../images/Emo34.gif שבת שלום ! ! !
מאחר ובשבוע שעבר השבת שלום הגיעה באמצע השבוע
הסיכום השבועי יהיה מקוצר יחסית כי כמה כבר יכול לקרות בין יום שני ליום ששי... >>>>> זהו, שהרבה! _____________________________________________________________________ ברוכים הבאים! ברוכים השבים יוניקורן פיירי, אהוד וגל-מוד! טוב לראות אתכם שוב...! אוריק16, TombRaiderBoy, angel79, ממררבב : ברוכים הבאים ! ! !
_____________________________________________________________________ מה היה לנו השבוע.....? למי ששם לב לתמונות של מועמדי תחרות תגלית השנה - אז כתבנו קסאנדו מדווח שהתחרות היתה ושהמנצח היה לא אחר מאשר אביב..... טוב לדעת שהשופטים חולקים את הדעה שלי אבל ע"פ קסאנ התחרות וכן המועמדים היו מזעזעים עד אין סוף ולי בצער נותר רק להסכים איתו ולאמר - יש תגליות שעדיף לא לגלות... מרמלד זה בן או בת שאל מישהו אחרי שכתבתי משפט (אחד יותר מדי) בלשון נקבה ואני יוצא כאן בהכרזה חד פעמית ואחרונה מסוגה - מרמלד הוא זכר (בפעם האחרונה שהוא בדק) יחד עם זאת בגלל שהוא הומו מותר לו לדבר על הגבר, על האישה, ואיך שלא בא לו. למעשה יש דברים שנשמעים הרבה יותר טוב על האישה (מי אמר "אני מתה") ובכל אופן גם אם מרמלד מדבר כגבר וגם כאישה זה נשמע הרבה פחות פאטתי מאשר שהוא מדבר על עצמו בגוף שלישי. אז הנה אני מפסיק. מרקו שתמיד יודע לשים את האצבע על הדופק של האופנה החדשה.... הוסיף פינה חדשה לפורום שהיא "זהה את הסלב".... האמת היא שנשגב מבינתי להבין מה לג´וליה רוברטס ולהומואים (חוץ מזה שגם לה וגם לנו יש פטיש על ריצ´רד גיר) אבל ההתחלה היתה יפה. ולחוכמולוג שהציב את התמונה המקורית בניק בדוי : יופי שפתרת את החידה אבל אם היית עושה את זה בניק המקורי שלך זה היה יוצא נחמד, ולא סתם מעצבן. אז אחרי שגרינבירד מפזר לנו רמזים מדי פעם, הוא הוכרח לשבת ולסכם את מה שעבר עליו בזמן האחרון - גרינבירד מספר את הכל - וכדאי לקרוא. לי זה יצר אופטימיות מסויימת למרות שהעתיד עוד חצי מעורפל. וכמו כל מלכה אמיתית איך אפשר לשאת נאום בלי תודות נרגשות לאומה
גרינבירד לא פספס ופצח בהודיה מה שגרם לאחרים להתחיל להודות אף הם אחד לשני ולא יודע למה אבל בעיניי זה היה מהמם. אז תודה גרינבירד ותודה מאי ותודה לכל השאר..... ונעבור לפרסומותכרגיל הפורום מוצף בפרסומות ובמודעות שונות ומשונות על אנשים שפוגשים מלצרים / רואים מישהו בסופר / מחפשים עבודה ואני שב ומודיע שהודעות כאלה מקומן בלוח המודעות... לא על גבי הפורום... במקרים שהם נפתחים כהודעה ראשית אני או משרשר אותן או מוחק. לפי המצברוח. ככה שאם מישהו מציב הודעה ראשית שלא יתפלא אם היא לא תישאר יותר מ 24 שעות... תקנות המועדון של מר מומין הם בעיניי מסמך שחובה לתת לבעלי מועדונים ולהכריח אותם להתחייב לעבוד על פיהם (או שלא נלך)... אולי צריך להתחיל חרם צרכנים מסויים על מועדונים שלא עומדים בקריטריונים מסויימים??? (לפחות הקטע של המספר התלת ספרתי ביום ששי. בעיני זה מזעזע). ומה עוד היה? הומוסקסואליות ופגאניות - על אלים אלילים והומואים, הפורום של מאי ולירוי, צרותיו של הומו בן 17, יציאה מהארון, הומופובים בלקסיקון הגאווה, סנורקה שנוסעת לחו"ל, ולצבא, 4U, סקיפ שההודעות שלו בורחות לעמוד 6 לפני שהוא מספיק לקרוא אותן בכלל, וכמובן - הדברים המעצבנים בסקס.... >>מה שהוביל אותנו לדברים שמעצבנים בפורום ואני מחכה עדיין לדעותיכם. אל תתביישו. תרשמו מה בא לכם וביחד נחליט מה הלאה. _____________________________________________________________________ הסקר בינתים ענו לסקר רק 14 איש ככה שהוא נשאר. עד שיצביעו לפחות חצי מחברי הפורום. מה שכן, מהתוצאות בינים עולה שחצי בכלל לא הלכו למצעד. ואולי זה הזמן לשאול למה? _____________________________________________________________________ חדשות>חדשות>חדשות>חדשות פורומים חדשים בתפוז - סמולוויל 449 דיגימון 453 אוספים ואספנות 485 פאוור פאף גירלז 459 השבוע עלה לאוויר הפורומים גם כלי חדש - לוח אירועים. אני עדיין מנסה לפענח את גורמים לו לעבוד אבל בקרוב מאוד הוא יזהר גם בשמי פורום בנים בלבד. אז אם יש לכם אירוע / מסיבה / משהו לספר עליו שאתם חושבים שיעניין את חברי הפורום - זה המקום (מופיע בשורה האפורה למעלה, לצד הקבצים, קישורים, מאמרים, וכו´). _____________________________________________________________________ דע את הפורום אז בהמשך לשאלה שנשאלה כאן לגבי קצת מההיסטוריה של הפורום...הייתי ממליץ לשואל - מאוד - להיכנס לקישורי הפורום, לקטגורית "סיכומי השבוע" בכל שבוע הופיע סיכום שבועי, החל מהשבוע הראשון של הפורום ועד היום. בסיכומים האלו ניתן לקרוא בגדול מה עשינו, מי הצטרף לפורום, חדשות בולטות, שינויים של ניקים וכינויים, מי יצא מהארון, וכיוצא בזה. גם אני מדי פעם נכנס לסיכומי השבוע תרפפ"ו... נוסטלגיה במיטבה. חוץ מזה יש במאמרי הפורום קטגוריה שנקראת "היסטורית הפורום - שרשורים שלא נשכח" (או משהו בסגנון).. כרגע הקטגוריה הזו לא כוללת הרבה - אולי שני מאמרים. אבל אתם מוזמנים להרים את הכפפה ולשלוח הודעות ישנות ושרשורים מעניינים שאתם חושבים שצריכים להיכנס למאמרי הפורום כדי שתמיד יזכרו - ואני מבטיח לארגן את הקטגוריה. עוד משהו אחרון: פרוייקט גאווה 2002 - עדיין מחכה לסיפורים שלכם על המצעדים שהייתם בהם או כל דבר אחר שעשיתם. חדדו עפרונות, ולעבודה. _____________________________________________________________________ -מה, כבר נגמר? -כן
מאחר ובשבוע שעבר השבת שלום הגיעה באמצע השבוע