צבעי הנשמה

רותי 11

New member
../images/Emo34.gifצבעי הנשמה../images/Emo34.gif

לבן: טוהר, צלילות, אי שקט - נשמה צעירה. אדום: תשוקה, עוצמה, רגישות. כתום: שופע חיים, אימפולסיבי, פתיחות. צהוב: מגן, כוח, אומץ. ירוק: מרפא, מטפח, חמלה. חום: מוארק, סבלני, שקדן. כחול: ידע, מחילה, התגלות. סגול: תבונה, אמת, אלוהיות. כסף: שמימיות, אמון, גמישות. רמות הצבעים רמה אחת: 1 . לבן 2. לבן "שבור" אפור אפרפר עם גוונים של ורוד. רמה שניה: 3. לבן, ורוד אדמדם. 4. כתום בהיר, צהוב עם גוונים של לבן. רמה שלישית ורביעית: 5. צהוב. 6. זהוב עמוק, עם גוונים של ירוק. 7. ירוק או ירוק חום. רמה חמישית ושישית: 8. כחול בהיר, כחול בהיר עם זהב, ירוק עם גוונים של חום. 9. כחול עמוק. 10. כחול עמוק עם גוונים של סגול. רמות גבוהות: 10. סגול.

רותי 11

New member
לדעתי את התכוונת לשאול

משהו אחר. יש מצב שהתכוונת לשאול מה בעצם צבע הנשמה שלך ?

Mandy18

New member
אז אפשר לשאול

מה צבע הנשמה שלי רותי? כי אני לא אוכל לדעת בלי עזרתך...חח אין לי אפילו מושג איך לנסות.... תודה

VERED SHEL

New member
יש לי הרגשה שאני יודעת את שלי אבל -

נראה לי שאני טועה בגדול.... זה בסדר לשאול מה הצבע שלי...?

הייתי בסדנאות של התחברות

בכנס טנטרה. ואחת השאלות היתה לאיזה צבע אתה מתחבר. מעניין אבל אף אחד חוץ ממני לא אמר סגול. כולם אמרו את כל הצבעים האפשריים ואני הייתי המומה. איפה נעלם לו הסגול. למה אף אחד לא מתחבר לצבע הזה???? למה רק אני????? רותי יש לך תשובה אולי? היינו שם איזה עשרים איש בערך אולי קצת יותר. מוזר לא????

גם צבע

מצטרפת גם לשירשור: גם אני אשמח לדעת את צבע הנשמה שלי ודווקא גם אני מתחברת לסגול אבל מי יודע...

למעלה