../images/Emo34.gif הודעות ../images/Emo32.gif

אתם מוזמנים לשרשר לכאן כל הודעה שאינה קשורה לנושאים הנידונים בפורום.

מחר, יום חמישי, במועדון "לילה" בירו

ביום חמישי במועדון "לילה" בירושלים חוגגים יום הולדת לסער (שוש) נתנאל, ולכבוד המאורע יעלו ויופיעו בדראג : דיווה די, ליידי די, ציונה פטריוט, גלינה פורדברה, וכמובן עבדתכם הנאמנה- טלולה בונט. מועדון "לילה" - ימי חמישי- מסיבות גייז ובוצ´- רחוב הנביאים 59 (בחניון), מרכז העיר, ירושלים. C U TALULA

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif עד שכתבתי כזאת הודעה ....

ארוכה ויפה ואף אחד לא מתייחס אליי.............. ווווההההההההה (בכי)

whiteangel

New member
להיות חופשי../images/Emo34.gif

אני רוצה להזמין אתכם לבקר באתר "להיות חופשי" המיועד לנוער 13-23 הרואים עצמם שייכים לקהילת ההומוסקסואלית בישראל. האתר מנהל גם מס´ פורומים, מועדון חברים אשר מספק הטבות לחברי המועדון וכן הנהלת האתר נותנת לכל אחד אפשרות לבחור נושא לפורום ולנהל אותו. כנסו, תראו, תתרשמו ומי יודע אולי נפגש?

שת"פ בין בסט שופינג לגו-גיי ../images/Emo34.gif

אני שמח לבשר שמדור ´כלכלה ורודה´ בבסט שופינג מתרחב. לאחרונה יצרנו שיתוף פעולה עם רשת גו-גיי, שנוסף על שיתוף הפעולה שיש לנו עם עיתון "הקשת". בכך הופך מדור כלכלה ורודה, למדור היחיד ברשת שמרכז בתוכו כתבות מעניינות מתוך שלושת המגזינים הגדולים במדינה לקהילה ההומו-לסבית: 1. המזגין האינטרנטי היומי של פריידזיין 2. עיתון הזמן הוורוד (שאתרו הוא חלק מגו-גיי) 3. עיתון הקשת. רציתי להזמינכם לקרוא את שתי הכתבות הראשונות שהתפרסמו בבסט שופינג בעקבות שיתוף הפעולה החדש: 1. מוצרי הגאווה המטופשים ביותר / טל איתן 2. ההומואים (הלא) חדשים / אור (Flicker) אני מקווה ששיתוף הפעולה יהיה לתועלת הקהילה ולהנאתכם. אני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי להודות מקרב לב לטל ולאור.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

בסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטה בכלי התקשורת האינטרנטית. ההתנדבות נעשית מהבית. ההכשרה הקרובה שלנו נפתחת ב- 28 לפברואר ומועברת על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בארץ בתחומם. מי שמעוניין להצטרף לצוות שלנו, מוזמן לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר

למעלה