bar בר

New member
מחר מתכונת בביולוגיה ואין לי כלום!! עזרה..

טוב יש לי מחר מתכונת ואין לי מחברת או מיקוד למישהו יש איזה סיכומים באינטרנט? או שפשוט אופציית השליפה הגדולה חוזרת חח

כל הכבוד שפתחת ../images/Emo32.gif

ואז שרשרת לתוכו
בקשר לביולוגיה - בטח יש לך את רשימת הנושאים, תעשה חיפוש בגוגל תשב תקרא... עדיף מכלום. בהצלחה! אה ויש לי את השיטה של להבריז מהמתכונת... אבל זה בהחלט לא המלצה...

bar בר

New member
אין לי גם את זה

גם לביולוגיה בקושי נכנסתי השנה...התחלתי ללכת לשיעורים לפני 3 חודשים (ועוד הייתי מושעה יותר משבוע, חולה שבועיים וטיול שנתי שבוע...) היה מבחן אחד אבל הוא היה בגדול על היגיון אז איכשהו עשיתי וקיבלתי 90 קיצררררר נראה לי הולכת להיות מחר השליפות היותר מפחידות...כבר לא דפים בכתב יד שלי......דפים מודפסים שהיא הביאה.. תאחלו לי בהצלחה חחחחחחחחחחחחח

sunrize1

New member
ואם במבחנים עסקינן....

מחר אני משגיחה במבחני בגרות . זאת אחת העבודות הכי כייפיות שבהם עבדתי עד עכשיו.

נעמהdj21

New member
תני למסכנים להעתיק../images/Emo152.gif

אני פונה ללב שלך
סתם סתם אני לא מעודדת עבירות על החוק מכל סוג שהוא

sunrize1

New member
אז זהו,שאצלי הם מעתיקים ../images/Emo6.gif

ואגיד לך עוד דבר- לדעתי מבחני הבגרות לא משקפים שום דבר,מלבד זכרון טוב וקור רוח. ישנם תלמידים שמתרגשים עד כדי כך,שהם שוכחים את כל החומר הנלמד ויש להם בלאק אאוט,אע'פ שלמדו והתכוננו וזה כ'כ לא הוגן,שהם ייכשלו.

sunrize1

New member
בוחנת,לא בודקת../images/Emo3.gif

"המכללה למינהל" ,אם שמעת את השם הזה...

SCRATCHER

New member
לפעמים גם זה לא עוזר ../images/Emo6.gif

במתמטיקה 04 נתנו לנו להעתיק אבל לא היה ממי להעתיק....אפחד לא ידע...

the shraga

New member
מחר המבחן האחרון שלי השנה!

ובכלל המבחן האחרון שאני עושה בבית הספר הזה! אני עכשיו בכיתה ח' ואני גר באיזור שאין בו חטיבות ביניים אז שתבינו מזה,המבחן האחרון שלי בבית ספר שאני לומד בו מגיל 6!!! איזה כיף!

מית צאן

New member
שאלה...../images/Emo119.gif

יש כאן מישהו (או שמישהו כאן מכיר מישהו@.@) שהוא וטרינר/ית שאולי רוצה עוזרת...? או יש כאן איזהשהו מקום שמסכים להעסיק מתנדבים בגיל 14 ושלושה חודשים?!>< למה כל העמותות מתחילות לאשר מתנדבים רק בגיל 16? ולמה ההורימשלי שמרנים כאלה שלא מרשים בתים זמניים? או סתם עוד חברה לכלבה השמנה שלי? מישהו...?

Bakura

New member
בעמותות אפשר להתנדב מגיל 14, לדעתי.

מה איזור מגורייך? ונראה לי שוטרינרים רוצים עוזרים מבוגרים כי מראות בוטרינריה הם לא תמיד הכי קלים.

לא רק זה..

הם בעיקר צריכים אנשים שיישארו לאורך זמן.. אני יודעת שהוט' שלנו מחפש אסיסטנטים לבי"ח הוטרינרי בפתח תקווה, אבל לא היה מוכן לקחת אותי בגלל שאני עוד לומדת ומחכה לי צבא.. כאילו בגלל שלא תהיה לי יציבות-והם צריכים אנשים קבועים.. באסה!

מית צאן

New member
אם וטרינר זה בלתי אפשרי,../images/Emo119.gif

הייתי מאוד רוצה להתנדב באיזושהיא עמותה, כי כל כך עצוב לי לשמוע על כל הבע"ח האלה שזקוקים לעזרה ואני לא יכולה לעשות כלום רק בגלל גיל צעיר והורים שמרנים...

מית צאן

New member
אני בת 14, 3 חודשים ו3 ימים../images/Emo119.gif

(החישוב היה כרגעXP) בקיצור, נולדתי ב11.3.1993

למעלה