בקשר לביולוגיה - בטח יש לך את רשימת הנושאים, תעשה חיפוש בגוגל תשב תקרא... עדיף מכלום. בהצלחה! אה ויש לי את השיטה של להבריז מהמתכונת... אבל זה בהחלט לא המלצה...
גם לביולוגיה בקושי נכנסתי השנה...התחלתי ללכת לשיעורים לפני 3 חודשים (ועוד הייתי מושעה יותר משבוע, חולה שבועיים וטיול שנתי שבוע...) היה מבחן אחד אבל הוא היה בגדול על היגיון אז איכשהו עשיתי וקיבלתי 90 קיצררררר נראה לי הולכת להיות מחר השליפות היותר מפחידות...כבר לא דפים בכתב יד שלי......דפים מודפסים שהיא הביאה.. תאחלו לי בהצלחה חחחחחחחחחחחחח
ואגיד לך עוד דבר- לדעתי מבחני הבגרות לא משקפים שום דבר,מלבד זכרון טוב וקור רוח. ישנם תלמידים שמתרגשים עד כדי כך,שהם שוכחים את כל החומר הנלמד ויש להם בלאק אאוט,אע'פ שלמדו והתכוננו וזה כ'כ לא הוגן,שהם ייכשלו.
ובכלל המבחן האחרון שאני עושה בבית הספר הזה! אני עכשיו בכיתה ח' ואני גר באיזור שאין בו חטיבות ביניים אז שתבינו מזה,המבחן האחרון שלי בבית ספר שאני לומד בו מגיל 6!!! איזה כיף!
יש כאן מישהו (או שמישהו כאן מכיר מישהו@.@) שהוא וטרינר/ית שאולי רוצה עוזרת...? או יש כאן איזהשהו מקום שמסכים להעסיק מתנדבים בגיל 14 ושלושה חודשים?!>< למה כל העמותות מתחילות לאשר מתנדבים רק בגיל 16? ולמה ההורימשלי שמרנים כאלה שלא מרשים בתים זמניים? או סתם עוד חברה לכלבה השמנה שלי? מישהו...?
הם בעיקר צריכים אנשים שיישארו לאורך זמן.. אני יודעת שהוט' שלנו מחפש אסיסטנטים לבי"ח הוטרינרי בפתח תקווה, אבל לא היה מוכן לקחת אותי בגלל שאני עוד לומדת ומחכה לי צבא.. כאילו בגלל שלא תהיה לי יציבות-והם צריכים אנשים קבועים.. באסה!
הייתי מאוד רוצה להתנדב באיזושהיא עמותה, כי כל כך עצוב לי לשמוע על כל הבע"ח האלה שזקוקים לעזרה ואני לא יכולה לעשות כלום רק בגלל גיל צעיר והורים שמרנים...