורחים לגבי ההרגשה שלהם בחודש הגאווה, לטוב ולרע. את ההנחיות אני אציב שנית יותר מאוחר בפורום, המאמרים שכבר נכתבו והועלו לפורום נמצאים בקטגוריה המתאימה במאמרי הפורום. בינתים כתבו קסאנדו, שרימפי, לייזר פלס ואנוכי. אתם מוזמנים להוסיף כתבה! לקסיקון הגאווה התפוזי בחסות שרימפי גם יוצא לדרך: מדובר בלקסיקון של מונחים שהגדרותיהם תאספנה מחברי הפורומים השונים באשכול הגאווה, פרטים נוספים ינתנו מחר, ולמי שאין סבלנות לחכות, גם זה מופיע במאמרי הפורום. בנוסף, מאמרי פורום "מצעד הגאווה בירושלים" עברו אלינו לפורום בגלל סגירתו של פורום המצעד. אז זה אומר שיש קטגוריה חדשה - "מצעד הגאווה בירושלים" שבה יש שלושה מאמרים, פרי עטם של יונתן לייבוביץ´, חגי אלעד ועומר גבאי. בקטגוריה הכללית התווספו עוד שני מאמרים של הרב דוד אריאל-יואל לגבי הומוסקסואליות ויהדות (הנ"ל רב של התנועה ליהדות מתקדמת). _____________________________________________________________________ דע את הפורום אאוטינג. זוכרים מה זה? אוקיי, אז לאלו מביניכם שלא מכירים את המושג, הסבר קצר: אאוטינג הוא חשיפה של פרטים אישיים על אדם, במציאות או ניק ברשת, שהוא לא מעוניין לפרסם. אאוטינג זה אומר למשל, לאמר על מישהו שהוא גיי, במידה והוא בארון. אאוטינג גם כולל חשיפה של מספר טלפון, הצלבה בין שני ניקים של אותו האחד, ובקיצור - כל חשיפה של אינפורמציה שהוא מעוניין לשמור לעצמו. השבוע היו לנו בפורום שני מקרים לפחות של אאוטינג. אחד מהם נמחק. השני נשאר, בעיקר מפני שכבר נכתבו כל כך הרבה תגובות להודעה שלא היה לב למחוק. אבל זה לא יקרה יותר. הודעה הכוללת אאוטינג תמחק ברגע שאראה אותה, ולא אכפת לי כמה הודעות ימחקו כתוצאה מכך. אז אם אתם רואים הודעה הכוללת אאוטינג, אל תטרחו להגיב. וכמובן, חישבו טוב לפני שאתם מציבים הודעה הכוללת פרטים על מישהו, שאתם לא בטוחים שהוא מעוניין שיתפרסמו. _____________________________________________________________________ תצטרכו לסלוח לי על התמציתיות השבוע, פעם שלישית
_____________________________________________________________________ לילה טוב ותהיו ילדים טובים

לירונר

New member
מאיפה הגיעו כל כך הרבה מצטרפים../images/Emo35.gif

מוזר, אני לא זוכר כל כך הרבה... אבל
לכל מי שלא קיבל, וברוכים הבאים ~
~

למעלה