חחח גדול!!!
R Ripelll New member 24/8/05 #22 עוד אחת...../images/Emo68.gif ויקו: "מיה, תגידי,איזה מזל בגלגל לדעתך המזלות הוא המזל הכי מבאס?" מיה: "אוסאה, אוביו קה מזל בתולה,בגלל שאחרי פעם אחת נגמר המזל..."
עוד אחת...../images/Emo68.gif ויקו: "מיה, תגידי,איזה מזל בגלגל לדעתך המזלות הוא המזל הכי מבאס?" מיה: "אוסאה, אוביו קה מזל בתולה,בגלל שאחרי פעם אחת נגמר המזל..."
R Ripelll New member 24/8/05 #25 אז ככה הולך המשחק... או.קיי... המשימה היא... (אני לא אומרת למי, כל מי שרוצה יעשה...) טאדם טאדם: מקודם עשינו בדיחה עם הדמויות של רבלדה, עכשיו אני מבקשת שתעשו חידה שמו כמו.... מה קורה כשמיה חופפת את הראש ורואה שכתוב על השמפו "לשיער יבש"? (תשובה למטה) היא מבקשת מויקו חדש, כי לה יש שיער רטוב....
אז ככה הולך המשחק... או.קיי... המשימה היא... (אני לא אומרת למי, כל מי שרוצה יעשה...) טאדם טאדם: מקודם עשינו בדיחה עם הדמויות של רבלדה, עכשיו אני מבקשת שתעשו חידה שמו כמו.... מה קורה כשמיה חופפת את הראש ורואה שכתוב על השמפו "לשיער יבש"? (תשובה למטה) היא מבקשת מויקו חדש, כי לה יש שיער רטוב....
S Sonia La Rebelde New member 24/8/05 #26 פסול../images/Emo128.gif מתי תבינו!../images/Emo142.gif שאין לכל מי שרוצה! רק לשלוש מסויימים דיי נשבר כבר לפסול משימות! תבחרי משימה אחרת ותבחרי אנשים!
פסול../images/Emo128.gif מתי תבינו!../images/Emo142.gif שאין לכל מי שרוצה! רק לשלוש מסויימים דיי נשבר כבר לפסול משימות! תבחרי משימה אחרת ותבחרי אנשים!
R Ripelll New member 24/8/05 #27 אבל אני לא מכירה ת'חוקים.... או.קיי, אז המשימה היא ל: דקלה גבי ו...הילה
R Ripelll New member 24/8/05 #32 המשימה שלי../images/Emo70.gif ../images/Emo68.gif המשימה היא ל... דקלה הילה גבי טאדם טאדם: מקודם עשינו בדיחה עם הדמויות של רבלדה, עכשיו אני מבקשת שתעשו חידה שמו כמו.... מה קורה כשמיה חופפת את הראש ורואה שכתוב על השמפו "לשיער יבש"? (תשובה למטה) היא מבקשת מויקו חדש, כי לה יש שיער רטוב....
המשימה שלי../images/Emo70.gif ../images/Emo68.gif המשימה היא ל... דקלה הילה גבי טאדם טאדם: מקודם עשינו בדיחה עם הדמויות של רבלדה, עכשיו אני מבקשת שתעשו חידה שמו כמו.... מה קורה כשמיה חופפת את הראש ורואה שכתוב על השמפו "לשיער יבש"? (תשובה למטה) היא מבקשת מויקו חדש, כי לה יש שיער רטוב....
ס סוכריה16 New member 24/8/05 #33 חחחחחחחחחחחח אבללמנה כל משימה אני צריכה לעשות!?? חחחחחחחחח ותמיד הכל לא מצליח לי.. מה שאמרת עכשיו זו יותר בדיחה.... חחח
חחחחחחחחחחחח אבללמנה כל משימה אני צריכה לעשות!?? חחחחחחחחח ותמיד הכל לא מצליח לי.. מה שאמרת עכשיו זו יותר בדיחה.... חחח
S Sonia La Rebelde New member 24/8/05 #35 נכון!../images/Emo142.gif אין לו זמן! בכל זאת יש לו 2 פורומים לנהל! וברונו כנראה רגיל אבל גם הוא לא משתתף! אולי כי אין לו זמן!
נכון!../images/Emo142.gif אין לו זמן! בכל זאת יש לו 2 פורומים לנהל! וברונו כנראה רגיל אבל גם הוא לא משתתף! אולי כי אין לו זמן!
R Ripelll New member 24/8/05 #36 או.קיי...../images/Emo68.gif אז במקום גבי תהייה רוית (ראיתם איך אני פותרת הכל בשניה? אין עלי....)