אני צריך כרטיס לדיו!
T The legendary DuDe New member 26/10/05 #50 לא, לכו אחרי המפגש, מה הקשר לניר? לי אישית אין כוח להסתובב בדיזנגוף עזריאלי עזריאלי. אתם רוצים ללכת אז בכיף, אבל אל תגררו את כל הפורום איתכם.
לא, לכו אחרי המפגש, מה הקשר לניר? לי אישית אין כוח להסתובב בדיזנגוף עזריאלי עזריאלי. אתם רוצים ללכת אז בכיף, אבל אל תגררו את כל הפורום איתכם.
ע עיני לילה New member 26/10/05 #55 תסתכל ג'ים... מן הסתם מי שירצה יילך... אני שוט באתי בהגנה על ידידינו ניר על העוול שעשה לו פעם שעברה. שלפחות עד 2 נהיה ביחד... בסופו של דבר זה כל אחד ורצונו. ות'אמת גם לי ממש לא בא ללכת לשם.
תסתכל ג'ים... מן הסתם מי שירצה יילך... אני שוט באתי בהגנה על ידידינו ניר על העוול שעשה לו פעם שעברה. שלפחות עד 2 נהיה ביחד... בסופו של דבר זה כל אחד ורצונו. ות'אמת גם לי ממש לא בא ללכת לשם.
T The legendary DuDe New member 25/10/05 #26 שכחתי את הסימן סעמק, ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif
G genz New member 25/10/05 #27 ../images/Emo45.gif עם גיטרה, ואף אחד, ואני מתכוון אף אחד לא נוגע בה. אני מתכנן שהיא לא תצא מהתיק שלה אז בבקשה
../images/Emo45.gif עם גיטרה, ואף אחד, ואני מתכוון אף אחד לא נוגע בה. אני מתכנן שהיא לא תצא מהתיק שלה אז בבקשה
K Kfiriboy New member 25/10/05 #29 ../images/Emo31.gif ובבקשה אנשים...אל תסקלו אותי...מספיק קשה לי גם בלי סקילות כרגע תאמינו לי שממש רציתי להיות שם...
../images/Emo31.gif ובבקשה אנשים...אל תסקלו אותי...מספיק קשה לי גם בלי סקילות כרגע תאמינו לי שממש רציתי להיות שם...