הודעות מערכת

Yuval Y

New member
../images/Emo34.gif הודעות מערכת

הסקר של הפורום שואל "האם הנך מהצד של ההורים או של הילדים?" בסקר זה השתתפו עד כה 57 גולשים. רעיונות לסקר חדש ניתן רשום בתגובות.
בפורום מנהלים נתבקשתי לשנות את שם הפורום, כיוון שהוא אינו מיועד להורים בלבד, כי אם יוצר דיאלוג בין הורים לצעירים. אחת ההצעות שהועלתה היא משפחה עם גאווה מי שבעד, מוזמן לרשום
[המילה כן מוקפת ב-'|'] מי שמעוניין בשם אחר, מוזמן לרשום אותו.
נא להימנע מלשרשר להודעות "תפוז אנשים מודיע". הודעות אלה מועברות עם תפוגתן לשרשור הפרסומות.
אורחים קבועים בפורום מוזמנים להצטרף כחברים רשמיים. בברכה, יובל

FireDragon

New member
אמ..."משפחות של גאים"?

משפחה עם גאווה- נשמע לי לא ברור... אני חושב ש"משפחות של גאים", או משהו במתכונת של "הורים לילדים גאים" (שידבר לא רק אל ההורים) צריך להיות הבחירה. משפחה עם גאווה נשמע לי לא מתאים...

ת ה ל ה

New member
הורים וילדים גאים נשמע להורים

הומואים. למה צריך לשנות? לדעתי זה שם יפה מאד וקולע

nir 406

New member
הצעות../images/Emo183.gif

עניין של גאווה משפחה לעניין מי מפחד מגאווה? זה ההצעות שלי. תבורך יובל.

Yuval Y

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif הפורום נשאר בשמו...

הרעיונות יפים, אך גם אני וגם דליה חושבים שאין טעם לשנות את השם. להלן תגובה שרשמתי:
גאוות המשפחה נשמע כינוי מרשים ביותר. אבל עדיין, נשאלת השאלה, האם זה הדבר שימנע מהורים לבקר בפורום? האם כל ההורים הינם חשדנים או מפוחדים שאיזה מתבגר ינסה בכוח לכפות עליהם את דעתו? היו לי מספיק חיכוכים עם אבא שלי, שחשב שאני במלחמה איתו... הורה למתבגר- היה מתבגר בעצמו. הוא מכיר את הרעש, הוא מכיר את הבדידות, הוא מכיר את הכאב. הוא רואה איך הנער נהפך להורה, ולעיתים, לחיקוי של הוריו. הורה להומו/לסבית/בי/טראנס- ברוב מאוד גדול ומאוד רחב של המקרים - לא היה כזה בעצמו, ולכן- הוא לא מכיר את הכאב, לא מכיר את הבדידות, לא מכיר את הבעיות והקשיים- ודוקוא מסיבה זו הוא צריך להכיר אותם. הורים אחרים- לא יספקו לו את ההבנה הזאת, ואם כן- הרי הם רק יאמרו לו את השקפתם, את מה שהם הבינו מהילדים. אלא אם מדובר בהורים שחברים וותיקים בתהל"ה [תמיכה להורי לסביות והומוסקסואלים], והם אכן יגיעו עם הזמן לפורום. כרגע, מייצגת את תהל"ה דליה, בכינוי ת ה ל ה. העליתי את הצעתכם בפורום, ולפי התגובות שקיבלתי, אין צורך לשנות את שם הפורום. בברכה, יובל

אמא גאה

New member
לא שם הפורום יביא את ההורים

וגם לא ימנע מהם להכנס לכאן אלא התכנים ומה שנצליח לצקת לתוך הפורום. אם יתנהלו פה דיונים עניינים שיוכלו לעניין הורים אני מקווה שעוד הורים יגלו יעניין ויחפשו תשובות בפורום.

Yuval Y

New member
אכן כך ../images/Emo13.gif

אני מנסה ללקט [ככל שהמחשב מאפשר] הודעות נבחרות ושם אותם בדף הראשי של אתר תהל"ה

../images/Emo26.gif

איני חושבת שיש צורך לשנות את שם הפורום, הוא ברור ומזמין. לפי דעתי, ברור מאליו שגם (ובעיקר) ילדים-נוער-מבוגרים גאים מיוזמנים לבקר ולעזור.

למעלה