oren3110

New member
להרחיק אותו מ10 משחקי ליגה? ../images/Emo189.gif

מה קרה מלחמה? השופט היה צריך לראות את זה, אם להרחיק מישהו זה אותו

eyalpolan

New member
תגובה של אוהד ריאל

עכשיו במבט לאחור אני ממש שמח על הגול הזה של מסי (כמובן שבלייב רציתי לירות לעצמי בראש כשנדב יעקובי דיווח במשחק של ריאל על הגול הזה), אבל עכשיו תירוץ השיפוט של אוהדי בארסה פשוט נמחק. עונש? לא חושב שצריך. זה לא יפה, אבל זאת באמת אשמת השופט והקוון כמו שאמר אורן. למסי לא היה מספיק זמן לחשוב על מה שהוא עושה וקשה לי לשפוט אותו כי הרבה אנשים היו עושים כמוהו במצב הזה. הלאה.. ראיתי את המשחק בצ'ייסר בת"א. מה1:2 של סראגוסה עד הדקה ה88 הייתי בלחץ כמו שלא הייתי הרבה שנים, אבל השאגה אחרי ששמענו על השוויון של טאמודו (18 שניות אחרי השוויון של רוד!) תישאר בלתי נשכחת אם ניקח אליפות בשבוע הבא. איזה כיף היום להיות אוהד ריאל. אני מקווה שכשהם יבואו לארץ הם ואנחנו נהיה במצברוח טוב ולא בדיכאון על אובדן אליפות. עונות מדהימות באירופה. גם הולנד, גם גרמניה, ועכשיו ספרד, סיפקו לנו דרמה אדירה במחזורים האחרונים.

בושו02

New member
נו באמתת מספיקקקק

די להיות כאלה יפי נפש וכל כך הוגנים פתאום זה חלק מהמשחק.. זה חלק מהיופי של המשחק.. אלה הדברים המרגשים בכדורגל ואלה הדברים שעושים אותו כל כך מיוחד וייחודי לפי דעתי שער ענק של מסי.. לא הוגן- נכון לא חוקי-נכון אבל שער מיוחד ומדהים שבתוצאה אחרת היה נכנס להיסטוריה ונזכר לתמיד אפשר היה לראות בגול הזה את הרצון והתשוקה למשחק.. במעמדים כאלה ובבמה כזאת לעשות דבר כזה זה מדהים לדעתי אז מספיק להיות כאלה הוגנים פתאום... ואם הוא היה מתחזה במקרה אחר בתוך הרחבה ודורש פנדל ומקבל אותו? זה אותו דבר.. 10 משחקים? נו באמת

yotamn9

New member
אתה לא יכול להגיד שהיה יפה לראות את זה

זה מעשה מגעיל. הוא לא צריך לקבל עונש, אבל אי אפשר להצדיק את המעשה כחלק מה"תשוקה במשחק".

kalay

New member
הגיע הזמן שיתחילו להשתמש במצלמות

באירועים מיוחדים כאלה. עד שלא יעשו את זה אין שום סיבה לקנוס אותו או להעניש אותו. אם מחליטים שהשופט הוא הסמכות במגרש אז אי אפשר להעניש שחקן בדיעבד על משהו שהשופט לא ראה.

נבחרת צעירה

היום הצעירים שלנו נגד הולנד. הימורים שלכם מה אנחנו עושים. לדעתי 1-1(טוטו תמוז)

yotamn9

New member
מה עומר בפרץ עושה בהרכב?

זה כבר מעלה תמיהה שגיא לוי העדיף אותו על ורמוט, אבל הוא העדיף אותו בהרכב על תמוז או ארבייטמן? והנה, עובדה, הוא משחק ממש גרוע. חבל שחטפנו את הגול הזה, טעות איומה של מי ששמר את המבקיע וגם טעות גדולה מאוד של אלמדון שיצא לטייל ברחבת החמש במקום לשמור על השער. או שאתה יוצא ולוקח את הכדור או שאתה נשאר בשער. בכלליות אפשר להגיד שהייתה מחצית סבירה. ההולנדים לא דורסים כמו שחשבנו. אפשר לתת שער, רק תמוז צריך להיכנס.

the scorer

New member
תמוז זה לא השחקן היחדי הטוב שלנו........

וחוץ מזה על מה שאמרת: "וגם טעות גדולה מאוד של אלמדון שיצא לטייל ברחבת החמש במקום לשמור על השער. או שאתה יוצא ולוקח את הכדור או שאתה נשאר בשער." - על המשפט הזה אומרים: "כשהשוער יוצא שיחזור או עם כדור או אם ראש"

../images/Emo45.gif

עומר פרץ לא שיחק בכלל כל השנה..שער ובישול זה מה שיש לו, למה הוא צריך חהיות בהרכב?!?!?!?! גיא לוי מאמין שההרכב שניצח לו את צרפת יצליח לו עם הולנד. תכלס שיחנו יותר טוב מההולנדים והיינו אמורים להביא תיקו

simond15

New member
כמה מפתיע שמי ששמר על המבקיע

זה לא אחר מאשר.........עומר פרץ הוא ללא ספק השחקן המצטיין,הצליח להרוס בכל מקום במגרש חחח לקראת המשחק הבא חייבים להכניס במקומו את בן שושן במקום ייני להכניס את סרור ובמקום שי מימון להכניס את דואני ואז יש סיכוי ואפשר גם להחליף שוער אבל לא סגור על זה...

הדווידס הזה שלהם שחקן....

אחלה כושר גופני, אחלה שליטה בכדור...עוד נשמע ממנו

oren3110

New member
צפדיה...

למה שלא תלך להיבחן בקבוצה בליגה ארצית? אני מכיר תליגה הזאת ובוודאות אתה יכול לשחק שם ..לא בקבוצת צמרת אבל קבוצות אחרות

oren3110

New member
אתה כולה בן 21.....וזה לא משנה לדעתי אתה יכול

לשחק עכשיו בליגה ארצית, גם בליגה א' מרוויחים תנסה מה רע?

למעלה