../images/Emo34.gif שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif
שבוע מלא חוויות עבר על כולנו, ובמיוחד עלי... חליתי בשפעת, הבראתי משפעת, חליתי בשפעת גרועה יותר, הלכתי עם שפעת לבגרות האוראלית באנגלית וקיבלתי 97
מה היה לנו השבוע
neshamma הוא הזוכה בתחרות "מוצץ
הזהב". הנה הקישור לכרטיס הזוכה.
הפרסומת של "מתאים לי" עוררה הדים בפורום, בשרשור שפתח מתלהב. רק יומיים לאחר פתיחת השרשור צונזרה הפרסומת, ונשיקת הגברים האיטלקיים הלוהטת אינה לוהטת יותר
. neshamma בטוח שהגברברים באמת גייז, גם אתם חושבים כך
עוגי עוגי וטסטוסטרון חגגו את יום הולדתם ה26. המון המון מזל טוב
להקת סקסטה התארחה השבוע בפורום. תודה רבה לכולם על ההשתתפות באירוח ועל השאלות. ומשהו משעשע - בזמן האירוח נכנסה אחת מהילדות של בנות הלהקה, וספרה שאבא שלה שרף את השניצלים
לאמילי יש עגיל חדש בפופיק.
אני הזיווג של גלעד יא.
white star שיתף אותנו במשהו שהפריע לו. אני מניח שבסיכומו של דבר (ושרשור) הגענו למסקנה שאנחנו עדיין בנים בלבד, אמנם עם בנות, אבל עדיין יודעים להיות הכי בנים בלבד שאפשר. דרך אגב - מישהו כבר הלך לבקר בפורום בנות
o O Y O o התאהב ב...... סטרייט
יקירי, אתה לא לבד.. הרבה גייז נמצאים באותו המצב. כל מה שאני יכול לאחל לך הוא
עם הבחורון, ושאני מקווה שתצא מזה אחלה ידידות.
סיכום "בצהריי השבת עם מרקו"
EyeSeeYou הוא החולייה החזקה, עם 9 נקודות, כל הכבוד
חיים חפר הוא החוליה החלשה, עם נקודה אחת.
+
עוגי עוגי גילה שהדמות המעוותת היא דרו בארימור. אבל הוא לא היה הראשון (מבנים בלבד...) כל הכבוד ל Ophel McNeil שניחשה ראשונה. פינת ה
הפורום, לברוכים הבאים, מוענקת בזאת ל:
Ophel McNeil
blue 69
רועי המיוחד
הפורום, לברוכים השבים, מוענק בזאת ל:
ShinAkuma
אהוד_
white star החליף זהות, והוא ידוע כיום כ רותם™
הודעות מערכת
היום בלילה יפתח משחק האמת והשקר של הפורום, הזדרזו להרשם.
ולסיום... לקראת המלחמה הממשמשת ובאה (yeh, right), בואו לא נשכח את אותם טרוריסטים שבגללם נפתח המאבק העולמי של ארה"ב בטירור - אנשי אל קעידה. אז פסל החירות הוא בכלל צרפתי, אבל הוא בכל זאת עוזר לארה"ב לנצח את אל קעידה. שבוע נפלא שיהיה לכולכם, מאיתנו טיפטיפ וטיפטיפון
שבוע מלא חוויות עבר על כולנו, ובמיוחד עלי... חליתי בשפעת, הבראתי משפעת, חליתי בשפעת גרועה יותר, הלכתי עם שפעת לבגרות האוראלית באנגלית וקיבלתי 97