מן התיקשורת

Yuval Y

New member
../images/Emo26.gif ירושלים: קוף נמלט מגן החיות,

נכנס למספרה והתיישב הקוף ברח הבוקר מגן החיות התנ"כי במלחה, ולפנות ערב הגיע למספרה בשכונת משואה. כוחות משטרה, בסיוע וטרנרים הגיעו למקום והחזירו אותו בריא ושלם לגן החיות [אפרת וייס] [מתוך אתר ynet]

Yuval Y

New member
../images/Emo26.gif יוזמה: "יער גאווה" ראשון

בישראל יינטע בט"ו בשבט בהר חלוץ שבגליל. "בלי קשר לפוליטיקה, הקהילה שלנו קשורה לאדמה ולארץ", מסבירים ב"גאים בגליל" [טל איתן] [מתוך אתר gogay]

../images/Emo34.gifהפגנה:שינוי הפקירה את הקהילה

|הגדש| "...שינוי תומכת במאבקו של הציבור ההומו- לסבי נגד כל הפליה על בסיס נטיות מיניות ולמען השוואת זכויותיהם של זוגות חד מיניים..." (מתוך מצע שינוי) אם כך, איך הם מסבירים את זה? מלמדים את הח"כים של שינוי קרוא וכתוב! שינוי הפקירה את הקהילה הגאה! ההפגנת מחאה! מחר בשעה 16.00 מול בית שינוי ! (החשמונאים 100) לפרטים: 054-725039 אביב.

../images/Emo54.gifכרגיל במרצ רק רוח וצלצולים

מהכתבה, דברי טומי לפיד:"זוגות חד-מיניים אינם מוכרים מבחינה חוקית כמשפחה, ולכן אין טעם לבקש הכרה בזוג חד-מיני שממילא איננו מוכר חוקית כמשפחה" בקיצור חוק חסר משמעות. זה כמו להציע חוק שאדם שינחת על מאדים יהיה עם דגל המדינה.קודם תנחיתו אותו אח"כ תחליטו מה עושים אותו כנ"ל פה. "סייג לחוכמה שתיקה" עצה:עד הבחירות תשתקו. זה אולי יוסיף לכם

../images/Emo54.gifאני יודע

התכוונתי לתת את ההסבר שלו למה ההצעה שלהם לא שווה את הקליפת שום ומעניין בהצעה של שינוי שכן נותנת זכויות לזוגות חד מיניים בקטע של מות אחד מבני הזוג מרצ נעלמו להם יפה להם...

ת ה ל ה

New member
תהל"ה מגנה את הצעד של שינוי

תהל"ה מגנה את הצעד של שינוי המסיג אותנו לאחור במקום לצעוד קדימה בנושא החקיקה לקידום מעמדם השוויוני של ההומואים והלסביות בארץ, ההצבעה של שינוי מחזירה אותנו לאחור. במקום להצטרף למדינות המערב המתקדמות המכירות בשוויון זכויות לכל אזרח ואזרחית שינוי מביישת אותנו ואת ילדנו. חבל תהל"ה - תמיכת הורי לסביות והומוסקסואלים

Yuval Y

New member
קראתי את הכתבה, קראתי חלק מהתגובות

לי באופן אישי זה מזכיר קטע מתוך פטר והזאב, שבו הברווז שט באגם, והציפור מעופפת סביבו... - איזו מין ציפור את אם את לא יודעת לעוף? - איזו מין ציפור את אם את לא יודעת לשחות? וכך הם התווכחו, עד שהזאב הגיע... אני לא מבין, אם שתי קבוצות מנסות ללכת על קהל יעד דומה, למה להן לריב? כשיש בעצם אנשים רבים שלא ממש מודעים לנושא, או מקבלים חצאי דברים, ומביטים מהצד על כל הנעשה. לפי דעתי, במקום זאת אולי עדיף לנסות לגשר על הדברים, ולפנות יחד לציבור הרחב, וליצור מודעות בציבור לזכויות ההומולסבים, ולציבורים נוספים. כיום נראה שהמצב במדינה הוא די מסובך גם ככה... אולי כדאי לנסות לפשט את הדברים..?

sid2

New member
שלום לכולכם../images/Emo184.gifלמדינה

מצטער על ההעדרות הארוכה , תקלה במחשב שפעת וכולי וכולי... עד שסוף סוף הצבעתי למשהו הוא לא שם כשאני צריך ובכלל. האמת שמההתחלה תומי לפיד לא נראה לי כדמות אמינה אבל מה לעשות נתתי לו את ידי . אני ובן זוגי רשומים במשרד הפנים כן כן משרד הפנים כחלק מתהליך קליטה שלו בארץ הקודש , הוא מהולנד לא יהודי וחלק מהתהליך הוא פשוט הצהרה במשרד הפנים ורישום שלנו כזוג...קיבלו אותנו שם על שטיח אדום ממש גאווה למדינה. האמת שממש מגוחחים במדינה הזו נותנים לגיטימציות ויחד עם זאת סוגרים ככ הרבה דלתות חוק, לא יאומן . במצב שכולם ככ פתוחים ,אנשים מאמצים ילדים והממשלה דואגת לפרק משפחות קימות ,לקחת ולמנוע זכויות אנושיות, לדעתי הבעיה אצלנו הפגנה קטנה לא תספיק להזיז את הדעות והידיעות , צריך לארגן מצעד זוגיות גאה אני בטוח שהמונים יצטרפו. עצוב לי מאוד ממש לא בא לי להיות כאן יותר והאמת שבגלל אנשים כאלו שבוגדים במין האנושי.מי יקבע איך תראה המשפחה שלי.!!! ממש כואב לי הלב מזה .

babushka

New member
שלום לך sid, השלום לך?? ../images/Emo140.gif

אני שמה לב שאתה מדבר 'פוליטיקה' - אך לא מזכיר במילה אחת באם יש 'התקדמות ' ביחסיך עם ההורים ? אני מבינה שאתה מאוד כועס על טומי לפיד - ואין לי מושג מה הוא 'הבטיח ' ומה הוא 'לא קיים' . מה אעשה ואני לא מבינה בפוליטקה שום דבר כמעט? אני מאחלת לך שפע בריאות בבושקה נחמה

sid2

New member
../images/Emo24.gif הי בבושקה

האמת שאני אמור להכנס לאיזו פרזנטציה שיווקית , אבל חשוב לי מאוד לספר על ההורים שלי .האמת שבפעם הקודמת שכתבתי על הכלב שלי שמת ולא בפתיחת נושא כמו שצריך קיבלתי על הראש מאחד מחברי הפורום . התנצלתי כי ממש לא התכוונתי ואני די בור בכל נושאי הפורום אז מאז אני קצת בטראומה מליפתוח נושא חדש...אבל זה יבוא חשוב לי מאוד ליכתוב על המפגש ולשתף את כולכם סהכ עברנו את זה יחד .

babushka

New member
היי סיד - אני מבינה שאתה עסוק

...ובכל זאת - אני לא אהיה היחידה המצפה בסקרנות לשמוע סיפורך . (אפילו אם זה יהיה בהמשכים..
שא ברכה בבושקה נחמה

למעלה