Thierry Henry

New member
אליפות בספרד - מרתון שידורים ישירים

ספורט 5 - סראגוסה מארחת את ריאל מדריד. ספורט 5 + - ברצלונה מארחת את אספניול בדרבי חם. ספורט 5 + לייב - מאיורקה מארחת את סביליה. האמת שמצחיק אותי מה היה קורה אם גם נגיד ולנסיה הייתה נאבקת..בטח גם השורה 5+ גולד הייתה מופיעה למעלה. בכל אופן, בהצלחה לסראגוסה, בהצלחה לאספניול ובהצלחה לסביליה! יאללה טרבל!

אני אוהד בארסה אבל לא יודע

הפעם אני בעד סביליה, פשוט כייף לי לראות אותם. קב' התקפית שאף פעם לא מוותרת

simond15

New member
יום שני בגרות באזרחות

ציון הגשה 91 אז לא צריך ללמוד חחח בואנה מה זה מסי בכח חש שהוא מראדונה אה?

ד"ר שגיא כהן..

בעוד משפט לספר: "ריאל צריכה להבקיע קודם כל את השני, ורק אז את השלישי."

z e l i g

New member
וואו

התאהבתי בליגה הזאת
כמה הלב שלי קפץ ב90 ומשו דקות האלה... אייי ריאל =)

get low

New member
מסי הזה תותח! ../images/Emo47.gif

עם כל הבלתי ספורטיביות של זה, זה פשוט אומנות!

Thierry Henry

New member
פורמולה 1 - המילטון ../images/Emo99.gif

קשה שלא להתאהב בבחור הזה..גדל פה שומאכר חדש.. נהיגה מושלמת פשוט, לא מפחד והכי חשוב פול פוזישן. פעם ראשונה אולי מאז ומעולם שאני מצליח לשמוח בנצחונות של מקלארן. בעצם מאז מיקה האקינן זה לא קרה. שיקח את האליפות מאלונסו ויהיה מושלם.

man31

New member
באמת נהג מצויין

אבל אני עדיין מעדיף את מאסה ומחכה שהוא יביא את האליפות לאדומים (הספורט היחידי שאני בעד קבוצה אדומה)

Suli

New member
מסכים על המילטון

אבל לא שמחתי על הניצחון שלו הנהיגה היתה מושלמת אבל לא היה אתגר מהפתיחה הוא פתח פער ועד הסיום גם אחרי כל הסייפטי קארס לא דגדגו אותו שאפו לסאטו שהגיע למקום שישי ולוורץ שהגיע לשלישי

Vaknin O

New member
../images/Emo6.gifדיאלוג עם אמא על הבוקר

היא נכנסה לחדר שלי לפני רבע שעה בערך והייתי ער במחשב.. אמא: היית ער כל הלילה? אני: כן אמא: מה עשית? אני: סתם, ניסיתי להשתלט על העולם אמא: מה, ולא למדת?

mg6006

New member
השער של מסי

הקדמה: אוהד בארסה מ99, חולה על כל השחקנים שם, במיוחד על מסי וכמעט בכיתי שהם עשו את המהפך שנה שעברה מול ארסנל. צריך לתת לו קנס רציני על הגול. פשוט גועל נפש. מה זה צריך להיות? הייתי נותן לו קנס, ומהיום מרתיע שחקנים בכלל להשתמש ביד. הקנס שהייתי נותן לו זה עונש מ10 משחקי ליגה ועוד קנס כספי. צריך להבין שכל מי שעושה עבירות חמורות צריך להענש.

למעלה