אמא גאה

קוויני

New member
../images/Emo34.gifאמא גאה

שלום לכם באי הפורום אני רוצה לשתף אתכם בבשורה משמחת שקיבלתי השבוע. אחד מילדי הומוסקסואל. השבוע הוא סיפר לי על החלטתו להינשא לבן-זוגו. הם חיים יחד כבר כמה שנים. אני גאה ומאושרת לספר לכם זאת. מאחלת לכולכם אושר. שבת שלום קוויני

Nizzan Cohen

New member
הכיצד הם נישאים ?!

עדיין יש דיון בנושא הזוגות החד מיניים... ישנה אפשרות כלשהיא לנישואין חד מיניים בארץ ?!

resputin

New member
ואם אינני טועה

עיריית ת"א מספקת אופציה לרישום חוקי של זוגות חד מיניים לקבלת הקלות זוגיות כזוגות רגילים, מה שנחשב הכרה כבני\בנות זוג לגיטימיים.

resputin

New member
ועדיין, במדינה כמו שלנו,

שמי שלומד אזרחות ובמקרה גם תקשורת יבין כיצד המדינה שלנו נבדלת ממדינות אחרות, הרי שאפשר לומר כמעט בבטחה -בין אם נרצה או לא- שמתן זכויות שוות להלב"טים כשל זוגות סטרייטים לא יקרה בקרוב, עולה השאלה האם עדיף משהו מכלום. יש שיסתכלנו על זה כמאבק בחוקתיות המפלה הקיימת, ו'נתינת אצבע', ויש שיסתכלו על חצי הכוס הריקה בבוז ויגידו ש'יותר טוב כלום מכמעט וכדאי שמישהו יפתח את העיניים שם בממשלה'. לדעתי ת"א יוצאת בצעד גדול, מקדמת את זכויות ההלב"טים שהרי שווים לסטרייטים והממשל פועל במתכונת מפלה לגביהם בגלל קשיים שונים, כדוגמאת דת, ומנסה ליצור סוג של שיוויון או לנטות כלפיו.

Nizzan Cohen

New member
ההבדל היחיד שצריך להיות קיים לדעתי

הוא אולי בהגדרה "נישואין". זוג הומוסקסואלי שבוחר לבלות את כל חייו יחד וזוג הטרו שבוחר את אותה בחירה - צריך לקבל אותן זכויות. אבל התואר "נישואין" הוא תואר דתי.. וככזה אני מבין למה הוא נגיש רק לסטרייטים - כי היהדות מה לעשות, לא אוהבת זוגות חד מיניים. אבל פרט לשם ההסדר - ההסדר צריך להיות זהה. אז נגיד שבמקום נשואים יקראו להם "בני זוג לחיים" - אני עוד מסוגל להבין...

DecayCell

New member
ומי שולט ביהדות?

אם רב רפורמי מחתן שני דברים - זה עושה אותו לא יהודי? למה? כי הרב עובדיה אמר? ואם ישנה דת חדשה שמאפשרת נישואים חד-מיניים? זה גם לא נחשב? מוסד הנישואין צמח אל תוך הדת מכורח המצב שהתקיים בעבר הרחוק, ועתה הוא הופקע לידי המדינה (אחרת אין הסבר לנישואין האזרחיים הנהוגים בהרבה מדינות נאורות, שאין בינם ובין דת כלשהי שום קשר).

featherhead

New member
../images/Emo101.gifלמה ז-ה לא מפליא אותי?../images/Emo101.gif

מר ארנולד שוורצנגר פותח את פיו ומוכיח כמה נאור הוא.

קוויני

New member
,תודה../images/Emo34.gif

תודה לכל המברכים ולכל מי שהתייחס להודעתי. בסופו של דבר הטכס יהיה בחו"ל,עם המשפחה, עוד לא ברור היכן. בארץ נערוך אירוע למשפחה המורחבת ולחברים. יום טוב קוויני

למעלה