יצאתי אנשים מול חבר אחד!!!!

../images/Emo34.gif יצאתי אנשים מול חבר אחד!!!!

יצאתי!!!!! כן כן כן..יצאתי.. בהתחלה חשבתי שזה לא יהיה טוב כי הוא יתנהג שונה ביציאה אבל הבנתי שאם אני לא יעשה את זה עכשיו אני לא יעשה את זה בחיים... טוב לא בחיים אבל לא בזמן הקרוב כי אני נוטה לסחוב דברים..אז ליוויתי אותו הביתה בטענה שאני צריך לדבר איתו משהו דחוף.אז נכנסנו לגינה וישבנו שם..טוב עכשיו מגיע החלק שאתה פשוט לא יודע איך להתחיל.... אני לא ידעתי איך להתחיל..כי אמרתי אם אני אשאל אותו ישיר אז הוא ידע שאני הומו וזה אז פשוט שאלתי אותו למה הוא התנהג מוזר היום ואז אמר לי ככה הוא ואז שאלתי אותו שאלה שממש היה קשה לשאול וידעתי את התשובה עליה מהתחלה אבל שאלתי מה הדעה שלו בנושא הומואים ולסביות הוא אמר שאין לו שום בעיה עכשיו כבר ידעתי שאני צריך לעשות את זה אבל זה פשוט לא יצא אתה עומד מול אדם (טוב...יושב) ואתה לא יודע איך להגיד את זה ועוד בפעם הראשונה... זה פשוט נתקע על קצה הלשון כמו בסיפורים האלה...הרגשתי כמוהם עכשיו..... ואז אני אמרתי: ניר...אני הומו..זהו נפטרנו מזה...כן קצת הרגשת הקלה שאמרת את זה אבל אז התחילו לי לבוא רעידות של איזה חצי שעה שהרגשתי מוזר שאמרתי לו עכשיו והרגשתי לחוץ כזה....ודיברנו על איך גיליתי ממתי גיליתי איזה אנשים פגשתי כמה אני נהנה להיות בחברת הומואים ולסביות...כן דיברנו על הכול ואז הלכנו לבית שלו יש ספסל כזה בחצר ושם השמכנו לדבר....פשוט דיברנו ודיברנו יותר נכון אני והוא הקשיב אבל גם הוא אמר..שממני הוא קצת חשד אבל לא הכי..זתומרת הייתה לי קצת התנהגות משונה (ואללה? תודה על העידוד..חחח) וזה..ואמרתי לו שהוא הראשון שיודע וסיפרתי לו על היזיז שלי ועל איך שכל פעם כמעט מגלים אותי..הכול ואני שמח עכשיו שאני לא צריך לפחות מאדם אחד להסתיר..עכשיו אני לא יודע מה לעשות..אם להמשיך הלאה או משהו אחר...אם לספר לעוד חברים או להשאיר את זה לסיום השנה שניפרד מהערסים בכיתה... אני אומר תודה לכל מי שתמך בי לעשות את זה ולכל מי שלא..כי לכל אחד יש את הדעה שלו ומי שלא תמך בי דווקא די קרוב אליי...חח.. בכל מקרה כולם תמכו בי שאני יעשה מה שאני ירגיש ותודה...ואם אתם רואים את אותה הודעה בדיוק בעוד פורום זה בגלל שאני עושה העתק הדבק לעוד כמה פורומים שאני נמצא בהם...

שפנפן

New member
אל תהפוך את זה למקצוע :)

יציאה מהארון זה לא מקצוע. סיפרת לאדם אחד שזה מאוד אמיץ וחשוב. אתה לא אמור לספר את זה לכל העולם, לדעתי אתה רק צריך לבדוק שלחברים הקרובים שלך אין בעיה עם זה (בלי שתספר להם במפורש) פשוט תדבר איתם על הנושא. ואם תרגיש שאתה צריך לשתף בזה עוד אנשים תשתף. אבל לא בקטע של "הממ למי אני אספר היום שאני הומו?". לדעתי הדרך הכי טובה היא להתייחס לכך כמובן מעליו (לפחות עם החברים הקרובים מאוד שלך שאתה סומך עליהם) ולא להפוך את זה לסיפור גדול ודרמתי.

../images/Emo34.gif תודה שפנפנון!!!!1

תודה שפנפנון..וכן זה די הפך לי למקצוע..חח.. תזומרת חשבתי על זה שכדאי לי לספר לעוד.אני מגיש די רע שלא סיפרתי לחברים הכי הכי שלי קודם..מ.. הרשה רעה אבל אני מתנחם בזה שזה שסיפרתי לו מצחבט ואני חשבתי שהוא הומו..אז יש לי תירוץ..ח.ח.

למעלה