avia4pets

New member
אז את לא מכירה את ליאור..בטח שיש דבר כזה../images/Emo23.gif

וסורי, אחרונה X:

Bakura

New member
תודה D:~

וכל הכבוד לגברת משגיחה-שנותנת-להעתיק~! אני לא מעתיקה בשום דבר כי אף פעם לא עשיתי את זה ואני לא יודעת, אבל XD -חננה- ואחרי זה רק מבחן בלשון וזהווווווו!!!!!!!!!!11111111111 TT________TT

sunrize1

New member
'סדר לי דירה מרווחת בחולון ואני באה להשגיח../images/Emo8.gif

bar בר

New member
את חייבת לנסות חחחח

אף פעם לא הבנתי איך אפשר לעשות מבחן בלי להעתיק... לבוא למבחן סתם ככה בלי מתח..כשבאים וצריכים להעתיק יש מתח כזה עושה את כל המבחן כיפי מקרה שקרה לפני כמה ימים במתכונת: מישהו דיבר עם המורה, חבר שלי רץ מהר לתיק שלו ליד הלוח, הוציא את המחברת וחזר למקום אחרי חצי שעה המורה שואל אותו מה זה, קיצר חבר שלי עונה לו בשיא הטמטום: "אה המורה שכחתי משהו אני בודק משהו קטן ומחזיר" המורה הזה חחחחחחחחחחחח אומר לו "טוב בסדר" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sunrize1

New member
זה עוד שום דבר,לעומת מה שהיה אצלי

חצי מהתלמידים הגיעו מצוננים ובקושי יכלו להתרכז במבחן. והחצי השני,היו בהלם,כשקראו את השאלות והבינו שהמורה שלהם לא לימד אותם כמעט חצי חומר, שעליו היה המבחן. קיצר,כולם היו בבעסה,מתוסכלים חבל'ז,נדמה שעוד שנייה יתחילו לבכות. מזל שאחד מהם הביא חוברת עם כל החומר,הגדרות וכד' ואז, לקחתי את החוברת והתחלתי להקריא להם בלחש את התשובות שלא ידעו,עד שכולם סיימו את המבחן. אין לך מושג איזה אושר הציף אותם,כמה חיבוקים ונישוקים קיבלתי ,שלא לדבר על כל הברכות והאיחולים. והגדיל לעשות אחד מהם,שאמר לי - את לא יודעת איזו מצווה עשית עכשיו,הצלת אותנו ובזכותך תהיה לנו תעודת בגרות.

bar בר

New member
כן אבל אצלך זה היה מנחמדות

כאן זה היה מטמטום של המורה מה שכן התלמידים לא עשו כלום :) את עשית... כאן היה מבצע משולב של כל 5 חחחחחח

sunrize1

New member
חמשת המוסקטרים ../images/Emo6.gif

האמת,בהתחלה הם חשבו להעתיק. היו להם כל מיני שליפים וכו', אבל הרכזת שלהם הסתובבה כל הזמן במסדרונות ונכנסה מדי פעם לכיתות ואז,אמרתי להם,שעדיף שהחומר יהיה ביד שלי,מאשר שהם ייתפסו ויפסלו להם את המבחנים. ובכל פעם כששמעתי שמישו נוגע בידית הדלת,הסתרתי את החוברת והם המשיכו "יעני" להתרכז במבחן.

שכונה!! אצלנו במתכונת בתולדות האמנות

המורה ששמר(שהוא מורה סטלן לגמרי.. מהמגמה..) אחרי שהרכז מגמה יצא מהכתה פשוט בא לאחד הילדים ואמר לו קח הנה המחברת שלך... שנה שעברה הוא פשוט אמר לכתה שהוא שמר אצלהם "טוב אני יוצא החוצה לשמור, תעשו מה שאתם צריכים.."

SCRATCHER

New member
זה לא טמטום

זה טוב לב, הם רוצים שיעתיקו. אצלנו פעם בוחנת הציעה לקחת בקבוק ולמלא למישהי מים בקולר, והשאירה אותנו בלי השגחה. אחרי שהיא חזרה, היא עוד אמרה לנו להיזהר שהתשובות שהעתקנו לא יהיו דומות מדי.

bar בר

New member
לא דיברתי על זה

סתומרת מה שהיא אומרת זה טוב לב... אבל כשיש מתכונת ונשאר ילד אחד עם המורה ובשנייה שהילד עושה אפצ'י ומוציא את כל השליפים זה כבר טמטום או כשיש מבחן ומוציאים דפים מודפסים והמורה לא שמה לב זה גם טמטום

SCRATCHER

New member
יש מצב, אני לא אומרת שאין מורים מטומטמים

אבל מניסיון, הרבה פעמים שנדמה שהמורה מטומטם ולא שם לב, בדיעבד מתברר שהוא עושה את זה בכוונה. אפשר לדעת רק אחרי הכרות ארוכה עם המורה. אם במשך השנה הוא מפגין טמטום יוצא דופן, אז סביר להניח שזה גם מה שקורה בבחינה. אבל אם רוב השנה הבנאדם לא נראה סובל מפיגור כלשהו כנראה שהוא נדבק בנגיף הטפשות רק במבחנים.

למעלה