יום חמישי

לחוץ לי!../images/Emo10.gif

אנגלית - סתם כזה, היא נתנה לי 73
חייבת לשפר את המחצית הזו. היסטוריה - אהמ, הרצל? המורה הזו דוחפת את הדעות שלה בכל מקום פשוט! היא הגיעה מהרצל לדיבר על התנחלויות ובגין
תנך - מבחן. קשה ממש! אבל בסדר, עשיתי הכל בסוף. ואני מפקפקת רק בחצי תשובה ככה שיהיה בסדר. אני מקווה. לשון - באו אלינו מאוניברסיטת חיפה או משהו. תנך - כולם בכו לה על המבחן והיא רק אמרה 'בגלל כל אלו שלא ניגשו המועד ב' יהיה רק בסוף השנה והוא יהיה קשה מאוד'. יאי. קיצר, ממחר צריך גם ללמוד למת'

אהמ,

המועדי ב' שלנו מרוכזים בסוף כל מחצית. מותר לעשות רק 3. ומתוך כל מיני אשכולות וכזה... אז תנך זה עם היסטוריה, ככה שאני שומרת את המועד ב' הזה למקרה חירום בהיסטוריה[בכל זאת מגן וזה.]

hadarinke

New member
היסטוריה עד המוות :|

הרצל הרצל הרצל, מה עוללתי לך? לך תחפש מה לעשות- משועמם! קיצר לומדת עוד 11 עמודים ככה, בין לבין הולכת עם אמא לקנות סווצ'רט בחצי מחיר[D:] מבלובירד, וחולצה מפול אנד בר.. חברה שלי נשארת עוד לילה בבית חולים... אני ממש מקווה שזה יעבור לה כבר! :(

EizoTop

New member
../images/Emo10.gif

איזה יום מעפןןן כמו כל יום חמישי שיש לי... שעה ראשונה - מחשבים... שעה שנייה - ספרות שעה שלישית - חמישית ראינו סרט איזו מחנכת יש לנו
שעה שישית עד תשיעית היה מבחן במחשבים... ואז חזרתי הביתה לשעה, אכלתי, וישר נסעתי ללמוד ב-4, עד 21:20 :( אבל זו כבר שגרה...

How I Disappear

New member
התחיל מעפן ונגמר ב../images/Emo99.gif

חחח שעה ראשונה, שנייה ושלישית- לשון, חח השעתיים הראשונות היו נצח אבל השעה השלישית דווקא עברה מהר שעה רביעית- רובוטיקה [שהיה אמור להיות לנו תנ"ך], עשתה לנו שיעור חופשי חח שעה חמישית ושישית- שעתיים חלון, ובהפסקה בין לבין ילדה אחת הציעה לי לבוא איתה מחר לסרטטטט !!
חח שעה שביעית, שמינית ותשיעית- מחשבים, היא פתרה את המבחן ואז עברה איתנו על עוד קצת חומר שאנחנו חייבים להספיק ..

PerfectSP

New member
../images/Emo41.gifתעודות../images/Emo41.gif ../images/Emo190.gif

שונאת תעודות>< מה זה הטרנד החדש פתאום,שכותבים רק במספרים שלמים,ז"א רק 90 או 85. תנ"ך - 90 [פפ,לא יכל להעלות קצת הערכת מורה מהציון של המבחן,הא?] היסטוריה - 100 [אין התנגדות.] ספרות - 70 [גם טובXD] לשון - 85 [גם לך קשה הערכת מורה או משהו?] דוברי אנגלית - 85 [><] ערבית - 100 [אין התנגדות^^] מתמטיקה 5 י"ל - 95 [למה לא 100 הא?!המבחן האחרון היה 99!!] פיזיקה - 100 כימיה - 95 [כמובן,שום הערכת מורה.כי אם הממוצע שלי הוא 97 אז זה 95] ביולוגיה - 80 [אני אחת הסוסות בכיתה,כולם קיבלו איזה 60 במבחן חוץ ממניXD ] גיאוגרפיה - 95 [מערערת.זה יהיה 100.] חנ"ג - 60 [גם זה בדוחקXD כלבה,היא אומרת שיש מבחנים שאני צריכה להשלים,אבל היא לא אמרה לי אפעם - 'לכי תשלימי'! כאילו את תסתרי את עצמך טוב?!] צדק חברתי - הערכה תינתן בסוף השנה [XDDDDDDDDDD] ממוצע 91. חיסורים:44 [זה צריך להיות 42,מורים מפגרים] איחורים: 4 הוצאות : 4 [מסתבר שביום שהייתי חולה,יש לי 4 הפרעות בביולוגיה.. כאילו הפרעתי לה נפשית או משהו.גם כן עובר לערעורXD ] תעודה מעפנה

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

בוא נגיד שאפשר להשתפר

מה הבעיה שלך?../images/Emo12.gif

התעודה מעולה! ספורט לא נחשב וספרות... תשפרי. אבל היא באמת ממש טובה.

PerfectSP

New member
חח תודהD: ../images/Emo190.gif

פשוט יש כמה ציונים שממש עצבנו אותי כי המורים יכלו לתת יותר>< בג"ג בכלל היתי אמורה לקבל 100

למעלה