כתבה חשובה

ELP

New member
אויי ואיי...../images/Emo10.gif

ממש עשה לי רע לקרוא מה שהם עברו בגלל פקידים עילגים במדינה עילגת. והתגובות עשו לי בכלל רע, בדיוק שהיום חשבתי שיש התקדמות במדינה לגבי היחס לגייז אני רואה את זה ואני מבין עד כמה אנחנו רחוקים.

white star

New member
אל תתרגש מהתגובות

לפי הרמה זה בטח סתם ילדים משועממים ובקשר לכתבה - נו מה אתה מצפה מהמשטרה ומהמדינה הזאת?!

גלעד יא

New member
(מפהק), נו, אין חדש...

גם התנהגות המדינה וגם התגובות לכתבה פשוט מבזות את האחראים להן. כל פעם שאני נתקל במקרים כאלה זה מזכיר לי באיזו בועה אני חי.

זורבבל

New member
יום חדש, בעיה חדשה

לאורך הזמן שבים וצצים מקרים של אפלית זוגות חד מיניים בארץ. שורש הבעיה, באופן לא מפתיע, הוא בכך שזוגות חד מיניים לא מוכרים כזוגות נשואים על כל המשתמע מכך. הפתרון מצוי בכנסת ואני מניח שאני לא מחדש שום דבר לאף אחד. אבל מספיק היה להסתכל (מבעד למסך עבה של דמעות) בפארסה שהתרחשה השבוע אצל הפוליטיקאים (למנותקים שביננו אני מדבר על התקציב), נבחרי העם, המנהיגים (כן, זו ציניות) כדי להבין שאין מה לצפות להרבה... המוסד ההוא והאנשים ההם פועלים רובם ככולם משיקולים בילתי עניניים בעליל כך שלנסות לדבר על צודק או הגון או נכון זה ממש בדיחה. "לפעמים צדק הוא רק כוכב".

טל קר

New member
בחצי אוף טופיק, לכן אני תמיד

לא יודעת אם לצחוק או לבכות כשאנשים מתנגדים להעדפה מתקנת בכניסת נשים לכנסת, או לשריון מקומות בכנסת לנשים, כי "מה יקרה אם יכנסו נשים לא מתאימות רק בגלל שהן נשים". כאילו דא, ראיתם איך נראית הכנסת בהווה?

זורבבל

New member
ב../images/Emo32.gif מלא

אני מעוניין להגיב רק למשפט הסיום שלך (לא נפתח פה דיון על "שריון מקומות לנשים בכנסת בעד ונגד"): לדעתי זה שהמצב בכנסת גרוע עד מאוד לא אומר שצריך להפוך אותו לגרוע עוד יותר.

אבא גאה

New member
ונשים יהפכו אותו לגרוע יותר?

יש לך ספק שיש יותר מ 50% נשים באוכלוסיה? יש לך ספק שנשים אינן נופלות ביכולות המנהיגות שלהן / ניתוח / משכל ושכל? יש לך ספק שכמות הנשים בכנסת היום היא תוצאה של אפליה? אז מה אתה רוצה?

זורבבל

New member
לא, לא, לא,אולי, רק לציין עובדה

אני התייחסתי למשפט "מה יקרה אם יכנסו נשים לא מתאימות רק בגלל שהן נשים". כאילו דא, ראיתם איך נראית הכנסת בהווה? המשפט הזה צרם לי. מה שאני מבין ממנו הוא שהמצב בין כה וכה גרוע אז לא משנה את מי נכניס, זה לא נראה לי ועל זה הגבתי. לא היתה לי שום כוונה ואין לי שום כוונה לפתוח דיון שוביניזם/פמניזם.

למעלה