המופע

New member
סינגל שלישי לזמר עמית חיו "נוגע". לינק לשמיעה

"נוגע", הוא סינגל שלישי מתוך אלבום הבכורה "עולם של יופי" של הזמר והיוצר עמית חיו, שיראה אור בקיץ הקרוב. השיר הוא רוק אלקטרוני, קצבי, זורם ועדכני. לינק לשמיעת השיר: www.amithayo.com שיריו עוסקים ברגשות, רצונות, חוויות, כמיהות ומאווים מתוך סיפור חייו. לשיר הופק ווידאו-קליפ שישוחרר בקרוב. מילים ולחן: עמית חיו עיבודים והפקה מוסיקלית: ראובן חיון. שני סינגלים נוספים ברדיו: "את מצפה" ו "אני יודע". לאתר הבית של עמית חיו: www.amithayo.com האזנה ערבה!

../images/Emo212.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo108.gif

משחק "מי השגריר" של פורום ערבים ממשיך טירמיסו, המתמודד במשחק, יתארח בפורום חיי הרווקות החל מהשעה 18:00 ויציג את חיי הרווקות בחברה הערבית אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1508&msgid=99851059 סופשבוע רגוע ונעים

ליבית1

New member
לכל אוהבי החיות למיניהם.... ../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif

עמותת חבר לי רוצה להזמין אתכם לארוע התרמה ענק שיתקיים ביום ג' ה-26.6.07 בשעה 21:00 במועדון הסטייג' שבתל אביב. כל ההכנסות מהארוע יתרמו לעמותת חבר לי במטרה לאפשר למתנדבי העמותה להציל כמה שיותר כלבים לפני הרדמתם בתחנות הסגר עירוניות. את הארוע ינחה הסטנדאפיסט ניקי גולדשטיין וישתתפו בו אומנים רבים. מחיר כרטיס 50 ש"ח. לרכישת כרטיסים נא להתקשר לטלפונים הבאים: 050-7548187 או 054-5212728 שירלי www.imutz.org

חברים יש לי בעיה רצינית

אני לא יודעת איזה שיר אני אוהבת יותר:רק שלא יכאב לי או אני רוצה עוד,או דבש בכוורות,או שפעת, אני לא מצליחה לבחור את הפייבוריט שלי כל שיר יותר יפה מהשני

אני לא מצליחה לבחור פייבוריט

בהתחלה אמרתי שרק מרגיש יהיה הפיבוריט שלי אבל אחרי ששמעתי את כל האלבום אז אני לא מצליחה לבחור איזה שיר הוא הכי יפה כולם פשוט מדהימים אחד אחד

יפה שהצלחת!

ההחלטה קשה, אני בכל אופן נשארתי עדיין עם שני השירים האהובים עלי:"רק שלא יכאב לי", ו"כשהאור יעלה עלינו" שדרך אגב את שני השירים האלה אמיר אמר היום בשידור שהוא אוהב במיוחד

"מותר לך"הוא מבחינתי

השיר המושלם יש לו קצב מדהים וביחד עם המילים והביצוע של אמיר הוא מושלם
כל השירים יפים ביותר הדיסק הזה ממש מיוחד

1sHiRuSh

New member
בהחלט "מותר לך" שיר יפה מאוד

אחד הפיבוריטים גם שלי ..

TetiBETTY

New member
גם שלי!

לא הייתי כל כך צריכה להתלבט ת'אמת... מההתחלה - זה היה ה-שיר! בחירה מעולה

../images/Emo207.gifאמיר היה בMTV