שאלה.. יש אתר שממנו אני יכול להשיג את העונה הראשונה????
B Black Jane New member 12/8/07 #5 כרגע לא יצאה הודעה מגורם רשמי. ישנן שמועות, אך גם אם תהיה - לפני זה תעלה טלנבולה העונה לשם הזמני "הדוגמניות", מטעם הוט. ככה שגם אם תהיה, סביר להניח (יש מקום לטעויות ) שהעונה לא תהיה בזמן הקרוב. בקיצור, כנראה שלא
כרגע לא יצאה הודעה מגורם רשמי. ישנן שמועות, אך גם אם תהיה - לפני זה תעלה טלנבולה העונה לשם הזמני "הדוגמניות", מטעם הוט. ככה שגם אם תהיה, סביר להניח (יש מקום לטעויות ) שהעונה לא תהיה בזמן הקרוב. בקיצור, כנראה שלא
T tuti32 New member 13/8/07 #11 בבקשה עזרה!!! מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה שם השיר שהיה ברקע כאשר תום ויעל היו במיטה?! כשתום ישן אצלה.....פליזזז...
בבקשה עזרה!!! מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה שם השיר שהיה ברקע כאשר תום ויעל היו במיטה?! כשתום ישן אצלה.....פליזזז...
D danit1234 New member 13/8/07 #14 ../images/Emo45.gif אשכרה ../images/Emo6.gif טוב שיר יפה והשיר.. נקרא Total Eclipse Of The Heart של Bonnie Tyler
../images/Emo45.gif אשכרה ../images/Emo6.gif טוב שיר יפה והשיר.. נקרא Total Eclipse Of The Heart של Bonnie Tyler
K khzh120 New member 13/8/07 #20 עדיף שבשרשור אחד לאוף../images/Emo66.gif תכתוב- שאלות למפגש הVIP במקום להציף בשרשורים שעושים חיים קשים לשקול ברצינות
עדיף שבשרשור אחד לאוף../images/Emo66.gif תכתוב- שאלות למפגש הVIP במקום להציף בשרשורים שעושים חיים קשים לשקול ברצינות
B Black Jane New member 12/8/07 #7 זה מזכיר לי שפעם היינו מחליפים קלטות של פרקים אז מי שרוצה את הפרק הראשון והאחרון של אזמרלדה
B Black Jane New member 13/8/07 #9 מה, הייתי חולת 'ויוה'. אה, ויש לי גם את הפרק האחרון של 'בובה פראית' (פעמיים! ) ועוד ועוד ועוד...וגם 5 פרקים ש-ל-מ-י-ם של לגעת באושר! האאאא
מה, הייתי חולת 'ויוה'. אה, ויש לי גם את הפרק האחרון של 'בובה פראית' (פעמיים! ) ועוד ועוד ועוד...וגם 5 פרקים ש-ל-מ-י-ם של לגעת באושר! האאאא