היי :)))

jorden41

New member
../images/Emo34.gifהיי :))) ../images/Emo90.gif

אני צריכה עזרה... תמיד חשבתי שאני אולי נמשכת גם לבנות למרות שהתמקדתי יותר בבנים... עד עכשיו... עכשיו פתאום אני מתחילה להתעניין יותר בבנות, מסתכלת,בודקת... אבל אני לא יודעת איך לדעת את זה בוודאות!...

b a r00

New member
היי לך..

בעיקרון, אין דבר ספציפי שאת צריכה לעשות כדי לדעת מה את.. הבלבול הוא חלק מהאי וודאות.... אבל את יכולה לנסות דברים עם בנות.. ותראי מה את מרגישה.. פשוט תזרמי, תנסי...ואז אני בטוחה שהדברים יתבהרו... לכל דבר-אני פה
סופ"ש מהנה.. בר

jorden41

New member
יחי האי וודאות...

אני ממש מבולבלת בקשר להכל.. חברה שלי שיכנעה אותי להצטרף לאתר מקושרים.. הכרתי כמה בנות חמודות ואולי יתפתח מזה משהו.. מקווה שכן :)) טנקס על העצה!!
ירדן

W a r r i 0 r

New member
שלום לך!

קודם כל קבלי
ענק על ההתמודדות הלא פשוטה שלך, לדעתי האישית? אל תנסי ליפול להגדרות, ולהדביק לעצמך תוויות של "סטרייטית", "לסבית" וכו פשוט תזרמי עם החיים, תנסי להינות מהם, לא משנה אם זה עם בחור או בחורה. בכל מקרה מאמי, שיהיה לך בהצלחה, וכמובן את מוזמנת להישאר בפורומינו הקטן. לכתוב, להגיב. קבלי
חם על חשבון הבית.

jorden41

New member
חחח טנקס!

כן חשבתי על זה שזה עדיין מוקדם מדי ומיותר לנסות לשים לזה שמות ולקרוא לזה בהגדרה... לא צריך כרגע... זה סתם עוד יותר מבלבל... אני אשאר :))) תודה

את לא צריכה לדאוג דבר ראשון....

קחי לעצמך את הזמן ותנסי לברר עם עצמך מי את, גם אני אישית דיי מבולבלת עם עצמי ככה שאני מבינה אותך.

למעלה