ההופעה ב Springfield, MO

music again

New member
איזה מותק!!!!!!!!!

הוא כזה בונבון... פשוט לאכול אותו......
אם ימציאו דובי קטן שנראה כמוהו, אני אקנה מייד ואז הלילות שלי יהיו באמת טובים... ואני גם בכלל לא ארצה לקום לעבודה... אלא אם אני אחליט לקחת אותו איתי לעבודה.... אבל אז אני בכלל לא אעבוד, כי כל היום אני אשחק בו.....

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך הוא צועק מבהלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אני מתה על הנסיכה העדינה הזו פשוט מתה עליוווווווווווווווווווווווווווווווו

nini18

New member
הוא לא זכה :( גסטין ביבר זכה ../images/Emo4.gif לא שזה לא

היה ברור אבל עדין....

ר ו ח ל י

New member
מה קורה למוזיקה?!? ../images/Emo122.gif

זאת כבר תקופה ארוכה שמהמוזיקה מתדרדרת אבל בשבועות האחרונים במיוחד. מי שולט במצעדים קייטי פרי,קאשה, ביבר ועוד כל מיני וונאבי'ז. אוקיי אז חלק מהשירים האלה כיפיים ואחלה לשמוע אותם במסיבות וכאלה אבל אין לי שום הערכה לאותם זמרים.. אני מרחמת על הילדים והנוער שצריך לגדול על זמרים שטחיים שלא מהווים שום מודל לחיקוי או הזדהות כמו ג'סטין ביבר למשל. אי אפשר למצוא שיר איכותי אחד בטופ, כל השירים האיכותיים והטובים באמת נבלעים באמצע- תחתית הטבלה. לא יודעת, אותי זה מעצבןן ועוד יותר מעצבן שאדם הולך להפסיד המון מועמדויות ואולי פרסים בגלל הילד הזה שאפילו קצת נראה שיותר מוערך מאדם.

InbarKiii

New member
צודקת אבל..

"זמרים" כמו ג'סטין ביבר זה טרנד חולף. לפני שנה זה היה ג'ואנסים\מיילי סיירוס ולפני זה כל שטות אחרת. והנה, את שומעת מהם עכשיו? ממש לא. למרות שככל הנראה תמיד יהיה משהו חדש אבל זה לא כזה נורא. להפסיד בטקס פרסי ילדים זאת לא טרגדיהההה ואני מאמינה שבפרסי מוזיקה אחרים יש לאדם המון סיכויים..אם לא השנה אז בשנים הבאות כשהוא יעלה ויצליח עוד יותר

למעלה