לונה..

New member
אויש

הממ ראיתי על זה פעם תוכנית בנשיונל ג'יאוגרפיק לפני כמה שנים. עד היום אני סובלת מטראומה קשה
לא רוצה לחשוב מה עבר עליהן...
ובאמת טוב שציינת את זה, כי איפה שקראתי זה לא הופיע...

תרתי משמע לאמצע הלילה...קינגית? לונה? כל היתר

מי ציווה מספיק במשטרה? (2 אותיות+3 אותיות) איך מתוודה הקרדיולוג? (4.2.3) הוא לא מבין והוא הכי קטן(4) רמת הדבר שהיא מסתירה כדי לשוט? (6) חליפת רובע? (5) לא תעשה בערבה? (4) אוי ואבוי. גניבה וחצי? (3.4) מת לא ביוקר.זה לא מכובד? (5) ברח מהצבא במשקה אלכוהולי? (3) כיצד ניתן לכנות בד שנקשר לאיבר התינוק לאחר הברית/צריך להדגיש זאת בקלות? (3.3.4.4.) גבינה ביקש ,נתנו לו תבן? (5)

לחי7

New member
אחרי לילה ללא

שינה, אז ממה שמוחי קולט כרגע..................
מי ציווה במשטרה: רב פקד
איך מתוודה הקרדיולוג: ידו על ליבו
רמת הדבר שהיא מסתירה כדי לשוט: רפסודה
ברח מהצבא במשקה אלכוהולי: ערק \ארק
יש לי כמה השערות לגבי האחרים.. אבל כמו שאמרתי....קו מחשבתי לא צלול כרגע..עייפה מידי.... לילה טוב

כיסוף H

New member
והנה עוד שניים

מת לא ביוקר, זה לא מכובד - זלזול ברח מהצבא במשקה אלכוהולי - ערק

../images/Emo32.gif

אני חושבת ששמתי כבר קישור פעם, אבל הוא לא היה כל כך תקין.. אז אני שמה חדש, לפליקס. זה הקליפ הראשון של אחת החברות הטובות שלי.. ויש לי תחושה שתוכלו להזדהות עם המילים... (אלול להיות טריגרי..)

efratushb

New member
וואאווו

כל כך מרגש, ממש עברה בי צמרמורת על מי נכתב השיר?

לונה..

New member
הממ

מה הסיכויים שמישהי כאן ערה עכשיו? מסר יהיה מצוין... לילה טוב

קינגית7

New member
חידה...

תסריטאית הולנדית שקיבלה אזרחותה במרמה ובעקבות התסריט שכתבה, נרצח במאי הסרט ואף נפלה הממשלה לפני כשנה. מי היא האשה ומאין הגיעה (תמונה תתקבל בברכה) מהי האג'נדה שלה?

לונה..

New member
אוקיי

זה היה ממש מעניין. אייאן הירסי עלי (Ayaan Hirsi Ali), פוליטיקאית וסופרת הולנדית ילידת סומליה, הידועה בביקורתה החריפה על האסלאמיזם. ב-1992 ביקשה משפחתה להשיא אותה בניגוד לרצונה לגבר שאותו מעולם לא פגשה, קרוב משפחה מרוחק. היא הייתה אמורה לטוס לקנדה על-מנת לפגוש אותו, אבל במהלך עצירת ביניים בגרמניה נמלטה להולנד, וביקשה שם מקלט מדיני. בבקשתה למשרד ההגירה שיקרה בקשר לתאריך הלידה שלה ולשמה האמיתי, במטרה להקשות על משפחתה למצוא אותה. פרסמה מאמרים המבקרים את התרבות המוסלמית, ובפרט את יחסה אל נשים. כתבה את תסריט סרטו האחרון של ת'יאו ואן גוך, 'כניעה', המבקר את היחס לנשים באסלאם. ואן גוך נשחט, בצורה המזכירה טכס קורבן מוסלמי, ברחובות אמסטרדם, ב-2 בנובמבר בשל הביקורת שמתח על האסלאם באמצעות הסרט שביים על חיי הנערות האסלאמיות שהוריהן וקרוביהן מפעילים עליהן אלימות פיזית כדי שיתחתנו עם מי שהמשפחה בחרה. הפתק שהוצמד אל גופתו הכיל איום על חייה של הירסי עלי. רציחת הקורבן שלו הציתה גל של פעולות גמול, שכללה התקפות על למעלה מ-20 אתרים מוסלמיים בהולנד, כולל מסגד שכל תכולתו הועלתה בשבת 13.11 באש.

למעלה