galil35

New member
תוכנית הרדיו הכי עליזה בגליל העליון

"גאים בגליל" תוכנית הגייז הראשונה בגליל העליון משודרת מזה כמה שבועות מידי יום רביעי בשעה שמונה בערב בתדר 106 אפ.אם. בתוכנית פינות מגוונות בכל נושא הקשור לקהילה ההומו-לסבית. מידע על המתרחש בסניף גאים בגליל בקרית שמונה, מסיבות, חדשות אזוריות ארציות ועולמיות והכל שלנו, של קהילת ההומואים, הלסביות ומי שבניהם. אתם מוזמנים ליצור קשר לאולפן במהלך השידור בטלפון 6942273 או בפקס (במשך כל ימות השבוע) 6942246 ולציין שפקס זה מופנה לתוכנית גאים בגליל. כמו כן, הסניף שלנו פעיל בימים א,ג,ה ושבת בשעות הערב וניתן גם להתקשר אלינו לשם בטלפון 6950690. נשמח להשמיע לכם שירים שתבקשו, ד"שים שתמסרו או כל דבר אחר בגדר הטעם הטוב. האזנה נעימה לכם. צוות גאים בגליל מיקי וארז

../images/Emo41.gifהזמנה לאירוח../images/Emo41.gif

ענת קלו לברון, מנהלת תחום XP במייקרוסופט ישראל תתארח היום בפורום חלונות, ותענה על שאלות הגולשים בכל הנוגע למערכת ההפעלה החדשה (ומערכות הפעלה קודמות). ציבור הגולשים מוזמן לקחת חלק באירוח לפרטים נוספים

DJNYC

New member
דעתי.

זה לא לגיטימי ונחמד וזה לא מגעיל ומנצל. כל אחד מזין את הבעיתיות של השני.. זו מערכת יחסים של Co-Dependency והיא מבוססת על בעיתיות (כנראה)

../images/Emo124.gif יש לנו כתובת חדשה!

בשעה טובה, כיאה לפורום גאווה במקומותנו, יש לנו כתובת קלה, פשוטה וגאה. נא רשמו לפניכם: http://pride.tapuz.co.il זה יתחיל לעבוד תוך יום-יומיים (כלומר זה לא עובד כרגע), אז עכשיו כולם יוכלו למצוא אותנו בקלות, והפכנו לקהילה
ית גאה.
(
)

Flicker

New member
רגע רגע, ככה חוזרים?

ככה סתם אתה חוזר אחרי העדרות ולא עושים חגיגה? איפה תרועת החצוצרות? איפה המתנות? איפה הכיבוד??
ברוך השב

ואני לתומי שרשרתי... ../images/Emo120.gif

...את הודעת ברוך שובי במקום המיועד לכך, אבל אתה צודק - לא מספיק. הנה תמונה אחת שלי בהפגנה. ע"מ לחלוק אתכם את חווית הגאווה הרומאית יצרתי גלריה זמנית בה תוכלו לראות עוד כמה תמונות מהכנס וההפגנה ברומא.

Thenigma

New member
יומנו של חייל קרבי....

שלום לכולם הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע איפה ואם יש עדיין את יומנו של חייל קרבי. קראתי אותו בזמנו אבל... אז אם מישהו... אני אשמח... תודה...

טל קר

New member
הכותב השתחרר מצה"ל בטרם עת

בעקבות טראומה מתאונה שהיה עד לה, ולכן סיים את כתיבת היומן. אני לא זוכרת איפה קראתי את זה, בקשת של חודש דצמבר או בזמן הורוד של חודש דצמבר, אבל באחד מהם היה ראיון עם הבחור.

Thenigma

New member
קראתי את זה גם...

אני יודע שהוא השתחרר מהצבא...אני לא מחפש את ההמשך אלא את מה שהוא כתב עד אז...... תודה בכל מקרה :))

רוייקו

New member
*מישהו יכול לעזור לי במציאת הודעה

מיוחדת במינה שנכתבה פה ? כתבה אותה איזו אחת שאינני זוכר את הניק שלה.. למיטב ידיעתי היא טרנטוויסט (אלוהים יודע איך כותבים את זה ...) היא כתבה על הופעה של דנה אינטרנשיונל אליה הוזמנה יחד עם זוג חברים .. חיכתה בחוץ ובסוף נעלמה משם, לאחר שהבינה שצריכים משכנתא... מישהו יודע במי מדובר ? שאוכל לפחות לחפש אחר ההודעה שלה בארכיון.. לא מוצא את ההודעה. תודה מראש

../images/Emo26.gif היום בפורומים - אירוחים

האם אמרו לך פעם את המשפט "יש לך פוטניאל אבל...."? האם תהית מה זה ריטאלין? האם אתם בכלל יודעים מה היא "הפרעת קשב" (לא, זו לא בעיית שמיעה) פורום הפרעות קשב, ריכוז ולקויי למידה מארח את ד"ר דיצה צחור, שתוכל לענות לכם על כל אלה ועוד. לפרטים נוספים על האירוח בפורום הפרעות קשב דובים מרקדים, אבל בני אדם? מה זאת אומרת להיות ערבי ישראלי, ואולי פלשתינאי תושב ישראל? בפורום דו קיום יתארח הסופר סייד קשוע, מחבר הספר "ערבים רוקדים", וישוחח עם גולשים על ההווייה הישראלית ערבית או הישראלית פלשתינאית. לפרטים נוספים על האירוח בפורום דו קיום. הגולשים מוזמנים לקחת חלק בדיונים. גלישה מהנה

טל קר

New member
הרצאה ביום שישי 1.2.2002,

בשעה 10:00 בנין נפתלי אולם ונצואלה 527, אוניברסיטת תל אביב. המרצה: ד"ר דלית באום - פעילה פמיניסטית, מרצה בנושאי מיניות ומגדר ומתמטיקאית. "שלושת רבעים מחפשים אהבה" על הפמיניזם הרדיקלי בישראל פמיניזם השטח בישראל מתחבט בעשור האחרון בין אסטרטגיות פעולה וקואליציות שונות. מדיניות הרבעים, שחייבה יצוג שווה למזרחיות אשכנזיות פלסטיניות ולסביות שורדת רק כמס שפתיים. קבוצות זהות כמו גם קואליציות אד הוק חוששות לחרוג מסדר יום ממוקד וצפוי ובכך מצייתות למערכי שליטה ובידוד קיימים. בהרצאה אתאר מספר התארגנויות בהן לקחתי חלק בשנים האחרונות כלסבית אשכנזית. ביניהן: הכנס הפמיניסטי הארצי, בית הספר הקהילתי לנשים, קואליצית נשים לשלום, כביסה שחורה, והקואליציה הנוכחית של ארגוני נשים נגד פורנוגרפיה. בכל מקרה אבחן את ההתמודדות עם שונות את הפירוש הניתן לאחיות (סיסטרהוד) ואת תפקידן של הנשים הלסביות. בתוך כך, אתאר את השינויים שחלו בפמיניזם הלסבי עצמו עם עלית התנועה ההומוסקסואלית הליברלית ואתייחס לשמועות המוקדמות על מותו"

למעלה