elik70

New member
קראתי היום בעיתון ,,,,,,,,,,,,,,../images/Emo168.gif

היום בידיעות אחרונות התפרסמה כתבה על כך ששירי מימון עומדת להופיע ולשיר משירי אלביס ופרנק סינטרה במרינה בהרצליה ב28 לחודש זה ובלווי 65 נגני הסימפונית של ירושלים אז לתשומת ליבכם חברים.

MissPop

New member
צריך להיות מהמם

שירי מיימון מדהימה, הייתי בהופעה שלה והיא שרה שיר באנגלית ואין מה לדבר... יש לה את כל מה שצריך.

דניבויss

New member
אינני יודע איך זה יהיה בשירים של אלביס ופרנק

כי לאנשים האלה הייתה נוכחות ענקית וקול עם נוכחות מדהימה מבחינת צבע הקול .אבל אין ספק שמכל תוכניות כוכב נולד הזמרים הכי רצינים שיצאו משם אלה הראל סקעת ושירי מימון .כל השאר שהיו מכוכב נולד מכל התוכניות קצת מתגמדים או קצת הרבה ליד שני החברה האלה .

Jen74

New member
עם כל הכבוד לשירי, שלדעתי היא אחת הזמרות

הטובות שיש לנו בשנים האחרונות, אני מסוקרנת לראות איך היא תתמודד עם שירים של שני ענקים כאלה, הן מבחינת ההופעה עצמה, ה- SHOW והן מבחינה קולית. תוסיפו לזה את הסימפונית של ירושלים ויש לכם מופע מעניין ביותר.
מישהו מתכוון ללכת?

../images/Emo39.gif יפה ונחמד ..דעיון מצויין..במיוחד ש..

זה יהיה מאוד סימלי בשנות ה30 לממורייז של אלביס... איך סנטרה השתחל לו שם? לא יודעת...בכל אופן.. הנכון והחשוב לחשוב זה ..שחייבים למלא את האולם אז יהיו אנשים מעריצים גם של אלביס וגם של סניטרה.. וחוץ מיזה אם שירי מיימון לא תצליח כלכך בשירים של אלביס ..אז היא תצליח עם ..של סינטראה ככה..שיהיה גיבוי מענין... מה שבטוח...כולם יריעו על התעוזה ..וזה " יזרוק עליה עוד כמה נוצות "...לחיוב... והכי חשוב...צריך לזכור שזאת בחורה ..אז באופן אוטומאטי ..השירים " התנגנו " אחרת...בהתאם לטונים...וגם צורת השירה תהיה שונה בתכלית מהעיקר.. אבל מה זה משנה ...העיקר שאילו "השירים של המלך.." ושל סינטראה... על זה ..אז כבר מוחאת כפיים... אולי אפשר גם לשמוע אותם...עד לישראל...

../images/Emo31.gif ממש ממש לא !!!

הזמרים הטובים שיצאו מכוכב נולד - הראל סקעת ושירי מימון? אני לא מציג זאת כעובדה, אבל אלה בהחלט לא...הטובים. אני חושב שאם ג'קו אייזנברג לא היה הורס לעצמו, הוא בהחלט היה מוציא אלבום ראוי. לגבי שירי, היא באמת אחת הזמרות הטובות שיצא לראות מכוכב נולד. לא אומר זאת כמעריץ, אבל גם נינט ממש לא רעה. חבל שהיא עשתה אלבום כל-כך מדכא כמו לולאה אחת גדולה, בלי גוון.

דניבויss

New member
מבחינה קולית מבחינת אפשרויות ויכולות

ג'קו נחמד אבל זאת לאיכולת של גמישות ואיכות קולית כמו הראל,מבחינה זאת זה רחוק ממנו , לגבי נינט ,נחמדה אבל זמרת בינונית ,יש עוד כ100000 ברחובות ששרות מינוס פלוס ברמה שלה ,מצד שני שירי זאת הרבה יותר זמרת במלוא מובן המילה לעומת נינט .נינט זה קול קטן מינעד מוגבל יחסית ,שירי אצלה אתה שומע יכולות שכבר נישמעות רציניות הרבה יותר בכל ספקטרום. כך שנינט וג'קו נחמדים אבל נימצאים ברמה שיש מלא כאלה ,כמו שירי כבר אין הרבה וכמו הראל עוד יותר פחות ,

b a b y c

New member
הייתי רוצה לשמוע את מאיה בוסקילה

שרה אלביס ,מה דעתך דני?

דניבויss

New member
כשאני חושב עליה אני ישר חושב על היציאות האלה

שלה שתמיד היא עושים בחיקויים עליה את הצחוקים ,הגערות האלה שהיא מוציאה ,זה כאילו חלק בלתי ניפרד ממנה . אבל אין ספק שיש לה קול מיוחד. וגם לאלביס ,יש לי הרגשה שאין לה מספיק רגש של עדינות בשירה בשביל הדברים הרומנטים של אלביס .

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דניבוי..הפעם אין לך מושג כמה אתה צו

צודק!!! שירי מיימון הרבה יותר מתאימה בקולה ..מאשר מאיה... מאיה נהדרת אבל לצבע קול שלה לו מתאים לשירים לועזיים בכלל..ראיתי פעם הופעה שלה ..היא זמרת " ביתית ". זה כמו שאמיר בנעיון ילך לשיר באנגלית...חחחחחח והוא זמא מעולה ..אבל לא מתאים.. מבחינת מי שאמור לעשות את זה ....הבחירה היתה טובה כי יותר טובה משירי מיימון אין לנו ...בזירה הביתית.. לשירים לועזיים...

MissPop

New member
אני מאוד רוצה, נלך?

תגידי, יש לך עדיין את התרגומים שהיו בגלריה הקודמת? אני צריכה את התרגום שעשיתי ל ALWAYS ON MY MIND...

Jen74

New member
אם יהיה לי איך להגיע להרצליה, בכיף../images/Emo140.gif

Jen74

New member
אה, ולגבי השאלה שלך בהמשך ההודעה...

לצערי לא נמצא אצלי תרגום לשיר הזה.

Jen74

New member
זה כל העניין, בכתבה שהבאתי אליה קישור כתוב

שהכניסה חופשית.

Jen74

New member
ומצאתי גם קישור

"שירי תלווה על ידי התזמורת הסימפונית ירושלים, רשות השידור המונה 65 נגנים ושישיית "תנת'טון". אל מול הנוף הקסום והמרגיע של המרינה בהרצליה, היא תבצע 11 שירים נבחרים ואהובים של אלביס פרסלי ופרנק סינטרה, ביניהם:New York New York, Amazing Grace, Strangers In The Night, Are You Lonesome Tonight, The Wonder of You, Blue Suede Shoes, Jail House Rock. להיטי אלבום הבכורה שלה יזכו לעיבוד תזמורתי מיוחד, ובהם "השקט שנשאר", "אהבה קטנה" ו"כמה פעמים". "הדיסק הראשון שלך מתובל בפופ ומוסיקת נשמה. איך את מתחברת לאלביס וסינטרה? "יש בזה המון נשמה. אני מתחברת מהמקום של להקשיב לשירים שהם נצחיים. הם בין הזמרים הגדולים שהיו אי פעם, ואני מקווה לנסות להביא את עצמי לשם ובעיקר ליהנות מזה. יש במעמד הזה גם משהו מלחיץ, אבל צריך לקחת אותו זה למקום הטוב שבדבר. לא לפחד שלא אעמוד בזה. אפילו לא קרוב. אני ממש מצפה לזה כבר. פשוט הייתי בתקופה כזו שהרבה דברים היו מתחת לפני השטח, וזו התרגשות שהתגעגעתי אליה". איזה שיר הכי עושה לך את זה? "Always on My Mind של אלביס. ממש התעקשתי עליו". כל השאר תוכלו לקרוא בכתבה המלאה בקישור

למעלה