../images/Emo34.gifשבת שלום! (כן כן)
נו אז מה חשבתם, שזה שמנהל הפורום נסע לחופש זו סיבה מספיק טובה שלא יהיה סיכום שבועי??? אז זהו שלא! הסיכום השבועי - בגירסת אמצע השבוע
הרי הוא לפניכם! _____________________________________________________________________ בורכים הבאים! חתולת לילה, shake21, colored spade, glindoon, miccpi, p o l i, שמנתולה (נדמה לי שקיבלת כבר אבל יאללה, תרוויחי), תאוותנית, מורני !, biman, מלכת הכיתה במשבר, מתחת לסלע, ואפילו אנדוקרינולוגיה, שאני ורוני עוד מחכים למאמרים שהוא הבטיח (לא, אנחנו לא נוסעים עד חיפה בשביל זה) : ברוכים הבאים כולכם!!! חברי הפורום יחלקו לכם את אות חבר הפורום:
_____________________________________________________________________ יאללה, המשכנו: מה היה לנו השבוע? אז כמובן שהיה את מצעד הגאווה... הפורום כבר התכונן לכמה וכמה פגישות נרגשות במהלך המצעד - שאכן הגיעו. חבורת השאדאו נפגשה כמעט בהרכב מלא (ואפילו בתוספת של כמה + תינוקת), הדור הבא נפגש בבורגר ראנץ´ (חוץ מפייד שאיחר). עושה רושם שהיה שיגי. לפחות הציצי של הלסבית עם הרעלה נראה בריא ורענן. על מה היא הפגינה דרך אגב.....??? השרשור של KOSH המשיך לתפוח בצורה מרשימה, מוצ"ש הגיע והנ"ל טרם התייצב. כשהוא הגיע וכבר היה בטוח שכולם שונאים אותו ציפתה לו הפתעה ושוב הוכחנו שהומואים הם עם סלחן נדיב ורחמן. העונה השנייה של QAF הצליחה להוציא ממאי כמה תגובות נסערות במיוחד ובעקבותיהם עלה נושא השיחה התמידי של הפורם: מי יותר שווה. ואם מתאים לו להיות רגיש או לא. ואני בכלל אוהבת את מייקל. וכו´. מרקו והטריוויה הופכים אט אט לגיברת דבורין והחולייה החלשה. מרקו לא מהסס להתעמר בעונים על השאלות, לזלזל באינטילגנציה וביושר שלהם, ובאופן כללי לעשות להם רע. אבל הוא עושה את זה בחינניות כזו שהכל בסדר (ולמרות שלא הספקתי לענות על השאלות השבוע אני מבטיח בשבוע הבא.....) לגבי החיים בפסט פורוורד: עושה רושם שאצל הרבה יש הסכמה שלגייז יש אורח חיים מהיר מאוד. חבר רודף חבר, קשרים קצרים וחזקים... היו שטענו שזה ככה גם אצל סטרייטים. היו שטענו שלא. מה שכן אבא גאה ורוני ספיר הצליחו להרגיע (אותי לפחות) כשטענו שגם לגיל יש פונקציה בעניין. אז אם אני אתבגר יהיה טוב. יאללה, לגדול, מרמלד! הקשקשן שהגיע לפורום בלבל את המוח בלבל היטב על תיאוריות שונות ומשונות שאין להן שום נגיעה למציאות. לצערי ואפילו לזוועתי היו כאן כמה שהרימו את הכפפה והשתכנעו מדברין האוויליים. אז אני מבטיח שבקרוב נעלה לאוויר הפורום עוד כמה מאמרים על השערות של מה גורם להומוסקסואליות, ואיך אפשר להשלים עם זה - או לשנות את זה. אבל לפחות תדעו שזה ממקור מוסמך. _____________________________________________________________________ דע את הפורום הפעם אני רוצה לחזור לנושא שמאוד מאוד מאוד הפריע לי השבוע אצל מישהו מחברי הפורום וחזר בגרסאות שונות ומשונות בעבר אצל גולשים אחרים: תמונות בפורום. אז כבר דיסקסנו את הנושא של שרשורים של תמונות וכו´ וכו´ והכל טוב ויפה - באמת נרגעה קצת "גלריית בנים בלבד" וחזרה להיות "פורום בנים בלבד" אבל השבוע לזוועתי מישהו הציב תמונה של חבר אחר בפורום ועוד כתב עליו את דעתו לכאן ולשם. בשיחה שהייתה לי איתו הוא הסביר שהוא לא ידע שהבחור היה חבר פורום, שהוא לא התכוון לפגוע וכוליי, אבל אני רוצה להזכיר, ולהזהיר - חד משמעית: מי שיעשה משהו כדי לפגוע במי מחברי הפורום הזה - דמו בראשו. לא מעניין אותי גם אם אתה שלושים שנה חבר פורום, ותיק ומכובד. הצבת הודעה שכל מטרתה להעליב מישהו מהפורום - זה יטופל בצורה החמורה ביותר ואין לי שום בעיה לחסום ולהגביל, וגם לא בעיה מוסרית להתריע בראש חוצות שגולש XY עשה כך וכך. מה לעשות, דבר ראשון מכבדים את מי שחולק איתך את הפורום. אח"כ כל השאר. חשוב לי להבהיר שהמקרה הספציפי שהיה השבוע, אכן היה טעות ולא כוונה להרע אבל אני מבקש שוב - לשים לב למקרים כאלו, לא להציב תמונה אם לא חייבים, בטח ובטח שלא תמונה של מי מחברי הפורום. בפעמים הבאות תהיה פחות התחשבות מצדי. ואם אנחנו מדברים על לכבד, עוד נקודה קטנה וחשובה, שגם אותה דיסקסנו: בכל פעם שאתם פותחים הודעה ראשית, הודעה אחרת נדחקת לעמוד הבא של הפורום. ההודעות שנמצאות בעמוד הבא לא מקבלות חשיפה ובדר"כ נעלמות. תן כבוד למי שכתב הודעה לפניך, ואל תפתח הודעה חדשה אם זה לא הכרחי. שוב, אין לי כוח ואין לי אנרגיות לשרשר על ימין ועל שמאל, אבל אם זה מה שצריך אז אני אשרשר. אז בבקשה, התחשבות. _____________________________________________________________________ חדשות פורומים חדשים בתפוז: בברלי הילס 488 חסידות ברסלב 481 בקורת המקרא 491 דוויל סטיקסט 484 טרנסקסואליות 496 DVD 497 שיהיה לכולם בהצלחה.....! מאמרים חדשים, גלריות וקישורים יתעדכנו ביומיים הקרובים. הסקר מתעדכן אז ווי ספיק. _____________________________________________________________________ אז יאללה, בנים בלבדים, שבוע טוב שיהיה לכם
בלי סמים ועם קונדום!
נו אז מה חשבתם, שזה שמנהל הפורום נסע לחופש זו סיבה מספיק טובה שלא יהיה סיכום שבועי??? אז זהו שלא! הסיכום השבועי - בגירסת אמצע השבוע